Evet bende öyle söyledim hayır ben öyle ima etmedim diyor çıldaracağım ya gerçekten dengesizliği yetmezmiş gibi bir de beni rezil etti adamı bilmiyorum gerçekten ben ihtimal vermedim yanı bana uzun aralarla sadece yardım konularında yazdığı için öyle olsa bile yapmayacağımı biliyor öyle söyledi o zaman ben niye bu kadar ağır tepkiler aldım dediğimde beni dinlemedin diyor normal miGecenin 12 sinde mesaj atan birine cevap vermemeniz doğru olandı eşiniz de biraz fazla abartmış neden cevap verdin diyebilir bu adam kötü niyetli gibi görünüyor lütfen engelle ve bir daha cevap verme diyebilirdi sizi bu kadar büyük bir şeyle suçlaması ve üstelik aileler yanında affedilir bir şey değil alttan almayın lütfen üstelik deprem yaşamış ailelersiniz psikolojiniz iyi olmayabilir ama bugün bunu büyüten inanın yarın başka bir şeyi büyütür lütfen kendinize saygınız olsun ve alttan almayın aileler yanında sizi rezil etmemeliydi sanki adamla belden aşağı konuşmuşsunuz gibi suçlamalar
Kocanın elle tutulacak yanı yok zaten canım. Gözü dönmüş adamın. Tuvalete bile tek gitmeyeceksin ne demek? Hem çok psikopatça hemde çok saygısızca bir tutum. Ayrıca dediği gibi karısına güvenseydi böyle bir lafta etmezdi. Bu bildiğin sana güvenmiyorum demek.Arkadaş yardım için konuşmuş, komutan da yoklama çekmiş evet belki iki muhabbet edecektiama kocasının dünyayı ayağa kaldırmasına gerek yoktu , eşine biraz guvenseydi keşke, abartılı biçimde olayı büyütmüş,
Özel konuşmaya girmeye çalışsa zaten cevap vermezdim ki gerçekten ben sosyal medya bile kullanan biri değilim ki yaniArkadaş yardım için konuşmuş, komutan da yoklama çekmiş evet belki iki muhabbet edecektiama kocasının dünyayı ayağa kaldırmasına gerek yoktu , eşine biraz guvenseydi keşke, abartılı biçimde olayı büyütmüş,
Adamın gecenin 12sinde yazması kesinlikle art niyetli ama eşinizin bunu çok abartması üstelik ailelere kadar duyulması sizin kendinize olan saygınızdan dolayı affedilecek şey değil inanın sakın taviz vermeyin inanın daha beterini yaşarsınızEvet bende öyle söyledim hayır ben öyle ima etmedim diyor çıldaracağım ya gerçekten dengesizliği yetmezmiş gibi bir de beni rezil etti adamı bilmiyorum gerçekten ben ihtimal vermedim yanı bana uzun aralarla sadece yardım konularında yazdığı için öyle olsa bile yapmayacağımı biliyor öyle söyledi o zaman ben niye bu kadar ağır tepkiler aldım dediğimde beni dinlemedin diyor normal mi
Söyledim bana sen erkekleri bilmiyorsun o yüzden anladım ki seni tek bırakamam diyor ya beni çok yıprattıKocanın elle tutulacak yanı yok zaten canım. Gözü dönmüş adamın. Tuvalete bile tek gitmeyeceksin ne demek? Hem çok psikopatça hemde çok saygısızca bir tutum. Ayrıca dediği gibi karısına güvenseydi böyle bir lafta etmezdi. Bu bildiğin sana güvenmiyorum demek.
Bende x kişi tarafından yazılan mesajları dogru bulmadım.ama bizler 40 yabancılar için hep beraber seferber olduk canımızı disimize taktik.bana düşmez dayın var demek ne demek..ve yapılanlar dediğiniz gibi hoş değilGecenin 12 sinde mesaj atan birine cevap vermemeniz doğru olandı eşiniz de biraz fazla abartmış neden cevap verdin diyebilir bu adam kötü niyetli gibi görünüyor lütfen engelle ve bir daha cevap verme diyebilirdi sizi bu kadar büyük bir şeyle suçlaması ve üstelik aileler yanında affedilir bir şey değil alttan almayın lütfen üstelik deprem yaşamış ailelersiniz psikolojiniz iyi olmayabilir ama bugün bunu büyüten inanın yarın başka bir şeyi büyütür lütfen kendinize saygınız olsun ve alttan almayın aileler yanında sizi rezil etmemeliydi sanki adamla belden aşağı konuşmuşsunuz gibi suçlamalar
Boşa o kendine müslaman hödüğü.Evet söyledim bana bana düşmez dayın var dedi
Yok gitti çünkü giderken beni arabaya kitledi ben ailemin yanına gittim sonrasında ikinci yardımdan önce kalmam istediğimi söyledim tamam dedi ama sonra geldi beni aldı o an annemde kavga çıkmasın git dedi gittimÖnce şunu söyleyeyim komutanın "iyi ki varsınız" cümlesi yersiz ve amacını fazlasıyla aşan bir ifade olmuş. Bunu siz söylersiniz çünkü fayda gördünüz. Ama komutanın demesi çok saçma. Ne için iyi ki varsınız mesela? Adamın bir derdine derman olmuş değilsiniz. Adam baya baya sulanmış size. Ancak eşinizin davranışları da hoş değil. Eşinin ailesiyle ilgilenmeyip askeriyede olay çıkarmak nedir? Bu kısmı bana ne yazık ki inandırıcı gelmedi. Karakolda, askeriyede görevli personelle gidip tartışmak falan yüksek cesaret isteyen şeyler. Öylece bırakıp gönderdiler mi peki oradan? Herhangi bir işlem yapılmadı mı? Ağır ithamlar çünkü. Sizi de biraz gayretsiz gördüm. İlk günler gitmeniz elbette zordu ama aradan 1 hafta geçtikten sonra ailenizin yanına neden gitmediniz? Eşinizin sizi götürmenize ihtiyacınız mı var? Eğitimli, maddi geliri olan bir kadınsınız. Eşinizin ailesiyle kalacağınıza neden ailenize koşmadınız?
Ekleme: Eşinizin eğitim durumu ne bilmiyorum ama adam aşağılık kompleksine kapılmış galiba. Hemen size denk ya da sizden üstün birinin sizinle ilgilenmiş olması, kendi hissettiği yetersizliği açığa çıkarmış.
Yav bununla seni tuvalete bile tek yollamicam demenin ne alakası var?Söyledim bana sen erkekleri bilmiyorsun o yüzden anladım ki seni tek bırakamam diyor ya beni çok yıprattı
Bazen eğitimli kişilerden duyuyorum maaş kartı da eşinde oluyor umarım öyle değildirEğitimli, maddi geliri olan bir kadınsınız. Eşinizin ailesiyle kalacağınıza neden ailenize koşmadınız?
Evet söyledim bak sen üstüne düşeni yapmadın mecburum orda annemde kalıyor sus konuyu farklı boyutlara götürme pişman olursunuz dedim ama beni duymuyordu bileBende x kişi tarafından yazılan mesajları dogru bulmadım.ama bizler 40 yabancılar için hep beraber seferber olduk canımızı disimize taktik.bana düşmez dayın var demek ne demek..ve yapılanlar dediğiniz gibi hoş değil
Oha oha ohaYok gitti çünkü giderken beni arabaya kitledi ben ailemin yanına gittim sonrasında ikinci yardımdan önce kalmam istediğimi söyledim tamam dedi ama sonra geldi beni aldı o an annemde kavga çıkmasın git dedi gittim
Seninle artık evli kalmayacağım bu saatten sonra bu evlilik olmaz artık dedim zaten bana ben gelip seni alayım bak nasıl oluyor istersen bal gibi olur diyorYav bununla seni tuvalete bile tek yollamicam demenin ne alakası var?
Çevir kazı yanmasın derler ona. Adam bariz güvenmiyor işte size. Tamam ilk sevgilinizle evlenmiş olabilirsiniz ama eşinizin size 3 yaşında çocuk muamelesi yapmasınada gerek yok. Allah hepimize akıl,fikir vermiş çok şükür. Kendinize bu muameleyi yaptırmayın bence
Eşimde eskiden askeri personeldi ve beni oraya gittikten sonra bu komutanın üstü aradı konu içinOha oha oha
Adam cidden normal değil canını seviyosan boşan.
Ama askeriyeye gidip orda komutanla tatışma kısmı hala geçmiş değil banada. Yürek ister askeriye basıp komutandan hesap sormak.
DimiHafiften bi yoklama yapmış asker arkadaş bundan eminim.
Tedbir uzaklaştırma kararı alinSeninle artık evli kalmayacağım bu saatten sonra bu evlilik olmaz artık dedim zaten bana ben gelip seni alayım bak nasıl oluyor istersen bal gibi olur diyor
Hayır hiç vermedimBazen eğitimli kişilerden duyuyorum maaş kartı da eşinde oluyor umarım öyle değildir
Ne zaman yazdınız da öyle yazdıSeninle artık evli kalmayacağım bu saatten sonra bu evlilik olmaz artık dedim zaten bana ben gelip seni alayım bak nasıl oluyor istersen bal gibi olur diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?