Oluyor ya, adam doktor oluyor içeride 2 metre gazlı bez unutuyorSiz ne öğretmenisiniz? Hiç bir noktalama işareti yok. Annem giller yazan bir öğretmenpek inandırıcı gelmedi bna. İnşallah öğretmende değilsinizdir.
Yani bir insanında ahına günahına girdikEşiniz karakola gıder gayette şikaket edebilir, hakaret etmediği sürece ortalığı da ayaga kaldırır olabiliyor bunlar.Komutanı da sicili temiz kalması sürgün vs yani ceza almamasj icin kınsutugnuz askeri sizi barıstırmakla görevlendirir. Burda konu siz değil, askeri personelin güven kazanması ve kısmen ceza cekmesidir.
Ben de öğretmenim. Branşınızı çok merak ettim.Onu yapacağım yapmam gereken noktadayım farkındayım sadece ben mi çok farklı bakıyorum eşim hayla yanı noktada kalması normal mi bunu anlamak adına yazdım
"komutanı arayıp hakaret etti kardeşine bana laf söylemesine izin verdi ve beni kardeşinin eşi ile annemlerin yanına gönderdi sonra komutanlığa gidip olay çıkardı"Eşiniz karakola gıder gayette şikaket edebilir, hakaret etmediği sürece ortalığı da ayaga kaldırır olabiliyor bunlar.Komutanı da sicili temiz kalması sürgün vs yani ceza almamasj icin kınsutugnuz askeri sizi barıstırmakla görevlendirir. Burda konu siz değil, askeri personelin güven kazanması ve kısmen ceza cekmesidir.
Engelliler branşımBen de öğretmenim. Branşınızı çok merak ettim.
Hayır, asker arkadaş size yoklama cekmiş o bariz ortada.Yani bir insanında ahına günahına girdik
Şöyle askeriyedeyken evli değildik ve açıkçası o zamanlar hiç anlatmazdı bende sormazdımEskiden asker eşiydiniz,bilirsiniz aslında.
Evet bende öyle düşünüyorum ama o tavırları normal görüyor bende bu defa ben mi yanlış yorumluyorum acaba diye düşünüyorumVe siz bu koca ile devam edin. Herşeyi geçtim saygısızlık diz boyu. Kıskanması olabilir ama bu tavırları affedilmez.
Bide bu durumda kadını suçlu bulmayın tabi komutanı arıyacak o durumda Allah aşkına konuyu başka boyuta taşımayın lütfen. Depremden bahsediyoruz…!!!!
Hiç üniversite okumuş gibi biri değilsiniz ben lise mezunu iken bile yazıma çok dikkat ederim belki takıntım var ondan siz hâlâ kelimesine hayla yazmışsınız öğretmen biri böyle yazmaz kusura bakmayın üstelik master yapan biri bence kendinizi açığa vermemek için öğretmenim dediniz değiştirdiniz bilgileriOnu yapacağım yapmam gereken noktadayım farkındayım sadece ben mi çok farklı bakıyorum eşim hayla yanı noktada kalması normal mi bunu anlamak adına yazdım
Evet bende öyle diyorum bu cehennem de adam gerçekten bu niyetle yazdıysa birley diyemem beni derdim ne konuşulan konu neYerinizde olsam o ithamları yaptgında boşanma dilekçesini önüne koyardım acıkcası.. siz acıklama yaptkca suçlu duruma düşecek gbi duruyorsunuz adam anlamıyor cünkü. Cokta rahatszsa komutanın numarayı alıp o yardım işleriyle ilgilenseydi. o kıyamette nasıl calısmıs kafa
Hayla mı?? Hemde engelliler öğretmeni o puanda bi yere bu dilbilgisyle nasıl yerleştin nasıl atandın tövbe bismillahOnu yapacağım yapmam gereken noktadayım farkındayım sadece ben mi çok farklı bakıyorum eşim hayla yanı noktada kalması normal mi bunu anlamak adına yazdım
Hmm, öğretmen degilde bakici anne gibi bisey mi acabaHiç üniversite okumuş gibi biri değilsiniz ben lise mezunu iken bile yazıma çok dikkat ederim belki takıntım var ondan siz hâlâ kelimesine hayla yazmışsınız öğretmen biri böyle yazmaz kusura bakmayın üstelik master yapan biri bence kendinizi açığa vermemek için öğretmenim dediniz değiştirdiniz bilgileri
Hayır bütün herşey doğru işten geldim uykusuzum gözüm kan çanağı düşünmekten uyuyamıyorum yazım hataları vardır ama dikkat edemiyorum açıkçası adımda doğru sondaki harfler soyadımın hattaHiç üniversite okumuş gibi biri değilsiniz ben lise mezunu iken bile yazıma çok dikkat ederim belki takıntım var ondan siz hâlâ kelimesine hayla yazmışsınız öğretmen biri böyle yazmaz kusura bakmayın üstelik master yapan biri bence kendinizi açığa vermemek için öğretmenim dediniz değiştirdiniz bilgileri
Öğretmen olduğuna inanamadım konu doğru olabilir belki ama öğretmen olan insan böyle yazmazHmm, öğretmen degilde bakici anne gibi bisey mi acaba
Tamam öğretmen hanım özür dilerimHayır bütün herşey doğru işten geldim uykusuzum gözüm kan çanağı düşünmekten uyuyamıyorum yazım hataları vardır ama dikkat edemiyorum açıkçası adımda doğru sondaki harfler soyadımın hatta
Bakıcı anne değil onlar bakım personeli ama ben öğretmenim arkadaşlar konu mesleğime nasıl geldi bilmiyorum ama hepsi doğru benim ise yıllarca hayatımda olan adamın bana yaşattığı şey karşısında boşlukta kalmış olmam dışında düşünebildiğim konu kalmadıHmm, öğretmen degilde bakici anne gibi bisey mi acaba
Bir aydır başıma gelmeyen kalmadı yazım işim konusunda gerçekten konuşacak gücüm yokÖğretmen olduğuna inanamadım konu doğru olabilir belki ama öğretmen olan insan böyle yazmaz
Yani herkes yazıma dikkat etmeyebilir, liseye giden kızım geçen pontolon yaziyor.Hayır bütün herşey doğru işten geldim uykusuzum gözüm kan çanağı düşünmekten uyuyamıyorum yazım hataları vardır ama dikkat edemiyorum açıkçası adımda doğru sondaki harfler soyadımın hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?