• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyiz ama bir evimiz bir çöpümüz bile yok. Aksine tonla borcumuz var:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi lalel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nasıl sölicem bilmiyorum ama bitti.
ayrılıyoruz.
dayanamadım artık..
bugün bide yaptığı hatayı savunur gibi üstüme gelmesi...
son nokta oldu.
şu an çok kötüyüm ağlayarak yazıyorum
ellerimde titriyor ve ben napcam bilmiyorum
ama bitti.kim kaybetti onuda bilmiyorum.çok canım yanıyo nasıl anlatılır ki.ama bitti.bende bi güzel ağlıyorum böyle:(çok özür dilerim sizden.nolur affedin:(

nasıl yane bu kadar severken cnm onu sne daha iyi tanırısn iyice düşün :a015:

iki gün önce seginizin büyüklüğünden aşkınızdan bahsederken nasıl bir günde bitebilir?

neler oldu?

çok sinirlendirdi dün beni deli etti
bide haklı gibi asptal aptal konuşuyo:(
ablasını görmüş eve gelirken bide yüzüne bakmış selam vermiş çalışıyomusun demiş o da bi haftadır hastaydım demiş buda biliom öbür ablam söledi demiş
ya diom sen nası bakarsın hala o kadının yüzüne diyorum sokakta ne dicektim tabi bakcam dio çevir kafanı git diom yeğenim vardı yanında ona gel dedim bize odada onla durduk onun için baktım dio.ya diom nası bakarsın diom bide bana kızıyo alttan alıcağına özür dilicene kızıyo bende teli suratına kapattım sonra aradı bidaha kapatırsan biter falan bende dedim sende bana bidaha küfreedersen biter küfretti hadi bitir dedi bende kapatmadım teli allah b. versin dedim sen yapamadın ben yapıom dedi teli yüzüme kapattı bende tamamen teli kapattım.
ben mi haksızım yani
:(hata yapan o küfür yiyen alttan alması gereken ben.
bana bide kalkmış senn deil benm borcum sen karışma dedi bende o zaman ben neden bugün 4 milyon için ağladım neden cefasını ben çekiyorum dedim çekme dedi..ben mi suçluyum
kadınlar illa haklıyken alttan mı almak zorunda.
çok sinirlendirdi beni.
bu haksızlık bana:(
ya bide yeğenini bana sormadan odama alıyo bu da ayrı bi dert.yolda bağıramaz mış sankiş yüzyüze bişi diyebilio da.bunu söliince de ben salağim ve anlamıyormuşum o domuzdan kııl kopartmak için yüzüne gülüomuş falan filan...
:(
:kızgın:Çok üzgünüm çoooksenağlama

benneyaptımki kızdınız mı şimdi bana:( peki ben napim şimdi..kendimi salak gibi hissediyorum şu an ve napcamı bilmiom inanın:(senağlama

ikinizinde gerginliği had safhada olduğundan birbirinize patlamışsınız.
öncelikle boşanmazsınız, meraklanma..
evlilikteki olağan kavgalardan bence.
senin hatan bir anda bağırmak olmuş, onun hatası küfür etmek olmuş, sonra senin hatan bela okumak olmuş.......
karşılıklı kırmışsınız birbirnizi..

kadınlar illa ki haklıyken alttan almak zorunda değil; ama eşlerden biri gerginken diğeri onu idare etmek zorunda.
yoksa sonuçta işte bu sudan kavgalar çıkıyor.

zor bi durum..eşinin iyi niyetini kullanmış ablası..ama anlamadığım bu kardeş necite nasıl böyle vurdumduymazca davranırlar..

Her ne olursa olsun o onun ablası, canı kanı... Et tırnaktan ayrılmaz...
Hayatındki en büyük kötülüğü ondan görmüş olsa bie o onun ablası....
Nasıl selam verirsin, nasıl konuşursun diye çıkışmanız yanlış...
Tamam o çok hatalı, ablasından büyük bir kazık yemişsiniz, ama ne olursa olsun o onun ablası...
Siz görüşmezsiniz, evinize almazsınız, ama onun görüşmesine engel olamazsınız..
Ha cefayı ben çekiyorum demişsiniz, ama bunun sorumlusu ablası değil ablasına hayır diyemeyen, kendi evine doğru düzgün bakamazken başkasının borcunu üstlenen kocanız...
Kocasına niye bizim paramız yokken ablasına kredi çekti diye kızabilirsiniz bu en doğal hakkınız ama niye ablasını görünce selam verdi konuştu diye kızamazsınız...

Benim eşim de babasına sürekli maddi yardımda bulunuyor.. Adam tek başına yalnız yaşayan bir kendi evinde yaşıyor, kahvaltı hariç yemeklerini görümcemde yiyor ve görümceme sadece ayda 150 lira veriyor yemeklerin karşılığı olarak.. Çamaşrını, ütüsünü temizliğini hep görümcem yapıyor...
Haa kayn peder 700 lira emekli alıyor ama para yetmiyor... Neden çünkü her hafta cuma ctesi arkadaşlarıyla meyhane keyfi yapıyor....
Ben de eşime çok kızıyorum para vermemesi için.. Onun aldığı maaşla millet çoluk çocuk oktup kira ödüyor diye....
Ama eşim kıyamıyor...
Eşime kızıyorum ama asla babasıyla görüşmesine engel olmam... Benim kocam ve 2 abisi de para veriyorlar, adam da bi güzel harcıyor... Vermesinler, güvenmese harcayamaz o kadar.... Nasıl olsa veriyorlar diye ekmek elden su gölden harcıyor... Adam hatalı ama adama sürekli maddi estekte bulunan benim kocam daha hatalı, kızarsam ona kızarım...

o gözyaşları ile alınan eşyalardan fayda gelmez bence
birde sen ablasına kızgınsız o yüğzden böyle konuşuyorsun..bir nevi haklısın (buna benzer bişi yaşadığım için diyorum ) ama ne olursa olsun inan görüşmekten vazgeçmezler..
bir yolunu bulup borçları ödemeniz lazım..onu düşünün

Kusura bakma canım ama senin eşinde çektiği bunca sıkıntıya rağmen çok ama çok fazla iyi niyetli. tamam ablası dır belki silemez ama yapılanları bu kadar çabuk unutması, annesinin vefatından sonra bu kadar çaresiz kalması, bir erkek olarak onun sana değil, senin ona destek olmana rağmen küçük bir tartışmada sana patlaması onun kişiliğinin tam oturmadığını gösteriyor. Bence evlenmekle acele etmişsin çünkü o maddiyattan önce hayata kendini hazırlayamamış.

ne yaptınız???,umarım barışmışsınızdır.
bu aralar bence gerginsiniz ikinizde.
evlilik öyle telefon kapatmayla vb bitmemeli

Tamam o çok hatalı, ablasından büyük bir kazık yemişsiniz, ama ne olursa olsun o onun ablası...
Ha cefayı ben çekiyorum demişsiniz, ama bunun sorumlusu ablası değil ablasına hayır diyemeyen, kendi evine doğru düzgün bakamazken başkasının borcunu üstlenen kocanız...
Kocasına niye bizim paramız yokken ablasına kredi çekti diye kızabilirsiniz bu en doğal hakkınız ama niye ablasını görünce selam verdi konuştu diye kızamazsınız...

aman bee yeme bizi
iyi valla kazık yesin yesin sonrada ablam desin eti canıya, ablasının kardesi eşşeğimi :kızgın:
cok ayıp etmiş kocan okadar kahırlarını cekiyosun bumuydu hakkın
valla cok yıpratma kendini canım kocan ama onun kahrını cekmen degmezmşbaksana sen suclu oluyosun yeri gelince bu dünyada kazık atan değerli oluyo zatı allam ya vallahı cok ayıp etmişya sana küfür etmeye telefonu yüzüne kapatmaya sana ablasının yüzünden karsı cıkmaya ne hakkı var ya evliliği yaşatamıyo sana 4 milyon için aglıyosun seni ne gözle görüyo bilmiyorum ne yapmaya calısıyo anlamadım ama seni haketmiyo cok sinirlendim cookk:kızgın:
ya bende cok sinirlendim başkazaman yazım eniysi yine yangına körükle gidiyorum sakinlesmem gerek kafamçokkarıştı

Alıntı:
ashemez kullanıcısından alıntı

aman bee yeme bizi
iyi valla kazık yesin yesin sonrada ablam desin eti canıya, ablasının kardesi eşşeğimi
cok ayıp etmiş kocan okadar kahırlarını cekiyosun bumuydu hakkın
valla cok yıpratma kendini canım kocan ama onun kahrını cekmen degmezmşbaksana sen suclu oluyosun yeri gelince bu dünyada kazık atan değerli oluyo zatı allam ya vallahı cok ayıp etmişya sana küfür etmeye telefonu yüzüne kapatmaya sana ablasının yüzünden karsı cıkmaya ne hakkı var ya evliliği yaşatamıyo sana 4 milyon için aglıyosun seni ne gözle görüyo bilmiyorum ne yapmaya calısıyo anlamadım ama seni haketmiyo cok sinirlendim cookk
ya bende cok sinirlendim başkazaman yazım eniysi yine yangına körükle gidiyorum sakinlesmem gerek

Lütfen kullandığınız kelimelere dkat edin, ve önce okuyup anlayıp ondan sonra alıntı yapın...
Ben alıntı yaptığınız mesajda ne demişim bir okuyun önce...
Demişim ki evet ablası çok hatalı kazıklamış sizi... Ama o onun ablası görüşmek istiyorsa görüşür, demekki kocası ablasına kızgın değil ki yolda görünce selam veriyor... Selam verdi diye de arkadaşımız kocasına kızamaz...
Kocasına kızarsa niçin kızar biliyormusun, onu da yazmışım.... Morla işaretledim... Cefa çektiren kocaya kızar, kendi doğru düzgün evini geçindiremezken ablasına hayır diyemeyip ablasnın borcunu üstlendiği için kocasına kızabilir,, Sonuna kadar da kızmakta haklıdır....

Kavga edilecekse kocayla niye ablasının adına kredi çekti diye kavga edilir... niye ablasına selam verdi diye değil....

Lütfen yeme bizi yaa gibi kelimeleri de anlamadan dinlemeden okumadan kullanmayın....

Allah yardımcınız olsun canım size dua ediyorum. Bol bol kuran oku güzelim. Her işte bir hayır vardır. :teselli:

artık içimde tutmaktan çok sıkıldım..aslında çok mutluyum neden çnkü sevdiğim adamlayım..ama kimse anlamıyor.
lise mezunu annesi yeni ölmüş zaten babası olmayan bi çocuk benm kocam.ben 25 o 24 yaşnda bi seneden biraz fazla oldu evleneli nikah memuru bile güldü bize siz çocksnz die.
bunlar bi kenara ben üniversite okuyorum .böle olnca benm ailem onu istemedi.okulu bitir öle evlen die oyalamaya çalıştı ama ben tanıyorum ailemi.asla razı oolmcaklardı..bende kaydımı dondurdm evlendim çünkü o gerçekten farklıydı...ve onun bana ihtiyacı vardı çünjkü anneside ölünce ne açmısın dien vardı ne bulaşığın çamaşıtın varmı diyen:(
pişman olmadım ama ailem arkamda olmadığı için onun ablaları beni sürekli ezdi dışladı.
detaylara ilerde girerim.
biz rutubetli soğk bi odada yaşadk aylarca halada öleyiz..
bunlar ıvır zıvr detaylar şimdi asıl olaya geleyim..
benm kocam aşırı ii niyetli bi insan asla beni kırmadı üzmedi.tek sorun ablasından çok büüyk bi kazık yedi..
zaten beni dul kadın alır gibi aldılar ne bişi taktılar ne bşiy yaptılar bide üstüne kocama ablası çok zor durumdaym die kredi çektirdi:(
bütün parayı aldı.
ablasına kredi vermiolardı.
tabi benm saf kocamda ablam dedi insan beklermi en yakınında böle bişiy:(çekti:(şimdi noldu bööle sap gibi kaldık ortada:(
kadın kendi kzını anlı şanli evlendrdi benm kocam hem öksüz hem yetim elinde avucunda yok..inanın 24 yaaşında saçları beyazladı.annesi yeni ölmüş bazen aç yatıyoruz biz onla noldu diyen yok..şu an mezun olmama bi kaç ay kaldı okul dolayısı ile annemin yanındayım ama bilmiyorum:(çok yoruldum artık
kredi çekti 10bin lira şimdi biz ödicez onu 14bin lira:(üstelik biz harcamadık üstelik bizdede yok:(
ben şimdi bi kaç ay böle rahat gibi görnsemde o napsın.günah diil mi benm kocama.aç yatıyo akşamları öğlen simit sabah poaca yiyo bi liranın hesabuını yapıyo:(
dünya bukadar mı kalleş:(
napcam bilmiyorum..
her ay 300 -400 gidiyo bu krediye..maaşı yetmiyo ay sonnda hep aç:(üstelik ben yannda olmadğm halde..ablası bunu nasıl yapar anlamıyorum ya kardeşi bu insan canı deil mi..
bizde olsa içim yanmıcak.
kendi kızına ev açtı döşedi yedirdi içirdi her bişi yaptı
bu çocuk yeni evli demedi elinde avucunda ne varsa aldı..ve kocam borcunu öde diincede aldığı cevap ne biliomusunuz..bunca yıl sana harcadığım paralara say..
oysa harcadığı bişide yok ortada..
nolur cevap yazmasanızda dua edin bana ,bize.dün babam ve oğlumu izlemiş beni arıyo ağlayarak..benm neden babam yok die..bide bu filmi en son annemle izledim ben diye nasıl ağlıyo o koca adam..:(nolur dua edin bize:(:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: inanın napcam bilmiyorum ..aklıma kötü kötü şeyler gelio:(Allahım sen bizi doğru yoldan çıkarma:(

hani bir söz vardır insan hatalarıyla büyür die demekki neymiş hayatta kimseye güvenmemek gerekiyormuş, benmde ablam abim var bizde yaşadık benzer sıkıntılar, bir insanın ailesi varsa diğerlerini öteki aileyi yani hiç umursamaz hale gelio sanırım... oyüzden sizde onları umursamıcaksınız, bu günlerde geçicek ikinizde biliyorsunuz,10bin tl ödersiniz aç kalıp belki ama sizi öldürmez.. peki benim esas merak ettiğim şu yetim ve öksüz bi insanı bu hale sokup nası rahat uyuyabilceklerini sanıyorlar... iki yakası bir araya gelmez, sizi ne hale sokmuş...bak demişti diceksin, ağlaya zırlaya arayacak, bunlardan ders çıkarın da,bidaha aynı hale düşmeyin olurmu... allah yardımıcınız olsun, geçer bunlar imtihanınız sizin ;) çok mutlu bir hayatınız olcak, sonunuz güzel bunu da demişti dersin ;)

" Hileden, desiseden endişe etme. Eğer birileri sana tuzak kuruyor, zarar vermek istiyorsa, Tanrı da onlara tuzak kuruyordur. Çukur kazanlar o çukura kendileri düşer. Bu sistem karşılıklar esasına göre işler. Ne bir katre hayır karşılıksız kalır, ne bir katre şer.
O’nun bilgisi dışında yaprak bile kıpırdamaz. Sen sadece buna inan!" (Şems)

Canım buarada her ne yaparsa yapsın ablası abisi olduğu değişmez, yapılması gereken sana değil eşine düşer..
harcadıklarıma say demiş, hala eşinin böle görüşmesi çok garip bence bilmediğin bişeyler var ortada...
ama abla işte bişi olsa senin canın yanıo, naparsa yapsın... yargılama dinlemeyi dene istersen belki agladı ablası dedğim gibi çağırdı yanına... bız bunları yaşamayı hakediyormuyuz diye sor.. niye yasıoruz bunları de.. böle olduğun için kazık yio olmayalım de...biz niye aç kalıyoruz yok halimizle de.. sen ailemizin hakkını hiç gözetemicekmsin de.. ben senin eşinim de, erkek olarak sen bana bakmakla yükümlüsün de.. ama sen hala ablanı düşünüosun de, ben neyim de... bilmediğim bişi mi var de..
de işte :) konuşmadan anlaşamazsınız tatlım bunlar her ailede oluyor inan bana ama konuşmazsan olmaz.

Son düzenleme:
Sanırım konuyu acalim 3-4 sene olmuş. Nasılsınız arkadaşım toparlandiniz mi?
Allah yardımcınız olsun
sevgilerle

Back
X