- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.552
- 36
- Konu Sahibi adaderen33444
o sizde hazır yemege gelmiş bence bir an önce yolayındönmüyor da sorun orada bulacağım bi şekilde diyo boş hayaller peşinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o sizde hazır yemege gelmiş bence bir an önce yolayındönmüyor da sorun orada bulacağım bi şekilde diyo boş hayaller peşinde
önceden çok az çalşmş annem sigortasını yatırp günlerini tamamladı. eve eşime çoğu şeyi anlatmadım geçmişte pek çalşmafğnı falanEşin size yıllarca yaptıklarını bilmiyo galiba? Destek beklediğine göre? Calışmamış diyosun nasıl 3yılı kalıyo emekli olmaya? Ayrıca eşin şimdi böyle der, kavga zamanı gelince kafana kakar.
ben eşimden başka kimseyle uzun süre yaşamak istemem açıkcası çk iyi bile olsa ama yardıma muhtaç hasta olur bakarım ayrı tabi... evet çoğu şeyi bilmiyor eşim babamla ilgilieşin babanın size yaşattıklarını bilmiyo mu kuzum ?
yok kaynana derken ben farz-ı misal demiştim. kaynanana laf ettiğim yok.
mesela senin kaknem uyuz ruh hastası bi kaynanan olsa ve size yerleşse nasıl hissederdin onu sordum. ama eşin memnunmuş halinden galba
anlatmalısın o halde canım..ben eşimden başka kimseyle uzun süre yaşamak istemem açıkcası çk iyi bile olsa ama yardıma muhtaç hasta olur bakarım ayrı tabi... evet çoğu şeyi bilmiyor eşim babamla ilgili
cnm evet dedğin çok doğru eşim surat assa döner annemi dinlemio çünkü eşim çok aşırı ii davranıor. eşimlede bu yönde sıkınılarım var maalesef mesela fazla romantik biri değildir biz yeni evliyiz başbaşa kalmanın öneminin bilincinde değil. çok düz insan yiyip içip tv izler hiç bana sarılıp tv izlemeyi sevmez hani romanik tarafları yoktur. beni sevmeiğinen değil yapısı böyle. çok düz biri o yüzden babam onu rahatsız etmiyor sanrım ama ben isterdim ki akşamları eşimle beraber tv izleyip muhabbet edelim bazı romantik anlarımız olsun ama o hiç öyle biri değil maaalesefKocanın fazla anlayışlısı da zarar arkadaş...
Öbür türlü surat asar vs baban anlar, döner evine. Ya da sen söylersin eşim rahatsız oluyor diye. Ama o imkan da yok.
En iyisi anneni arayıp konuşmak. Yeni evliyiz, rahat edemiyoruz de.
neden anlatmadın derse cnmanlatmalısın o halde canım..
anlat ki o adamı evinizde tutmasın daha fazla eşin..
eve saygısı azalır die sölemorum bazı şeyleri İş bulup gitmesini beklıorumMadem esin babanin gercek yuzunu tam bilmiyor sakın sen de anlatma birak öyle bilsin.Esine he de ama sen babani yollamanin caresini bul.Yarin birgun baban size köstek olunca kocanla aran fena açılır haberin olsun.Kocan babani alenen kovup yuzgoz olmadan hallet bu isi.Olan sana olur hem uzulursun hem gururun kirilir...
eşime ailen duyarsa babamın bize yerelştiğini hoş olmaz diyrum nerden bilecekler diyor iş bulunca güya ayrılaecak bizden ama eşim bize kal diyor kiralar pahalı diyorİş bulunca başka bir eve mi yerleşecek yoksa sizde kalmaya devam mı edecek? -ki düzeltme yapıyorum daha önce cevap vermişsiniz. Ama başka bir ev tutmaz bu adam. Hem ne kadar para kazanacak ki ev tutacak kendisine, laf! yalan bunlar canım. Sıkılmış yaşadığı hayattan gelmiş sizde yaşıyor işte... Bir an evvel gönderin. Eşiniz saf biri bana kalırsa, yarın öbürgün eşinizin ailesinin gözüne batmaya başlayacak sorun büyüyecek.