Evet o an öldürecek sandım ki bana sen bekle diyordu sonra bana yazmış bundan sonra sana yapacağımı biliyorum lavaboya bile tek gitmeyeceksin yazıyor
Ailenin bir bildiği var ki eşini sevmiyo.Bence de sevmemekle sonuna kadar haklılar.Kendi ailesi olsaydı orda aç kalan bak gör bakalım ne yapardı.sana değer vermeyen ailene değer vermeyen birisi için bu çaba niye.yazik etme kendine bence.Ailesi yanında keyfi yerinde benim ailemin bağları onun ki kadar iyi olmadığı için onu da istemedikleri için umrunda değildi yani bence o hep böyle benim bir konuma karışmaz
Gerçekten anlayamadım şöyle iş için konuşmadı yardım için konuştu bende öyle düşündüm hayatımda bir kişi oldu kimse ile de böyle bir konu olmadı insanlar birbirini iyi ki tanımışım derse o şekilde olmak zorunda olduğuna inanmıyorum inanmakta istemiyorum o zaman ne dost olabiliriz ne insan ki adam evli herşeyi geçtim deprem olmuş evsiz kalmışız şehir yok olmuş kimsenin bu şekilde düşünebileceğine imkan vermedim bu kadar gamsız olamaz insan yaBilmenizin bir önemi yok mu anlayamadınız mı gerçekten? İş icabı konuştuğum biri bana iyiki sizi tanımışım dese ne alaka derim ben.
Evet uzaklaşmalıyım ama eğer boşanmak istemezse açıkçası beni ondan koruyacak bir büyüğüm yok abim babam yokTovbe yarabbim, kaçarak uzaklaşın böyle manyaklik varmı ya
Hafiften bi yoklama yapmış asker arkadaş bundan eminim.Ben de bunu merak ediyordum,ilginç geldi açıkçası.
Siz evli olduğunu nasıl öğrendiniz..Gerçekten anlayamadım şöyle iş için konuşmadı yardım için konuştu bende öyle düşündüm hayatımda bir kişi oldu kimse ile de böyle bir konu olmadı insanlar birbirini iyi ki tanımışım derse o şekilde olmak zorunda olduğuna inanmıyorum inanmakta istemiyorum o zaman ne dost olabiliriz ne insan ki adam evli herşeyi geçtim deprem olmuş evsiz kalmışız şehir yok olmuş kimsenin bu şekilde düşünebileceğine imkan vermedim bu kadar gamsız olamaz insan ya
Etmeyeceğim yanlış bir karar vermekten korkuyordum negatif duygularla yanlış hareket etmek istemiyorum bu süreci tek başıma yaşamak zorundayım çünküAilenin bir bildiği var ki eşini sevmiyo.Bence de sevmemekle sonuna kadar haklılar.Kendi ailesi olsaydı orda aç kalan bak gör bakalım ne yapardı.sana değer vermeyen ailene değer vermeyen birisi için bu çaba niye.yazik etme kendine bence.
Bunun için hayatınızda daha önce 10 kişi olmuş olmasına gerek yok ki. Mantık meselesi tamamen. İnsanlar enkaz altında can çekişirken hırsızlar ev ev dolaşıyordu ah aah çok safsınız gerçekten. Bu hayatta hiç bir şeye olmaz demeyeceksin her şey mümkün. Bakış açınızı değiştirmelisiniz acilen.Gerçekten anlayamadım şöyle iş için konuşmadı yardım için konuştu bende öyle düşündüm hayatımda bir kişi oldu kimse ile de böyle bir konu olmadı insanlar birbirini iyi ki tanımışım derse o şekilde olmak zorunda olduğuna inanmıyorum inanmakta istemiyorum o zaman ne dost olabiliriz ne insan ki adam evli herşeyi geçtim deprem olmuş evsiz kalmışız şehir yok olmuş kimsenin bu şekilde düşünebileceğine imkan vermedim bu kadar gamsız olamaz insan ya
Evet onu bende merak ettimSiz evli olduğunu nasıl öğrendiniz..
Allah yardımcınız olsun, şimdi ayrimisiniz birlikte mi ben anlamadım. Siz nerdesinizEvet uzaklaşmalıyım ama eğer boşanmak istemezse açıkçası beni ondan koruyacak bir büyüğüm yok abim babam yok
Yazmışımya yardım için konuşurken eşim rahatsız oluyor deyince benim de kızım var bize birşey olsaydı bugün oda sizin yanınızda olacaktı o yüzden yardım etmek istedim dediSiz evli olduğunu nasıl öğrendiniz..
Ayrıyım şuan annem dayımlarla yaşıyor benim onların yanındayım ve burda da çok kalamamAllah yardımcınız olsun, şimdi ayrimisiniz birlikte mi ben anlamadım. Siz nerdesiniz
Yazmışımya yardım için konuşurken eşim rahatsız oluyor deyince benim de kızım var bize birşey olsaydı bugün oda sizin yanınızda olacaktı o yüzden yardım etmek istedim dediEvet onu bende merak ettim
Her çocuğu olan evli olmuyor ki? Adam belkş boşanmış? Belki dul? Belki hiç evlenmedi bile?Yazmışımya yardım için konuşurken eşim rahatsız oluyor deyince benim de kızım var bize birşey olsaydı bugün oda sizin yanınızda olacaktı o yüzden yardım etmek istedim dedi
Evet söyledim bana bana düşmez dayın var dediNe hale düşmüşsün ailesinin yanında,birde kardeşinin eşi annenlere bırakmış sırf bunlar için bile boşanılır...kocanın kafa sağlıklı değil,bu olayı sineye çekersen yaşayacakların daha ağırı olur, yazık değil mi öğretmen hanım..üstelik ailene erzak olayına o müdahale etmeliydi..
Bize birşey olsaydı demek eşim ve ben demek değil miHer çocuğu olan evli olmuyor ki? Adam belkş boşanmış? Belki dul? Belki hiç evlenmedi bile?
Arkadaş yardım için konuşmuş, komutan da yoklama çekmiş evet belki iki muhabbet edecektiBunun için hayatınızda daha önce 10 kişi olmuş olmasına gerek yok ki. Mantık meselesi tamamen. İnsanlar enkaz altında can çekişirken hırsızlar ev ev dolaşıyordu ah aah çok safsınız gerçekten. Bu hayatta hiç bir şeye olmaz demeyeceksin her şey mümkün. Bakış açınızı değiştirmelisiniz acilen.
Bilmiyorum ki belki çocuğuna kendi ailesi bakıyordur onu kastetmiştir. Bilmiyorum ya böyle durumlarda benim aklıma bir sürü ihtimal geliyo da.Bize birşey olsaydı demek eşim ve ben demek değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?