Yeni evliyim babam memleketten gelip bize yerleşti :(

Çok ilginc bi olay cnm ama buna annenin müdahele etmesi gerekir gerci oda bikmis sanki. Arkadaşlarin dedigi gibi rahatlik icin gelmis tasinmis size bugune kadar is bulamadiysa bundan sonrada hic bulamaz. Teyzemin kocasi evlendiklerinden beri bi orda bi burda calisti is begendiremiyolardi yada parasi az geliyodu. Teyzem çalışıyordu maaş karti esindeydi bir tane kiz cocuklari var simdi liseye basladi gecen sene bosandilar. Yazin ve bayramlarda kuzenim babasının yanina gidiyo. Gelince teyzeme demiski anne babam cok kötü durumda yardim edelimmi demis baba iste ona gorede. Ama teyzem guzelce anlatmis olmaz diye hatta demişki ona yardim edecek olsaydim bosanmazdim :KK66: adam hala calismiyo bi tane kadin bulmuş simdide onun parasini yiyomus. Yani diyeceğim şu boyle babalar para yemek icin dünyaya gelmiş yaptiklari tek şey sabahtan aksama kadar kumanda ve sigara ellerinde koltukta yatmak. Senin yasadiklarini kuzenim de yaşadı.

Gerçekten zor bir durum. Bu tür insanlar zor iş beğenir. İşe girsede çalışırmı o da belirsiz. Annen müdahele edemiyormu inşallah eşin gelecek zamanda başına kalkmaz bu durumu.

aklıma ne geldi.. sakın yanlış anlama hani içimde kalmasın diye söylüyorum bir ihtimal..
anlattığınız gibiyse yeni evlisiniz ya paradan altınlardan borçlarını kapattırmaya, biraz harçlık almaya, sende iş arama bahanesiyle takılmaya calışmak olmasın? aklıma geldi kötü bi niyetim yok:KK57:

O kdr borcun içinde hayırsız babaya 1200 TL verdiğinize göre fazlasıyla saf insanlarsınız.

Bence baban düğün altınlarına göz dikmiş durumda. Yeni bi acıtasyona kapılıp onları da saymayın adamın eline karı-koca..

Eşin size yıllarca yaptıklarını bilmiyo galiba? Destek beklediğine göre? Calışmamış diyosun nasıl 3yılı kalıyo emekli olmaya? Ayrıca eşin şimdi böyle der, kavga zamanı gelince kafana kakar.
önceden çok az çalşmş annem sigortasını yatırp günlerini tamamladı. eve eşime çoğu şeyi anlatmadım geçmişte pek çalşmafğnı falan

eşin babanın size yaşattıklarını bilmiyo mu kuzum ?
yok kaynana derken ben farz-ı misal demiştim. kaynanana laf ettiğim yok.
mesela senin kaknem uyuz ruh hastası bi kaynanan olsa ve size yerleşse nasıl hissederdin onu sordum. ama eşin memnunmuş halinden galba :KK57:
ben eşimden başka kimseyle uzun süre yaşamak istemem açıkcası çk iyi bile olsa ama yardıma muhtaç hasta olur bakarım ayrı tabi... evet çoğu şeyi bilmiyor eşim babamla ilgili :KK43:

ben eşimden başka kimseyle uzun süre yaşamak istemem açıkcası çk iyi bile olsa ama yardıma muhtaç hasta olur bakarım ayrı tabi... evet çoğu şeyi bilmiyor eşim babamla ilgili :KK43:
anlatmalısın o halde canım..
anlat ki o adamı evinizde tutmasın daha fazla eşin..

Kocanın fazla anlayışlısı da zarar arkadaş...

Öbür türlü surat asar vs baban anlar, döner evine. Ya da sen söylersin eşim rahatsız oluyor diye. Ama o imkan da yok.

En iyisi anneni arayıp konuşmak. Yeni evliyiz, rahat edemiyoruz de.
cnm evet dedğin çok doğru eşim surat assa döner annemi dinlemio çünkü eşim çok aşırı ii davranıor. eşimlede bu yönde sıkınılarım var maalesef mesela fazla romantik biri değildir biz yeni evliyiz başbaşa kalmanın öneminin bilincinde değil. çok düz insan yiyip içip tv izler hiç bana sarılıp tv izlemeyi sevmez hani romanik tarafları yoktur. beni sevmeiğinen değil yapısı böyle. çok düz biri o yüzden babam onu rahatsız etmiyor sanrım ama ben isterdim ki akşamları eşimle beraber tv izleyip muhabbet edelim bazı romantik anlarımız olsun ama o hiç öyle biri değil maaalesef

Madem esin babanin gercek yuzunu tam bilmiyor sakın sen de anlatma birak öyle bilsin.Esine he de ama sen babani yollamanin caresini bul.Yarin birgun baban size köstek olunca kocanla aran fena açılır haberin olsun.Kocan babani alenen kovup yuzgoz olmadan hallet bu isi.Olan sana olur hem uzulursun hem gururun kirilir...
eve saygısı azalır die sölemorum bazı şeyleri :KK43: İş bulup gitmesini beklıorum :KK43:

Bence anlatma
Baban kötü de olsa eşine bildirmeye gerek yok
De ki hayır herkesin düzeni kendine, babam da olsa hasta değil bişey değil sürekli bizle kalamaz

İş bulunca başka bir eve mi yerleşecek yoksa sizde kalmaya devam mı edecek? -ki düzeltme yapıyorum daha önce cevap vermişsiniz. Ama başka bir ev tutmaz bu adam. Hem ne kadar para kazanacak ki ev tutacak kendisine, laf! yalan bunlar canım. Sıkılmış yaşadığı hayattan gelmiş sizde yaşıyor işte... Bir an evvel gönderin. Eşiniz saf biri bana kalırsa, yarın öbürgün eşinizin ailesinin gözüne batmaya başlayacak sorun büyüyecek.
eşime ailen duyarsa babamın bize yerelştiğini hoş olmaz diyrum nerden bilecekler diyor :KK43: iş bulunca güya ayrılaecak bizden ama eşim bize kal diyor kiralar pahalı diyor

damada bak maşallah,kendi iyi davrandığı yetmiyor sizide uyarıyor.Babanızın yaşı epey varmış bu yaştan sonra ne yapabilir ki, inşaat vs gibi yerlerde gece bekçiliği belki gece gider gündüz uyur sizede çok yükü olmaz

X