• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni gebelikte kasılma olurmu?

Merhaba kızlar. Eylül ayında gonal f ve otrivelle tedavisi gördüm. Şuan çok yeni hamileyim ve 5. Haftamın içindeyim.
Betahcg değerlerim 5 ekim:145 , 7 ekim:366 çıktı.
Sorum şu. Hapşırırken, esnerken, gerinirken karnım kasılıyor. Sanki 7-8 aylık hamileyimde karnım gerilmiş gibi kasılma hissediyorum acı gibi ama o anlık oluyor. Bu doğalmı olurmu? Yoksa sadece benim psikolojik tepkimmi anlyamadım. Yardımcı olurmusunuz?
Merhaba canım çok normal eskiden karınımı içime cekiyordum suan çekemiyoruz karnımın içleri açıyor çok normal ama gerilme yanı kollarını uzatıp getirmemeye çalış tehlıkelıymiş o hareket

Merhaba canım çok normal eskiden karınımı içime cekiyordum suan çekemiyoruz karnımın içleri açıyor çok normal ama gerilme yanı kollarını uzatıp getirmemeye çalış tehlıkelıymiş o hareket
Bu dediğin yeni gebeliklerdede oluyomu. Bende bunu farkettim karnımı içeri çekemiyorum. Ama heralde çok yedim yada psikolojik dedim spnuöta bebek şuan susam tanesi kadar bişi

Bu dediğin yeni gebeliklerdede oluyomu. Bende bunu farkettim karnımı içeri çekemiyorum. Ama heralde çok yedim yada psikolojik dedim spnuöta bebek şuan susam tanesi kadar bişi
Çekmen tehlikeli zaten
Benım ilk haftalarda yoktu 9. Haftadayım suan çekemiyoruz çok çok az cekebılıyorum
Dar falan giyinmeden gerekıyor

Back