4 aylık evliyiz. Eşim muhafazakar birisi ben de öyleyim. Yanlışlıkla bile başka bi erkeğe baksam gözüm kaysa burnumdan getirir. Demediğini bırakmaz. Halbuki kendisi de bilir yanlışlıkla baktığımı. Aynı yerde çalışıyoruz. Son zamanlarda bende onu kızlara bakarken görüyorum. Ben de artık onun gibi tepki vermeye başladım. Bana diyip kendinin bu şekilde davranması çok canımı sıkıyor. Bende bu yüzden tartıştım. Sonra bakmadım ben kimseye diye bağırmaya başladı ve beni dövdü. Yüzüm çok ağrıyor. Kendi suçunu bu şekilde bastırmaya çalışıyor. Onu seviyorum. O da beni seviyor ama seven sevdiğine kıyar mı? Ama bu şekilde ne kadar devam eder bilmiyorum. Bana evliliğin ilk haftasında da şiddet uygulamıştı bu ilk değil yani. Hep gereksiz yere.
Olamiyor canim benim biraz siyaset biliMi okursan oluo olmadigini anlarsin bu bir..kaldiki oluyorsa bile biz muhafazakar degiliz aydin kesimiz dedim sen ikisinide ol mani mi olduk sana allah allah ya ...yoz yoz takilmisin bir noktaya pesMuhafazakar olanlar aydin olamiyor mu? Bunu demeniz bile sizin nasil bir 'aydin' oldugunuzu gosteriyor
konu sahibinin olayi muhafazakarlikla kaliba sokmasi sorun olmadi benim aydinim demem mi mesele oldu onu anlayamadim benim kocam bakmazda dovmezde cunku baski ve siddetle korkutmayla buyumemis psikolojisi allah yakar gunah yazar gibi terimlerle bozulmamis kadina saygi ve deger kavramlari ogretilmisMuhafazakarlik bu degil zaten ama ablamizin bunu aydinlikla kiyaslamasi abes geldi, adam olan adamdir zaten
Benim kocamda bakmaz, dövmez hatta tabiri caizse el üstünde tutar. sevap günah öğretilmiş, bunun gerektirdiği kadına saygı ve sevgide tabiki öğretilmiş. yanlış kelimeler seçmişsiniz bence, muhafazakarlık yozluk yada yobazlık değildir. tekrar söylüyorum eşim hem muhafazakar hem oldukça aydın. buırda konu sahibinin de hatası var. muhafazakarlığı eşinin onu kıskanması sanıyor. gerçekten "aydın" sanız şayet muhafazakar olup aynı zamanda aydında olunabileceğini bilmeniz lazım. aydınlıktan kastınız nedir? eşinizin sizi dövmemesimi sadece? yada başkasına bakmaması?konu sahibinin olayi muhafazakarlikla kaliba sokmasi sorun olmadi benim aydinim demem mi mesele oldu onu anlayamadim benim kocam bakmazda dovmezde cunku baski ve siddetle korkutmayla buyumemis psikolojisi allah yakar gunah yazar gibi terimlerle bozulmamis kadina saygi ve deger kavramlari ogretilmis
eşiniz muhafazakar falan değil kusura bakmayın. Ve lütfen eşinizin kıskançlık adına yaptıklarını dinle bağdaştırmayın. Dindar bi adam olsa kadının islamda nasıl önemli olduğunu bilir, öyle o herife baktın bu herife bakton die karısını dövmezz dövemez. Keza kadın ona bakmadım diyprsa. Sizinki bunlarin ardına grçip içindeki pisliği kusuyor sizee karşı. Ben gerçek anlamda muhafazakar bir adamın davranacağını düşünmüylrum. Ki karısıda öyleyim dior. Eşiniz tam bir öküz. Kadona şiddet uygulayan her erkek gibi odun. Lütfen onu seviorum beni sevior ama kemiklerimi kırıyor demeden önce bida düşünün. Böyle bi sevgi olabilirmi? ayağının altı cennnetle müjdelenmiç bi varlık ayak altına alınırmı? Bir an önce şu duygusallıktan çıkıp tavrınızı koyun. Aynı olaylar bir daha yaşanorsa eşinize sizi kaybedeceğini söyleyin ve yaşanırsa çaresine bakın.4 aylık evliyiz. Eşim muhafazakar birisi ben de öyleyim. Yanlışlıkla bile başka bi erkeğe baksam gözüm kaysa burnumdan getirir. Demediğini bırakmaz. Halbuki kendisi de bilir yanlışlıkla baktığımı. Aynı yerde çalışıyoruz. Son zamanlarda bende onu kızlara bakarken görüyorum. Ben de artık onun gibi tepki vermeye başladım. Bana diyip kendinin bu şekilde davranması çok canımı sıkıyor. Bende bu yüzden tartıştım. Sonra bakmadım ben kimseye diye bağırmaya başladı ve beni dövdü. Yüzüm çok ağrıyor. Kendi suçunu bu şekilde bastırmaya çalışıyor. Onu seviyorum. O da beni seviyor ama seven sevdiğine kıyar mı? Ama bu şekilde ne kadar devam eder bilmiyorum. Bana evliliğin ilk haftasında da şiddet uygulamıştı bu ilk değil yani. Hep gereksiz yere.
konu sahibinin olayi muhafazakarlikla kaliba sokmasi sorun olmadi benim aydinim demem mi mesele oldu onu anlayamadim benim kocam bakmazda dovmezde cunku baski ve siddetle korkutmayla buyumemis psikolojisi allah yakar gunah yazar gibi terimlerle bozulmamis kadina saygi ve deger kavramlari ogretilmis
Tatlim bir kesime hakaret icerikli seyler soyluyirsaniz tabiki tepki veririm, muhafazakar degilim fakat muhafazakar olup hepimizden bilgili acik goruslu tanidiklarim var neden boyle bir ayrima gidiyorsunuz, bu dedikleriniz gayet onemli tabiki,bu ulkede kaliplasmis bir muhafazakar tanimi var ve oradan haraketle incitici yorumlar yapiyorsunuz bence, bunun da siyasetle bir alakasi oldugunu dusunmuyorum, siyaseti de sevmem zaten bir gorusum yok o konuda, sizi de suclamiyorum yanlis anlamayin belki hic benim tanidigim insanlar gibileriyle karsilasmadiniz fakat belli bir kesim hakkinda yorum yaparken genellemeyelimOlamiyor canim benim biraz siyaset biliMi okursan oluo olmadigini anlarsin bu bir..kaldiki oluyorsa bile biz muhafazakar degiliz aydin kesimiz dedim sen ikisinide ol mani mi olduk sana allah allah ya ...yoz yoz takilmisin bir noktaya pes
Konu sahibine onceden yazdigim yorumu gorseydiniz boyle bir sey demezdinizkonu sahibinin olayi muhafazakarlikla kaliba sokmasi sorun olmadi benim aydinim demem mi mesele oldu onu anlayamadim benim kocam bakmazda dovmezde cunku baski ve siddetle korkutmayla buyumemis psikolojisi allah yakar gunah yazar gibi terimlerle bozulmamis kadina saygi ve deger kavramlari ogretilmis
dün 17:17'den sonra da gitmiş daha da gelmemiş zaten. bence kendimizi boşuna yormayalım, onlar birbirlerini çok şiddetli bir şekilde seviyorlar, biz anlayamayız.başıma vurdu yüzüme vurdu kaşımın üstü çizildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?