• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyim, cinsellik konusunda yardımlarınıza ihtiyacım var

zlhmhmt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2008
91
0
86
İstanbul
mrb ben 6 aylık evliyim eşimle cinsel sorunlarımız var eşim bana karşı çok isteksiz.ve bu evlendiğimizden beri böyle evlenince gerdeğe 10 gün sonra girebildik oda benim ısrarlarımla sonra uzunca bir süre bu konuda sıkıntı yaşadık 3_ haftada bir ilişkiye girmeye başladık bunun için çok kavga etttik bir dönem düzeldi.şimdi yine aynı şekilde 2 haftada bir ilşkiye giriyoruz.bunun dışında yatakta cinsellik istediğine dair hiç bir belirti göstermiyor.her yeni evlilklerde olur mu böyle sorunlar her kavgamızın sonu oraya bağlanıyor kafam çok karışık lütfen bana yardım edin

Görücü usulümü evlendiniz..istemedenmi, evlendiniz ? insan niye istemezki ancak sevmediği biriyle yapmak istemez yada bir rahatsızlığı vardır. Ne yani sorun ne sen daha iyi bilirsin bence... :uhm:

çok ilginç..bir erkek hele yeni evli bir erkek neden iki haftada bir anlamış değilim çok ilginç.. acaba seni mutlu edemediğinimi düşünüyor? sen neden kavga etmek yerine güzelce konuşmuyorsunki onunla bu konuyu? neler istediğini beklediğini vs.. vücuduna yeterli bakımı gösteriyormusun??yeni evli bir erkeğin böyle soğuk olması inan bu iki sebepten başkası olamaz gibi geliyor bana... sende arada hoş gecelikler giysen daha bakımlı olsanve onu biraz daha etkilemeye çalışsan düzelirmi cinsel hayatınız acaba?? valla çok ilginç eğer sorun sende değil ondaysa zorişin güzelim allah kolaylık versin..

allah allah en istekli dönemi olması lazım....konuşun niye böyle diye erkekler kadınlardan daha çok isteklidir aslında ama.belki içinden çıkamadığı sorunları vardır borç gibi filan, çok etkiler cinselliği.

bu donemlerde,banyoyla yatak odasi arasinda mekik dokur insan ama,sasirdim,
belki bi sorunu vardir,guzellikle konussan,gururunu kirici konusmalar yaparsan,hepten sogur adam,,,,,,,,

hyr görücü usuluyle tanışmadık biz tanışıp çıkmaya başlayalı 6 yıl olacak çıkarken hiç böyle değildi bulduğu her fırsatı değerlendirmeye çalışırdı.hatta ben evlenince bu konuda çok zorlanacağımı düşünürdüm ama hiçde öyle olmadı sevgiliyken yanında kalın eşofmanla gezsem saldırırdı şimdi ya satan gecelik giyor yada çamaşırla yatıyorum ama yinede bişey değişmiyor

benide en çok üzen konu bu sevgiliyken çok istekli hatta azgın olupta evlenince onu böyle durduran şeyin ne olduğunu bilmek istiyorum bundan 3ay öncede böyle sorunlar yaşadık hep konuştum sesimi bile yükseltmedim bi sorun varsa beraber aşabileceğimizi söyledim bi süre düzeldi ama yine aynı sorun var şimdi

Offf yazıp yazıp sildim ama yazacağım...

Canım anlattıklarına göre eşinin öncesinde böyle sorunları yokmuş, eğer cinsellik konusunda sonradan oluşan bir sağlık sorunu da yoksa...

İnşallah yanılıyorumdur sadece bir tahmin benimki acaba şu evlendikten sonra her şeyi bir kere yaşayıp sıkılan bir eşe mi sahipsin? Çözemedim...

İstersen bir terapistten falan yardım alın beraber...

Canım normal değil bence.Bi süre daha bekle dicem ama 6 ay olmuş.Bi doktora filan görünseniz,ben anlamadım nedenini...

çok ilğinç başta bir sorun yokmuş
sonradan niye böyle oldu acaba
kendi nediyor bu konuda.
necevap veriyor.

sakın sözlerimi yanlış anlamayın ama aklıma ilk gelen şeyi yazmak istiyorum..
Eşinizin cinsel tercihi başka olabilir mi?
yani sır f bu yüzden çevresine karşı kendini sorumlu hissettiği için evlilik yapan insnalar var..
Umarım böyle birşey değildir, düşünmesi bile çok korkunç.

canım yanlış anlamama ama siz evlenmeden önce birlikte olmuş muydunuz eşinle? :ecrin_bebek: yani öyleyse belki eşin evlenince kendini kötü hissetmiştir o özel geceyi keşke evlenince yaşasaydık diye suçluluk duyuyordur belki :1no2: başka hiç bir sebep gelmiyor ki aklıma :çok üzgünüm:

Normal bir durum değil tabiki ya yazıcam ama seni kırmakta istemiyorum çünkü dışarıdan bakıp konuşmak çok kolay sadece bir tahmin acaba sadece sana olan duygularımı azaldı? yada başka tarafamı kaydı?Bırak yeni evlileri uzun zamandır evli olanlar için bile bu söylediğin süre çok uzun.Bence biraz araştır.Birde erkekler bazen bunalıma girerler ve eşleriyle paylaşmak istemezler ama içlerine kapanırlar belki öyle bir dönemdir.

ne yalan söyliyim bende bunların hepsini düşündüm önce cinsl tercihimi değişti diye düşündüm bunu uygun bi şekilde ifade ettim onun elinde olan bişey olmadığını söyledim ama bana çok kızdı başka bir kadın düşündüm oda değil bana aşırı düşkün ve hep birlikteyiz geriye cinsellikten soğuması geldiki bunun için ben onu soğutacak hiç bişey yapmadım yataktada dışarrda da çok bakımlıyımdır.ilk günler de çok canım yandığı halde çok fazla dile getirmemeye çalıştım

canım yanlış anlamama ama siz evlenmeden önce birlikte olmuş muydunuz eşinle? :ecrin_bebek: yani öyleyse belki eşin evlenince kendini kötü hissetmiştir o özel geceyi keşke evlenince yaşasaydık diye suçluluk duyuyordur belki :1no2: başka hiç bir sebep gelmiyor ki aklıma :çok üzgünüm:

hyr daha önce bişeyler yaşadık ama ilişkiye girmedik ben istemedim zaten oda böyle bi talepte bulunmadı bana o kadar düşkün ki nişanlıyken bi kere ayrılmayı düşün düm ama o yıkılırdı o derece yani

bence bıraz zamana bırak tmm 6 ay olmuş ama ...

bırbırınıze düşkun ıyı bır cıfte benzıyorsunuz umarım bu konuda hallolur

canım deneyimlerime göre değerlendirmek isteyeceğim belki yanılıyorumdur ama aldatması durumunda ancak böyle bir soğukluk olabilir..belki başka bir sebep de olabilir..

üzüldüm ya
yani evliler böle sıkıntı yaşar mutlaka
bence bir erkegin cinsel tercihinmin farklı yöne kayması en son ihtimal
başka kadın olsa anlarsın
eee sende gayet bakımlıysan
ben derimki eşinin kedine güvensizligi var
belki seni yatakta mutlu edemiyecegini düşünüyor hatta bu 1 kere bile olsa gururu kırıldıgı için
bi berberlik istemez
eger varsa böle bi durum ki olabilir erken boşalma artık bir saglık problemi
bu durumda siz başka metotlar denemelisiniz
yani biraz açık yazdım ayıp oldu ama yardımcı olmak istedim
inşallah en kısa zamanda geçer bu durum

valla arkadaşım ya eşin daha önce yaşamadığı
birşeydi hayal kırıklığına uğradı hani genelde kadınlarda olur bekledi bekledi 6 yıl sonra birden cinsellikten soğudu haydar dümenin bir yazısında okumuştum erkeklerde bazılarında olurmuş bu yada hani küçük yerlerde daha sık duyulur
bağlanmış derler nazar derler bilemiyorum bence önce bir terapiste gidin sonrada bunlardan anlayan birisine gidip dua ettirin

Back