Yeni evliyim babam memleketten gelip bize yerleşti :(

iş bulursa durumunu toplayıp ev tutacakmış memlekette ev varken burada kiraya çıkmak akıl karı değil
Annenin geçindirdiği eve katkı bile sağlayamayan adam
Kendi başına ev tutupta nasıl geçindirecek, mesleği de yok diyosun alacağı asgari ücret
Telefon faturası 1200 bi de , ayranı yok içmeye durumu tam
Sende buna inanıyosan pes

Son düzenleme:
ayrı eve çıkacakmış ama eşim bizimle kalsın bize maddi destek olur az çok diyor borcumuz çok diee ((
Eşin de garip
Korkutmak istemem ama annen gibi pışpışlama, annen babanın sigortasını ödemiş te nolmuş adam aynı aylaklıkta hala
Sen bari ipleri sıkı tut
Baban çalıştı da size yardımı kaldı sanki, eşine söyleme tabi bunu
Olmaz herkesin evi düzeni kendine de

İş bulunca başka bir eve mi yerleşecek yoksa sizde kalmaya devam mı edecek? -ki düzeltme yapıyorum daha önce cevap vermişsiniz. Ama başka bir ev tutmaz bu adam. Hem ne kadar para kazanacak ki ev tutacak kendisine, laf! yalan bunlar canım. Sıkılmış yaşadığı hayattan gelmiş sizde yaşıyor işte... Bir an evvel gönderin. Eşiniz saf biri bana kalırsa, yarın öbürgün eşinizin ailesinin gözüne batmaya başlayacak sorun büyüyecek.

Son düzenleme:
Eşin size yıllarca yaptıklarını bilmiyo galiba? Destek beklediğine göre? Calışmamış diyosun nasıl 3yılı kalıyo emekli olmaya? Ayrıca eşin şimdi böyle der, kavga zamanı gelince kafana kakar.
Çünkü sevgili karıcığı kocam çalışmasa da sigortasını ödeyeyim demiş , emekli olsun bedavadan demiş

İşiniz zor Allah yardımcınız olsun.. Baba bu yani atsan atamazsın satsan satamazsın.. İnşallah kendi yoluna gider kısa zamanda

Is bulamazsa isin kotu hep sizde kalir

Kocan bildigin bulunmaz nimet.
Maalasah cok sanslisin.
Babandan yuzun gulmemis gbi ama kocanda farkli.

Baban konusundada cok haklisin. Allah yardimcin olsun.

işi bulunca durumunu toparlayana kadar 1 sene geçer..
hepimiz birilerinin evladıyız ailemize destek olacağız elbet ama babanızın eli tutuyor ayağı tutuyor kalacak yeri var ne diye sizde kalsın ki..
zor bi durum.. Allah yardımcınız olsun

Çekme canım hani baban tırnağını kazıya kazıya sizi yetiştirmiş olsaydı başın üstünde yeri olması lazım derdim ama böyle babalar için değil.
Evliliğinin çatırdamasını istemiyorsan önce annene söyle baban ile konuşsun yok o olmaz dersen direk babanla konuş.

Ayni durumda olan babamdan annem bosandi. Olan ona oldu tabiki. Şimdi annemlerden yüz bulamıyor beni arıyor gel desem gelecek umrumda degil kaç yıllık evliyim zor dönemler geçirdim eşimin ailesine mahçup ezik hissettirdi beni şimdi doğru düzgün tlf bile cevap vermem. Yerinizde olsam okadar iyimser olamazdim ben uygun bir dille konuşun bence. Daha esinizi taniyamazsiniz 3ay da düzen kuramazsiniz mutluluğunuza gölge dusurmesin. Zamanında düşünmeyen adam işi düşünce evlat aklına geliyor. Kusura bakmayın biraz kendimi buldum konunuzda da

eşin alnından öpülcek bir insanmış gerçekten...şimdi bu konu tam tersine olsa yani eşinin babası gelip kalıyor olsa olumsuz bir sürü yorum alırdın...empati kurulamıyor malesef....tebrik ederim ikinizide....
Allah sabır versin size...

Esinizi taktir ettim yeni evli birinin boyle olgun dusunmesi iyi niyetli olmasi gercekten cok guzel ama babanizda biraz sizi somuruyor sanirim annenizle konusun evine donsun onu dinler belki yeni evli olmasaniz neyse .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…