Süresini sonra düşünürsün. Sen önce ondan ve oradan uzaklaş.Evet farkındayım daha 25 yaşındayım ve şuan 40 yaşında hissediyorum çocukta yokken ayrılmak en doğrusu ama bunu anlaşarak tek celsede yapmak istiyorum yıllarca uğraşmak istemiyorum bunu nasıl yapacağım bilmiyorum
Çirkinleştiğini tek ben düşünmüyorum diye sevindim açıkçası çünkü o kadar çok beni suçluyor ki beni manipüle etmeyi başarıyorBanada inandırıcı gelmiyor askere hesap sormalar falan,sıkar. Elini kolunu sallayarak çıkabileceğini sanmıyorum ordan.
Eşin tam bir pislik. Uzun uzun yazmayacağım arkadaşlar güzel açıklamış.Ne o sen bilmezsin, sen erkekleri bilmezsin.İtici.Çok itici.Eğitimli,ekonomik gücü olan bir kadınsın.Kurtul...
Çocuk da yok sanırım sakın alttan almayın bakın burada birçok arkadaş yazdı size tavsiyeleri dikkate alın herkes görmüş geçirmiş insanlar yazıyorEvet bende bir tek bunu doğru yapmışım
Haklısınız galiba evin anahtarını değiştirip eve girsem suçlu konuma düşermiyim şuan gidecek başka yerim yok ev az hasarlı ama onun varMerak etme en fazla 3 yıl sürer sürersede. Yanına kâr kalacak yıllarının yanında hiç bir şey sayılmaz.
Depremzede oldugnuz için tayininiz hızla yapılır. Hem o hödüğü hem de orayı terkedin gidin. Korkarım sizi rahat bırakmayacak.Hayır benim kurumum biraz farklı ben aile bakanlığında çalışıyorum
Askeriyeye gittim hesap sordum diye eşine yalan söylüyor gözünüzü korkutmak için benceBanada inandırıcı gelmiyor askere hesap sormalar falan,sıkar. Elini kolunu sallayarak çıkabileceğini sanmıyorum ordan.
Eşin tam bir pislik. Uzun uzun yazmayacağım arkadaşlar güzel açıklamış.Ne o sen bilmezsin, sen erkekleri bilmezsin.İtici.Çok itici.Eğitimli,ekonomik gücü olan bir kadınsın.Kurtul...
Evet alacağım merak etmeyin çocuk yok açıkçası önceden yaşanan sorunlardan dolayı korunuyordumÇocuk da yok sanırım sakın alttan almayın bakın burada birçok arkadaş yazdı size tavsiyeleri dikkate alın herkes görmüş geçirmiş insanlar yazıyor
O konuda bi bilgim yok yalan yanlış bilgi vermiyimHaklısınız galiba evin anahtarını değiştirip eve girsem suçlu konuma düşermiyim şuan gidecek başka yerim yok ev az hasarlı ama onun var
Beni rahat bırakmayacağı doğru ama tayin hakkı verilmedi maalesefDepremzede oldugnuz için tayininiz hızla yapılır. Hem o hödüğü hem de orayı terkedin gidin. Korkarım sizi rahat bırakmayacak.
önceden de sorunluydu yani adaö bideEvet alacağım merak etmeyin çocuk yok açıkçası önceden yaşanan sorunlardan dolayı korunuyordum
Beni askeriye ye çağırdılarAskeriyeye gittim hesap sordum diye eşine yalan söylüyor gözünüzü korkutmak için bence
İrrrrkekkkAskeriyeye gittim hesap sordum diye eşine yalan söylüyor gözünüzü korkutmak için bence
Eşiniz eski askerse atıldı mı yoksa kendi mi isteyerek ayrıldı?Haklısınız galiba evin anahtarını değiştirip eve girsem suçlu konuma düşermiyim şuan gidecek başka yerim yok ev az hasarlı ama onun var
Noldu peki askeriyede?Beni askeriye ye çağırdılar
Yok o değil ailesiI
önceden de sorunluydu yani adaö bide
Kendi isteyerek iyi bir askerdi sevilirdi yaniEşinizle eski askerse atıldı mı yoksa kendi mi isteyerek ayrıldı?
Valla çok güzel yazmışsınız boşanmayacak gözünü korkutuyor eve dönünce de gör sen baskıyı seyretDurum şöyle anladığım kadarıyla, komutan size 'Iyi ki varsın' dediği icin eşiniz tepki gösterdi herkesin içinde tartıştı ailesininde size tepki göstermesine izin verdi.
Eşiniz diyor ki, 'senin bisey yapmayacağını biliyorum ama karşı taraf isi başka tarafa çekiyordu'. (Gecenin bi yarısı bencede mesaj atması ve iyi ki varsın demesi cok saçma). Ayrılma sebebi size bir erkeğin yazması mi? Hiç mi güvenmiyor esiniz size? Eşiniz boşanmayacak size soyleyim sadece göz korkutuyor. Siz eve geri dönünce korkudan ağzından çıkan herşeyi yapacak, dışarı bile çıkamayacaksınız belkide, amacı o çünkü.
Ama şunu unutmayın, depremde sokakta aç kalmış ailenizi umursamayıp sizinde yardim etmenizi engelleyen adam ne iyi bir eş olur, ne iyi bir baba, ne iyi bir insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?