İlk hafta için belki ama yine de konuşma dili resmi olur.İyiki tanıdım vs kesinlikle dogru bir yazışma değil. İşi geregı her türlü yanlış anlaşılmadan uzak bir dil kullanırlar. Ama her ne olursa olsun eşiniz bu davranışları yapamaz ve ailesine bu hakkı sunamaz.Deprem de enkazda çalıştıkları için o saatte yazmıştır diye düşündüm ki anneme yardım götürdüğü zamanda gece 12 1 sularında anca götürmüştü o yüzden de art niyet olmadığını düşündüm
Ailesi yanında keyfi yerinde benim ailemin bağları onun ki kadar iyi olmadığı için onu da istemedikleri için umrunda değildi yani bence o hep böyle benim bir konuma karışmazEsiniz kendisi niye iletişim kurmadı askerle
Arkadaşlar noktalama işaretleri kullanacak kadar düzgün bir düşünme sistemim yok şuan derdime çözüm bile bulamıyorum
Evet öyle yaptım zaten telefonları açmıyorum hiç bir şekilde sosyal medyada kullanmıyorum zatenTamamen kendinizi geri çekin asla iletişim kurmaya çalışmayın sadece sessiz kalın ve bu süreçte ne yapabileceğinizi düşünün. Ne yapmak istediğinize karar verin ...bakın bazı şeyler koptuktan sonra toparlanması zordur.ama suan sessiz kalıp düşünmek ve çekilmek en iyisi duruyor
Siz boşanmakta kararlıysanız onun ne dediği kimin umrunda?Hayır boşanacağım ama nasıl olacak deprem var daha bir yıl olmadı bir boşanalım diyor bir yok diyor ne yapacağım bilmiyorum
Bilmiyordum öğrendim teşekkür ederim evet söyledim ama anlamıyor boşanmalıyım ama açıkçası ne yapacağını bilmiyorum onu tanıyamıyorum ve korkuyorumİlk hafta için belki ama yine de konuşma dili resmi olur.İyiki tanıdım vs kesinlikle dogru bir yazışma değil. İşi geregı her türlü yanlış anlaşılmadan uzak bir dil kullanırlar. Ama her ne olursa olsun eşiniz bu davranışları yapamaz ve ailesine bu hakkı sunamaz.
En iyisini yaparsınız siz kötü birsey yapmadınız.utanmasi gereken üzülmesi gereken siz değilsiniz.sakin kalın kimseyi dinlemeyin kafanızı toparlayın tek başına düşünün her kafadan bir ses çıkınca çok zor oluuor hersey..en doğru kararı vereceğinize inanın..hersey gönlünüzce olur umarim..Evet öyle yaptım zaten telefonları açmıyorum hiç bir şekilde sosyal medyada kullanmıyorum zaten
Komutanı bilmiyorum ama ona olan sevgimi kimse değilse o bilir 5 yıl boyunca onu uzaktan sevdim herşeye herkese rağmen evlendim bunu haketmedim zoruma gidende bu bana sen yapmazsın zaten ama o yazacaktı sen beni çiğnedin diyor ya söylüyorum sevgimi beni al aşağı ettin ailene herkese karşı sanki seni aldatmışım gibi davrandın hayır diyorSiz boşanmakta kararlıysanız onun ne dediği kimin umrunda?
Bu arada bende işkillenmedim değil komutandan yalan yok ama eşinizin tavrı çok çirkin. Ne olursa olsun aranızda kalması lazım olan bir şeyi 7 düvel duymuş. Kardeşi falan ne alaka yani?
Bence ciddi bir sekilde gözden gecirin derim. Kendi aranızda cözebilecegniz bir durum için eşiniz resmen ortalığı ayaga kaldırmıs. Komutanı aramalar, anne baba kardeş saldırmalar, hakaretler bunlar kabul edilebilir şeyler değil,resmen gözü dönmüş.Bilmiyordum öğrendim teşekkür ederim evet söyledim ama anlamıyor boşanmalıyım ama açıkçası ne yapacağını bilmiyorum onu tanıyamıyorum ve korkuyorum
Teşekkür ederim dualarınızda beni de bulundurursanız sevinirim gerçekten çok ihtiyacım varEn iyisini yaparsınız siz kötü birsey yapmadınız.utanmasi gereken üzülmesi gereken siz değilsiniz.sakin kalın kimseyi dinlemeyin kafanızı toparlayın tek başına düşünün her kafadan bir ses çıkınca çok zor oluuor hersey..en doğru kararı vereceğinize inanın..hersey gönlünüzce olur umarim..
Ben de bunu merak ediyordum,ilginç geldi açıkçası.Asker eşiyim. Gece 12 de mesaj atmazlar. İyi ki tanıdım vs de demezler.Profesyonel olarak hitap, yazışma dilleri konuşmaları da daha resmidir.
Hepsinin dışında eşiniz saygısız ve kaba bi adam. Eşinizin ailesi ne hakla olaya müdahale edebilir?Aileniz zor durumdaysa eşiniz devreye girecek size yardım edecekti bencilin biriymiş. Bence bunca yaşanandan sonra oturun evliliğinizi gözden geçirin derim.
Dediğim gibi onun ne dediği önemli değil. Önemli olan sizin ne dediğiniz.Komutanı bilmiyorum ama ona olan sevgimi kimse değilse o bilir 5 yıl boyunca onu uzaktan sevdim herşeye herkese rağmen evlendim bunu haketmedim zoruma gidende bu bana sen yapmazsın zaten ama o yazacaktı sen beni çiğnedin diyor ya söylüyorum sevgimi beni al aşağı ettin ailene herkese karşı sanki seni aldatmışım gibi davrandın hayır diyor
Evet o an öldürecek sandım ki bana sen bekle diyordu sonra bana yazmış bundan sonra sana yapacağımı biliyorum lavaboya bile tek gitmeyeceksin yazıyorBence ciddi bir sekilde gözden gecirin derim. Kendi aranızda cözebilecegniz bir durum için eşiniz resmen ortalığı ayaga kaldırmıs. Komutanı aramalar, anne baba kardeş saldırmalar, hakaretler bunlar kabul edilebilir şeyler değil,resmen gözü dönmüş.
Neresinde baksam elimde kalıyor , ailen için dayın orda o yardım etsin diyor ama kendisi asla yardım etmiyor. Ve buna susmuşsunuz kendiniz birşeyler için çabalamışsınız , burdan da beyfendi kendine pay çıkartıp kıskançlık yapıp yardıma da engel olmuş.Hayır boşanacağım ama nasıl olacak deprem var daha bir yıl olmadı bir boşanalım diyor bir yok diyor ne yapacağım bilmiyorum
Bitmeli sevgi yetmez bunları kaldıramıyorum ki ben unutayım sineye çekeyimDediğim gibi onun ne dediği önemli değil. Önemli olan sizin ne dediğiniz.
Bilmenizin bir önemi yok ki anlayamadınız mı gerçekten? İş icabı konuştuğum biri bana iyiki sizi tanımışım dese ne alaka derim ben.Bilmiyordum öğrendim teşekkür ederim evet söyledim ama anlamıyor boşanmalıyım ama açıkçası ne yapacağını bilmiyorum onu tanıyamıyorum ve korkuyorum
Eşinizin eğitimi ne?Evet o an öldürecek sandım ki bana sen bekle diyordu sonra bana yazmış bundan sonra sana yapacağımı biliyorum lavaboya bile tek gitmeyeceksin yazıyor
Hayır olmaz ki hatla kendini haklı görüyor bende en sağlıklı kararı verip en sorunsuz ve kısa zamanda boşanmalıyım diye düşünüyorum ama hırsı kini inadı ile hareket eden biri ile bunu nasıl yapacağımNeresinde baksam elimde kalıyor , ailen için dayın orda o yardım etsin diyor ama kendisi asla yardım etmiyor. Ve buna susmuşsunuz kendiniz birşeyler için çabalamışsınız , burdan da beyfendi kendine pay çıkartıp kıskançlık yapıp yardıma da engel olmuş.
Ve ailesinin yanında kavga çıkartıp sizi küçük düşürmüş gururunuzu hiçe saymış
Soruyorum size sizce bu adamdan adam olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?