- 21 Ekim 2023
- 2
- 2
- 1
- 23
- Konu Sahibi nehir_baran
-
Yani bunu aile apartmanını kabul etmeden önce düşünecektiniz. Geçmiş olsun eşin tabiki laf ettirmez.Hanımlar ben evleneli 1,5 ay oldu ben eşimin şehrine gelin geldim eşim gilde 3 katlı aile apartmanı yaptılar ilk başta müstakil diye hoşuma gitti taki evlenene kadar anlarsınız cicim aylarımız ve rahat edemiyorum geceleri sanki dinleniyomuşuz gibi hissediyorum eşim böyle düşünmüyo ama (kayınvalidem ve eltim oturuyo) geceleri birlikte olduğumuzda rahat hissedemiyorum eşime söylediğimde çok abarttığımı söylüyor bana biraz akıl verir misiniz?
İlk evliliğim olduğu için bişey bilmiyordum ve heyecanlıydım inşallah başka bi bahaneyle taşınmaya ikna ederimYani bunu aile apartmanını kabul etmeden önce düşünecektiniz. Geçmiş olsun eşin tabiki laf ettirmez.
Aile evinde yaşayanların sizi dinlemeye kulağı var da başka bir evde yaşadığınızda konu komşunuzun kulağı yok mu?
Aile apartmanları iyi olmaz her an musait misin demeden çıkar gelirler.Hanımlar ben evleneli 1,5 ay oldu ben eşimin şehrine gelin geldim eşim gilde 3 katlı aile apartmanı yaptılar ilk başta müstakil diye hoşuma gitti taki evlenene kadar anlarsınız cicim aylarımız ve rahat edemiyorum geceleri sanki dinleniyomuşuz gibi hissediyorum eşim böyle düşünmüyo ama (kayınvalidem ve eltim oturuyo) geceleri birlikte olduğumuzda rahat hissedemiyorum eşime söylediğimde çok abarttığımı söylüyor bana biraz akıl verir misiniz?
Eğer ki kv falan kavga durumun yoksa para biriktirin.Dugun altını vs.Ev alırsınız.Kira ödemeyin.İlk evliliğim olduğu için bişey bilmiyordum ve heyecanlıydım inşallah başka bi bahaneyle taşınmaya ikna ederim
Ne alaka acaba, dip dibe yaşanmayacağını bilmek için en az bir kere evlenip boşanmak mı gerekiyordu?İlk evliliğim olduğu için bişey bilmiyordum ve heyecanlıydım inşallah başka bi bahaneyle taşınmaya ikna ederim
Sorun bir tek birileri duycak diyeyse bunda sorun edilecek bişey yok herhalde bağırıp cagirmiyorsunuzdur diye düşünüyorum millet sizimi dinleyecekHanımlar ben evleneli 1,5 ay oldu ben eşimin şehrine gelin geldim eşim gilde 3 katlı aile apartmanı yaptılar ilk başta müstakil diye hoşuma gitti taki evlenene kadar anlarsınız cicim aylarımız ve rahat edemiyorum geceleri sanki dinleniyomuşuz gibi hissediyorum eşim böyle düşünmüyo ama (kayınvalidem ve eltim oturuyo) geceleri birlikte olduğumuzda rahat hissedemiyorum eşime söylediğimde çok abarttığımı söylüyor bana biraz akıl verir misiniz?
Eller duyacağına ailesi duysun de mi ahahahahBu zamanda kiralar almış başını giderken hele hele evlerin fiyatı milyonları bulurken hazır evi bırakıp kimse taşınmaz kolay kolay. Öyle romantik düşüncelere kapılmayın. Dinlendiğiniz sonucuna nereden vardınız onu anlamadım ama. Ne bileyim apartmana taşınırsanız da sesiniz komşulara gidebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?