Yeni gebelikte kasılma olurmu?

academic_woman

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Mart 2015
50
17
88
31
Merhaba kızlar. Eylül ayında gonal f ve otrivelle tedavisi gördüm. Şuan çok yeni hamileyim ve 5. Haftamın içindeyim.
Betahcg değerlerim 5 ekim:145 , 7 ekim:366 çıktı.
Sorum şu. Hapşırırken, esnerken, gerinirken karnım kasılıyor. Sanki 7-8 aylık hamileyimde karnım gerilmiş gibi kasılma hissediyorum acı gibi ama o anlık oluyor. Bu doğalmı olurmu? Yoksa sadece benim psikolojik tepkimmi anlyamadım. Yardımcı olurmusunuz?

Gayet normal canım adet olacakmış gibi ağrı da yaşabilirsin rahim genişleyip büyüyor korkma

Canım benim bende 5 haftalık hamileyim 3 çocuğuma
Şuan anlattığın ne varsa yaşıyorum diğer hamileliklerimde de yaşadım korkma Allah'ın izniyle birşey olmaz
Ben gün boyu hiç oturamıyorum malum 2 tane evladım var
Rabbim uzun ömür versin evlatlarımıza

Merhaba cnm bende yeni gebeyim ayni sekilde bende de oluyor bir de göğüslerim cok dolgun ve aciyor senin açıyor mu

Gerinmenin düşük yaptığını okumuştum bir yerde cnm. Gerinmesen iyi olur.. Birde hapşırırken kasma kendini, kasınca bu ağrı oluyor

Sizde başka ne gibi belirtiler var. Benim adetim 6 gün gecikti daha test yapmadım. Vücudumun heryeri şişti sanki. Kasıklarım agriyor. Goguslerimde şişti. Ama uçlarında hiç ağrı yok sertlikte yok.

Sizde başka ne gibi belirtiler var. Benim adetim 6 gün gecikti daha test yapmadım. Vücudumun heryeri şişti sanki. Kasıklarım agriyor. Goguslerimde şişti. Ama uçlarında hiç ağrı yok sertlikte yok.
Canım adetin 6 gün geçmiş neden test yapmadın
Ben duramazdım 6 gün 1 gün gecikti ertesi sabah hemen test yaptım pozitifi gördüm
Sen test yap yarın hamileysen gün içerisinde bile yapsan çıkar
Benim kasıklarim da kasilmalar oluyordu
Karnımın içinde de oldu saniyelik
Adet sancıları oldu herhalde adet göreceğim dedim
Belim ağrıyor ama belim hep ağrıyor
Hala.devam ediyor sancılar
Haa birde bacaklarim ağrıyor
Canım inşallah hemilesindir
Sağlıkla alırsın kucağına bebeğini

Ayyy canım en büyük farklılığı yazmayı unutmuşum sarı akıntı geliyordu
Bende daha önce sarı akıntı gelmezdi
Adetime 2 kala iç çamaşırıma su gibi akmıştı
Koku filan da yoktu beni en çok şüphelendiren sarı akıntı olmuştu

peki canım şuan akıntın varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…