Yeni gelin evi, çalışan gelin evi :)

iden

Arabam 60 model :)
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2009
4.717
9
116
İstanbul
ben konu nasıl kapatılır bilmediğimden yardım rica ediyorummmmmm

Son düzenleme:
maşallahh :) :) :)

İdencim evin harikaa... Güle güle huzurla otur inşallah.. Oturma grubuna bayıldım..

Aslında eklediğin alanlar çok geniş bu ev bir oda bir salonmu :) yeni gelinimizin yatak odası nerdeeeee :)

maşallahh :) :) :)

İdencim evin harikaa... Güle güle huzurla otur inşallah.. Oturma grubuna bayıldım..

Aslında eklediğin alanlar çok geniş bu ev bir oda bir salonmu :) yeni gelinimizin yatak odası nerdeeeee :)

:)))
çok uğraştırdı ya anca bu kadar ekledim aslında 3 oda 1 salon kaydirigubbakcemile3

:)))
çok uğraştırdı ya anca bu kadar ekledim aslında 3 oda 1 salon kaydirigubbakcemile3

gerçekten çok ferah bir ev olmuş... yatak odasını da eklersin bir ara..

çalışan gelin zor dimi evle uğraşmak bakalım biz napıcaz delikafadulden

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip kısmet etsin çok sıcak samimi bir ev. insanın oturma odasından içeri gelesi geliyor.. :)))

herşey çok güzel cnmmm yalnız o danteller o mobilyalarla uyum saglamamış gibime geldi:)

Ben de oturma odanızı beğendim.
Güle güle, huzurla oturun inş.:nazar:

oturma odanızı çok beğedmm. güle güle oturun

Mutlulukla oturun inşallahha.s.

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip kısmet etsin çok sıcak samimi bir ev. insanın oturma odasından içeri gelesi geliyor.. :)))

güle güle otur ferah güzel evin varmış

Hepinize tek teeek teşekkür ederim
buyrun gelin oturalım odamızda :)))

güle güle oturun maşallah.herşey çok güzel

canım arkadaşım evinde İnşallah mutlu ve huzurlu sonradanda bebişinizle mutlu mesut yaşarsınız İNŞALLAH, ALLAHIM ağzınızın tadını bozmasın. ama yatak odasını bende merak ettim bi ara onuda ekle lütfen, ayy benim düğünde 12 eylülde 1 hafta kaldı çok garip bir duygu :S

Bılhassa evın genıslıgını cok begemdım (:
Benım evım kucucukde ):
Kose takımınız cok guzel,
yalnız bende nem ıle aynı fıkırdeyım.
Tabıı sızın evınız ve sızın tercıhınız.
Allah ıyı gunlerde oturmayı nasıp etsın.
Huzur ve mutlulukla...

canım arkadaşım evinde İnşallah mutlu ve huzurlu sonradanda bebişinizle mutlu mesut yaşarsınız İNŞALLAH, ALLAHIM ağzınızın tadını bozmasın. ama yatak odasını bende merak ettim bi ara onuda ekle lütfen, ayy benim düğünde 12 eylülde 1 hafta kaldı çok garip bir duygu :S

kız allah hepimizin yardımcısı olsun :D
bak konuştuğumuz gibi gelinlikle gidip oyunu kullanıosun HAYIRlara vesile olması için hahahahaha

Back
X