Yeni evliyim kocamdan sogmaya basladim sinir krizleri geciriyorum yardim edin neyapmaliyim?(Konu açılış tarihi 2016)

Nisan zamani yaşanan onca olaya ragmen evlenmissin şmdi biz boşan desek ne olacsk , daha da baglanirsin kocana. Evlilikte ailelerde evleniyor sen iki tarafı dengede tutmayi becerememissin

Sahi o nerede yazıyor baktım ama göremedim ben
dul kadını büyük harfle yazmıştı da diğeri de çoğu insanın ortak görüşü zaten. onu ben yazdıydım :) zihniyet öyle.
aha bak @prayforlosers
Allaha sükür durumuzda vardi ama bunlar herseyi bize yikmaya calisinca iyice gururlarina dokundu DUL KADINMI veriyoruz biz bu ne rezillik diye düsündüler. .
kk da çok var bu zihniyet.
benim düşüncem evlenmeden önce erkek tarafına masraf yaptırılmalı. kıymete binmezsiniz yoksa.. anında silerler. "bedavaya geldi nasıl olsa" mantığı çok var çünkü. hayata gerçekçi bakalım lütfen. hiç bir kaynana "ay benim gelinim hiç masraf yaptırmadı , her şeyi kendisi yaptı" demez. hatta kvler oğullarının düğünü için yaptıklarını abarta abarta anlatır. bu böyle..

Niye evlendiginizi anlayamadım bu kadar yaşanan şeye rağmen? Evlenince o insanların meleğe mi donuseceklerini saniyodunuz? Anlattiklarinizdan ben sizin de hatalı olduğunuzu dusundum kusura bakmayın hiç normal gelmedi bana

Çok uzun hepsini okuyamadım.
Sonuç olarak sana kuruş harcama gereği duymayan insanlardan ısrarla her konuda hediye ve örf adet beklentisine girmek çok saçma.
Açıkça 'biz yapmayız' dedikleri halde sürekli ' almadılar, sormadılar' deyip durmak ne kadar gereksiz bir beklenti. Almazlarsa almasınlar laf da edemezler bu durumda işte.

Annene hakaret eden kadınla aynı ortama girmek ve bu konuda annende suç bulan bir adamla evlenmekle yapmışsın hatayı.

Tamamını okumadım , yorumlardan anladığım kadarıyla eşinizin ve ailesinin ne olduğu en başından belliymiş . Niye evlenmek için bu kadar direttiniz.
Bide şu çeyiz muhabbetleri sıktı artık , çeyiz yok evinizde mutlulukta yok ne olacak ?

Şuan aktif olan kişilerden de anladığım kadarı ile ülkemizin kanayan yararlarından biri sevgili ve nişanlı iken sinyal veren erkeğe düzelir gözü ile asla bakmayın olabilitesi yok ise ayrılın en fazla 3 ay salya sümük ağlarsınız .

Kullanıcı :38 ziyaretçi :70 kişi konuyu izliyor.
sizi benim konuma da beklerim. çok alındım valla herkes yorum yapıyor ama ben konu açtım az kişi yaptı :KK43:

Özet isteyenler varsa ..Üşenmedim okudum ne gerek varsa :)

Konu sahibinin çok iyi ve anlayışlı bir ailesi var ama karşı taraf çok cimri ve anlayışsız.Hiç para harcamamışlar her şeyi kız tarafı yapar demişler konu sahibinin ailesi de kabul etmiş.Damat kredi çekmiş kendilerine kıyafet almışlar o krediyi konu sahibi ve kocası ödüyor.Kv ve anne kavga etmişler hakaret vs ama bizim gelin hanım illa evlenecek ailesini susturmuş evlenmişler.Şimdi de damat bey konu sahibinin ailesine bir ton laf ediyor,görüşmek istemiyormuş .

Şuan aktif olan kişilerden de anladığım kadarı ile ülkemizin kanayan yararlarından biri sevgili ve nişanlı iken sinyal veren erkeğe düzelir gözü ile asla bakmayın olabilitesi yok ise ayrılın en fazla 3 ay salya sümük ağlarsınız .

Kullanıcı :38 ziyaretçi :70 kişi konuyu izliyor.
Bu rakamları nerede görüyorsunuz ?ben göremiyorum.

Bile bile evlenmişsin işte. Dul kadın derken neden büyük yazdın? Neyi empoze ediyosun? Ayrıca cegiz değil çeyiz.
Türkiyede dogup büyümedigim icin bukadar yazabildim..
Bile bile evlenmişsin işte. Dul kadın derken neden büyük yazdın? Neyi empoze ediyosun? Ayrıca cegiz değil çeyiz.
Türkceyi türkiyede ögrenmedim onun icin bukadar yazabiliyorum .. Dul derken yanlis anlasilmasin benimde ailemde bircok dul kadin var bizim burdaki türkler öyle dulsan ne dügün bekle nede bisey sessiz sedasiz evlen hic bisey bekleme seni biri aldi diye hatta sus sükür et zihniyetindeler..

X