- 16 Mart 2015
- 50
- 17
- 88
- 31
- Konu Sahibi academic_woman
-
Teşekkür ederim umarım öyledir. Zor elde ettiğim bi gebelik oldu korkuyorumGayet normal canım adet olacakmış gibi ağrı da yaşabilirsin rahim genişleyip büyüyor korkma ♥
Bende oldu ve olmaya devam ediyor ama korkma o bölge hassas zaten ondan hassasiyet hissediyoruzTeşekkür ederim umarım öyledir. Zor elde ettiğim bi gebelik oldu korkuyorum
İnşallah sağlıkla alırız kucagımıza yakınmış aramızBende oldu ve olmaya devam ediyor ama korkma o bölge hassas zaten ondan hassasiyet hissediyoruz
Evet inşallahİnşallah sağlıkla alırız kucagımıza yakınmış aramız
Canım benim bende 5 haftalık hamileyim 3 çocuğumaMerhaba kızlar. Eylül ayında gonal f ve otrivelle tedavisi gördüm. Şuan çok yeni hamileyim ve 5. Haftamın içindeyim.
Betahcg değerlerim 5 ekim:145 , 7 ekim:366 çıktı.
Sorum şu. Hapşırırken, esnerken, gerinirken karnım kasılıyor. Sanki 7-8 aylık hamileyimde karnım gerilmiş gibi kasılma hissediyorum acı gibi ama o anlık oluyor. Bu doğalmı olurmu? Yoksa sadece benim psikolojik tepkimmi anlyamadım. Yardımcı olurmusunuz?
Merhaba cnm bende yeni gebeyim ayni sekilde bende de oluyor bir de göğüslerim cok dolgun ve aciyor senin açıyor muMerhaba kızlar. Eylül ayında gonal f ve otrivelle tedavisi gördüm. Şuan çok yeni hamileyim ve 5. Haftamın içindeyim.
Sorum şu. Hapşırırken, esnerken, gerinirken karnım kasılıyor. Sanki 7-8 aylık hamileyimde karnım gerilmiş gibi kasılma hissediyorum acı gibi ama o anlık oluyor. Bu doğalmı olurmu? Yoksa sadece benim psikolojik tepkimmi anlyamadım. Yardımcı olurmusunuz?
Gerinmenin düşük yaptığını okumuştum bir yerde cnm. Gerinmesen iyi olur.. Birde hapşırırken kasma kendini, kasınca bu ağrı oluyorMerhaba kızlar. Eylül ayında gonal f ve otrivelle tedavisi gördüm. Şuan çok yeni hamileyim ve 5. Haftamın içindeyim.
Sizde başka ne gibi belirtiler var. Benim adetim 6 gün gecikti daha test yapmadım. Vücudumun heryeri şişti sanki. Kasıklarım agriyor. Goguslerimde şişti. Ama uçlarında hiç ağrı yok sertlikte yok.Canım benim bende 5 haftalık hamileyim 3 çocuğuma
Şuan anlattığın ne varsa yaşıyorum diğer hamileliklerimde de yaşadım korkma Allah'ın izniyle birşey olmaz
Ben gün boyu hiç oturamıyorum malum 2 tane evladım var
Rabbim uzun ömür versin evlatlarımıza
Ben de oluyor canım kaşık batmam ve adet olacakmışım gibiİnşallah sağlıkla alırız kucagımıza yakınmış aramız
Canım adetin 6 gün geçmiş neden test yapmadınSizde başka ne gibi belirtiler var. Benim adetim 6 gün gecikti daha test yapmadım. Vücudumun heryeri şişti sanki. Kasıklarım agriyor. Goguslerimde şişti. Ama uçlarında hiç ağrı yok sertlikte yok.
Ayyy canım en büyük farklılığı yazmayı unutmuşum sarı akıntı geliyorduSizde başka ne gibi belirtiler var. Benim adetim 6 gün gecikti daha test yapmadım. Vücudumun heryeri şişti sanki. Kasıklarım agriyor. Goguslerimde şişti. Ama uçlarında hiç ağrı yok sertlikte yok.
Durduk yerde bi acısı yok ama dokununca hassasiyet oluştu. Bide çok akıntım oluyo bu ara sende de varmıMerhaba cnm bende yeni gebeyim ayni sekilde bende de oluyor bir de göğüslerim cok dolgun ve aciyor senin açıyor mu
peki canım şuan akıntın varmıAyyy canım en büyük farklılığı yazmayı unutmuşum sarı akıntı geliyordu
Bende daha önce sarı akıntı gelmezdi
Adetime 2 kala iç çamaşırıma su gibi akmıştı
Koku filan da yoktu beni en çok şüphelendiren sarı akıntı olmuştu
Normal akıntı varpeki canım şuan akıntın varmı
Hayir cnm akinti cok yok benim cok yeni bebegim dun ogrendim 100.87 degerim dun icinDurduk yerde bi acısı yok ama dokununca hassasiyet oluştu. Bide çok akıntım oluyo bu ara sende de varmı
Tebrik ederim kaç haftalıkHayir cnm akinti cok yok benim cok yeni bebegim dun ogrendim 100.87 degerim dun icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?