Yeni flörtte yine fail

yo bu da taş gibiydi kız . Ekvador, latin amerika da bir ülke. Benim eskisi de oraya yakın bir ülkedendi. Sanırım ben tropik erkekleri beğeniyorum, Amazon ormanlarının suyundan içmiş.
Fikrimi değiştirdim bence bi şans daha ver. İçkiyi bıraksın tövbe etsin ama. No alkol janıtın nol alkol diye mesaj at bacim

insanların alkolle gerçek yüzleri ortaya çıkar. bu sebeple doğruları duymak gerçek yüzünü görmek için içirin derim hep. size hep rol yapmış gerçek yüzü içince ortaya çıkmış. bu adam hangi ülkeden? ve eğitimi ne? yası kaç?

bu adama güvenilmez seni orada evden de atar.

Açıkçası o kadar alkol alması bile benim için soğuma sebebidir.
( alkole karşı değilim asla kendim de kullanırım ama sarhoş olana kadar içmem)

iyi yapmışsin sakın dönüş yapma. demekki neymiş onu anladık tanıştığınız insanı bir güzel sarhoş edip gerçek kişiliğini ögrenmeden iliskiye devam etmeyecekmişiz :))

Ekvador, 33 yaşında, eğitimi master, şu an burada ki bir özel üniversitenin latin amerika temsilciliğini yapıyor. Bildiğin iş adamı falan tipli biri zaten.

Bu arada, bana öyle davrandığında bende oraya gitmek konusunda aynı şeyi düşündüm.. Bi alkol alsa, bi sıkılsa falan, bana mobbing yapabilir gideyim diye gibi geldi

iyi yapmışsin sakın dönüş yapma. demekki neymiş onu anladık tanıştığınız insanı bir güzel sarhoş edip gerçek kişiliğini ögrenmeden iliskiye devam etmeyecekmişiz :))
2 gün önce mesaj attım .. Bir cinsel ilişki sırasında kaza yaşamıştık, ve ertesi gün hapı almıştım. Ona iki gün önce, 'regl oldum eğer stres oluyorduysan, olmaya gerek yok' gibi bişeyler yazdım. Neden bilmiyorum çünkü bence bu konu onu da ilgilendiriyor. Bana 'ahahah, teşekkürler bilgi verdiğin için, nasılsın?' yazdı. Bende ' ben iyiyim ama sen hala çok kabasın, senin numaranı dahi siliyorum şimdi:)' dedim. Bilmiyorum.. saçma yani.. o da daha normal bir tepki vermeliydi, sevinmeliydi.. herne ise, benim mesajıma karşılık ' ah ne? neden? anlamıyorum' dedi. Bende sadece ' bye bye:)' dedim ve bitti :/ Uyuz, kaba insan ya

Aurora90 Bir arada olduğunuzdaki davranışları kesinlikle kaba ve yanlış. Fakat attığı mesajda pek bir kabalık göremedim, yoksa ben mi yanlış anladım?

Aurora90 Bir arada olduğunuzdaki davranışları kesinlikle kaba ve yanlış. Fakat attığı mesajda pek bir kabalık göremedim, yoksa ben mi yanlış anladım?
Belkide öyle Ama sanırım ben önceki hırsımdan öyle dedim.. ama aslında birazda haketti sanki ha? Onunda stres olması gereken bir konuydu ve 'hahhaha, bilgi verdiğin için teşekküler' mesajıda biraz kaba değil mi? Daha ilgili olabilirdi sanki bu konuda, çünkü onuda ilgilendiriyor

Belkide öyle Ama sanırım ben önceki hırsımdan öyle dedim.. ama aslında birazda haketti sanki ha? Onunda stres olması gereken bir konuydu ve 'hahhaha, bilgi verdiğin için teşekküler' mesajıda biraz kaba değil mi? Daha ilgili olabilirdi sanki bu konuda, çünkü onuda ilgilendiriyor

Anaam kız seni hatırladım Sen nerede yaşıyorsun bu adam nereli? Yaşı işi falan nedir? Evet kaba davranmış anlattıklarına göre ama bilinçaltında da onu senin tarafından rahatsız eden birşey olabilir. Bilemedim. Herzaman çok ani kesip atmamak lazım bence

Asiri alkolluyse yaptiklarini konusabilirsin cevaplarina gore de yolunu cizebilirsin diye dusunuyorum
insanlar icip sacmalayabiliyor

Vay öküz. İyi yapmışsınız. Bi cevabı dahi hak etmiyor. Dengesizlik, kişilik bozukluğu var herhalde nazik birinden kaba birine bu kadar hızlı bir geçiş normal değil. Işık hızıyla soğur insan böyle birinden.

Asiri alkolluyse yaptiklarini konusabilirsin cevaplarina gore de yolunu cizebilirsin diye dusunuyorum
insanlar icip sacmalayabiliyor
Evet ama ben yada etrafımdaki kimse - bugüne kadar beraber içtiğim kimse - kabalaşmadı.. ne bana ne başkasına karşı. bu adama da ne diyebilirim bilmiyorum !ahh alkollüydüm o yüzden öyle konuştum' dese de yine benim içimi rahatlatmayabilir

Burada bir sey dememiski. Keske bir konussaydin bana boyle davrandin sebebi ne diye belki hatirlamiyordur bile buradada sasirmis zaten

Macera arayan serserinin tekiymiş işte.sizde günübirlik bir anı olmuşsunuz.gençlik hikayelerine bir hikaye de siz katmışsınız.biz kadınlar nedense çok iyi niyetliyiz herkesi kafamızdaki profile oturtuveriyoruz yeterince emin olmadan.duygularımız, mantığımızı bastırıyor.iyi yapmışsın.2 güne unutur gidersin sen de.mazi yok birşey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…