L
lalel
Ziyaretçi
- Konu Sahibi lalel
artık içimde tutmaktan çok sıkıldım..aslında çok mutluyum neden çnkü sevdiğim adamlayım..ama kimse anlamıyor.
lise mezunu annesi yeni ölmüş zaten babası olmayan bi çocuk benm kocam.ben 25 o 24 yaşnda bi seneden biraz fazla oldu evleneli nikah memuru bile güldü bize siz çocksnz die.
bunlar bi kenara ben üniversite okuyorum .böle olnca benm ailem onu istemedi.okulu bitir öle evlen die oyalamaya çalıştı ama ben tanıyorum ailemi.asla razı oolmcaklardı..bende kaydımı dondurdm evlendim çünkü o gerçekten farklıydı...ve onun bana ihtiyacı vardı çünjkü anneside ölünce ne açmısın dien vardı ne bulaşığın çamaşıtın varmı diyen
pişman olmadım ama ailem arkamda olmadığı için onun ablaları beni sürekli ezdi dışladı.
detaylara ilerde girerim.
biz rutubetli soğk bi odada yaşadk aylarca halada öleyiz..
bunlar ıvır zıvr detaylar şimdi asıl olaya geleyim..
benm kocam aşırı ii niyetli bi insan asla beni kırmadı üzmedi.tek sorun ablasından çok büüyk bi kazık yedi..
zaten beni dul kadın alır gibi aldılar ne bişi taktılar ne bşiy yaptılar bide üstüne kocama ablası çok zor durumdaym die kredi çektirdi
bütün parayı aldı.
ablasına kredi vermiolardı.
tabi benm saf kocamda ablam dedi insan beklermi en yakınında böle bişiy
çekti
şimdi noldu bööle sap gibi kaldık ortada
kadın kendi kzını anlı şanli evlendrdi benm kocam hem öksüz hem yetim elinde avucunda yok..inanın 24 yaaşında saçları beyazladı.annesi yeni ölmüş bazen aç yatıyoruz biz onla noldu diyen yok..şu an mezun olmama bi kaç ay kaldı okul dolayısı ile annemin yanındayım ama bilmiyorum
çok yoruldum artık
kredi çekti 10bin lira şimdi biz ödicez onu 14bin lira
üstelik biz harcamadık üstelik bizdede yok
ben şimdi bi kaç ay böle rahat gibi görnsemde o napsın.günah diil mi benm kocama.aç yatıyo akşamları öğlen simit sabah poaca yiyo bi liranın hesabuını yapıyo
dünya bukadar mı kalleş
napcam bilmiyorum..
her ay 300 -400 gidiyo bu krediye..maaşı yetmiyo ay sonnda hep aç
üstelik ben yannda olmadğm halde..ablası bunu nasıl yapar anlamıyorum ya kardeşi bu insan canı deil mi..
bizde olsa içim yanmıcak.
kendi kızına ev açtı döşedi yedirdi içirdi her bişi yaptı
bu çocuk yeni evli demedi elinde avucunda ne varsa aldı..ve kocam borcunu öde diincede aldığı cevap ne biliomusunuz..bunca yıl sana harcadığım paralara say..
oysa harcadığı bişide yok ortada..
nolur cevap yazmasanızda dua edin bana ,bize.dün babam ve oğlumu izlemiş beni arıyo ağlayarak..benm neden babam yok die..bide bu filmi en son annemle izledim ben diye nasıl ağlıyo o koca adam..
nolur dua edin bize
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: inanın napcam bilmiyorum ..aklıma kötü kötü şeyler gelio
Allahım sen bizi doğru yoldan çıkarma
lise mezunu annesi yeni ölmüş zaten babası olmayan bi çocuk benm kocam.ben 25 o 24 yaşnda bi seneden biraz fazla oldu evleneli nikah memuru bile güldü bize siz çocksnz die.
bunlar bi kenara ben üniversite okuyorum .böle olnca benm ailem onu istemedi.okulu bitir öle evlen die oyalamaya çalıştı ama ben tanıyorum ailemi.asla razı oolmcaklardı..bende kaydımı dondurdm evlendim çünkü o gerçekten farklıydı...ve onun bana ihtiyacı vardı çünjkü anneside ölünce ne açmısın dien vardı ne bulaşığın çamaşıtın varmı diyen

pişman olmadım ama ailem arkamda olmadığı için onun ablaları beni sürekli ezdi dışladı.
detaylara ilerde girerim.
biz rutubetli soğk bi odada yaşadk aylarca halada öleyiz..
bunlar ıvır zıvr detaylar şimdi asıl olaya geleyim..
benm kocam aşırı ii niyetli bi insan asla beni kırmadı üzmedi.tek sorun ablasından çok büüyk bi kazık yedi..
zaten beni dul kadın alır gibi aldılar ne bişi taktılar ne bşiy yaptılar bide üstüne kocama ablası çok zor durumdaym die kredi çektirdi

bütün parayı aldı.
ablasına kredi vermiolardı.
tabi benm saf kocamda ablam dedi insan beklermi en yakınında böle bişiy

kadın kendi kzını anlı şanli evlendrdi benm kocam hem öksüz hem yetim elinde avucunda yok..inanın 24 yaaşında saçları beyazladı.annesi yeni ölmüş bazen aç yatıyoruz biz onla noldu diyen yok..şu an mezun olmama bi kaç ay kaldı okul dolayısı ile annemin yanındayım ama bilmiyorum

kredi çekti 10bin lira şimdi biz ödicez onu 14bin lira

ben şimdi bi kaç ay böle rahat gibi görnsemde o napsın.günah diil mi benm kocama.aç yatıyo akşamları öğlen simit sabah poaca yiyo bi liranın hesabuını yapıyo

dünya bukadar mı kalleş

napcam bilmiyorum..
her ay 300 -400 gidiyo bu krediye..maaşı yetmiyo ay sonnda hep aç

bizde olsa içim yanmıcak.
kendi kızına ev açtı döşedi yedirdi içirdi her bişi yaptı
bu çocuk yeni evli demedi elinde avucunda ne varsa aldı..ve kocam borcunu öde diincede aldığı cevap ne biliomusunuz..bunca yıl sana harcadığım paralara say..
oysa harcadığı bişide yok ortada..
nolur cevap yazmasanızda dua edin bana ,bize.dün babam ve oğlumu izlemiş beni arıyo ağlayarak..benm neden babam yok die..bide bu filmi en son annemle izledim ben diye nasıl ağlıyo o koca adam..