- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
Sahi o nerede yazıyor baktım ama göremedim benkk da böyle düşünenler çok zaten. hem "dul kadın" hem de "kadının alınması"
sırf bu yüzden pek de üzülmedim açıkçası..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sahi o nerede yazıyor baktım ama göremedim benkk da böyle düşünenler çok zaten. hem "dul kadın" hem de "kadının alınması"
sırf bu yüzden pek de üzülmedim açıkçası..
Okumaya üşendim biri özet geçsin hanımlar
dul kadını büyük harfle yazmıştı da diğeri de çoğu insanın ortak görüşü zaten. onu ben yazdıydım :) zihniyet öyle.Sahi o nerede yazıyor baktım ama göremedim ben
kk da çok var bu zihniyet.Allaha sükür durumuzda vardi ama bunlar herseyi bize yikmaya calisinca iyice gururlarina dokundu DUL KADINMI veriyoruz biz bu ne rezillik diye düsündüler. .
sizi benim konuma da beklerim. çok alındım valla herkes yorum yapıyor ama ben konu açtım az kişi yaptıŞuan aktif olan kişilerden de anladığım kadarı ile ülkemizin kanayan yararlarından biri sevgili ve nişanlı iken sinyal veren erkeğe düzelir gözü ile asla bakmayın olabilitesi yok ise ayrılın en fazla 3 ay salya sümük ağlarsınız .
Kullanıcı :38 ziyaretçi :70 kişi konuyu izliyor.
Bu rakamları nerede görüyorsunuz ?ben göremiyorum.Şuan aktif olan kişilerden de anladığım kadarı ile ülkemizin kanayan yararlarından biri sevgili ve nişanlı iken sinyal veren erkeğe düzelir gözü ile asla bakmayın olabilitesi yok ise ayrılın en fazla 3 ay salya sümük ağlarsınız .
Kullanıcı :38 ziyaretçi :70 kişi konuyu izliyor.
Türkiyede dogup büyümedigim icin bukadar yazabildim..Bile bile evlenmişsin işte. Dul kadın derken neden büyük yazdın? Neyi empoze ediyosun? Ayrıca cegiz değil çeyiz.
Türkceyi türkiyede ögrenmedim onun icin bukadar yazabiliyorum .. Dul derken yanlis anlasilmasin benimde ailemde bircok dul kadin var bizim burdaki türkler öyle dulsan ne dügün bekle nede bisey sessiz sedasiz evlen hic bisey bekleme seni biri aldi diye hatta sus sükür et zihniyetindeler..Bile bile evlenmişsin işte. Dul kadın derken neden büyük yazdın? Neyi empoze ediyosun? Ayrıca cegiz değil çeyiz.
kırımzı üye olmadığın için görmüyosun. ben de görmüyorum. ama yakında görcem :)Bu rakamları nerede görüyorsunuz ?ben göremiyorum.