Yeni evliyim babam memleketten gelip bize yerleşti :(

Ne zor durumu bazi insanlarin karakteridir boyle yasamak.Gururlu bir baba o kadar zor durumda kalsa cami avlusunda yatar yine kizini o duruma dusurmez.Insan kahrolur bogaz tokluguna is bulur gene bulur yani.Gercekten zor durum olsa cani saolsun denir de bu nedir Allah aşkına...
Ne var kalsin o senin baban demekki zor durumda ..nasil bi dusunce bu ya

çalışmaktan utanıyo, yeni evli çiftin evine çöreklenmekten utanmıyo rahatsız ederim diye düşünmüyo bu ne genişlik. eşin neden bu kdar sabırlı. asalak gibi bişey bu adam

Eşin size yıllarca yaptıklarını bilmiyo galiba? Destek beklediğine göre? Calışmamış diyosun nasıl 3yılı kalıyo emekli olmaya? Ayrıca eşin şimdi böyle der, kavga zamanı gelince kafana kakar.

Esin itiraz etmemis Allahtan. Yoksa babanla konus aranizi baban yuzunden bozma derdim.
Ama esin razi madem her ne kadar iyi bir baba olamadiysa da yine de babandir. Bir sure idare et bakalim. Eger niyeti is bulma bahanesine sizin eve yerlesmekse o zaman konusursun babanla.

eşin babanın size yaşattıklarını bilmiyo mu kuzum ?
yok kaynana derken ben farz-ı misal demiştim. kaynanana laf ettiğim yok.
mesela senin kaknem uyuz ruh hastası bi kaynanan olsa ve size yerleşse nasıl hissederdin onu sordum. ama eşin memnunmuş halinden galba

canım kov şu adamı evinden ya bu ne böyle annen ne diye senin başında bekletiyo adamı. sana hiçbir katkısı olmamış başına bela olmuş

Kocanın fazla anlayışlısı da zarar arkadaş...

Öbür türlü surat asar vs baban anlar, döner evine. Ya da sen söylersin eşim rahatsız oluyor diye. Ama o imkan da yok.

En iyisi anneni arayıp konuşmak. Yeni evliyiz, rahat edemiyoruz de.

hayret verici bi durum.. eşin gerçekten çok anlayışlıymış. bence biran önce ya kendin konuş yada annen konuşşsun bu böyle olmaz. hem erkek dedigin limon bile satar evine ekmek götürmek için. bunda utanılacak bişey yok. babanın tutumu gerçekten çok yanlış. iyi sabrediyosun gerçekten ama buna bi son verilmesi lazım hele ki yeni evliysen...

Madem esin babanin gercek yuzunu tam bilmiyor sakın sen de anlatma birak öyle bilsin.Esine he de ama sen babani yollamanin caresini bul.Yarin birgun baban size köstek olunca kocanla aran fena açılır haberin olsun.Kocan babani alenen kovup yuzgoz olmadan hallet bu isi.Olan sana olur hem uzulursun hem gururun kirilir...

eşiniz cidden cok iyi birisine benziyor kurduğu cümle her damadın söyleyebileceği bir şey değil...Eşinizin sözünü dinleyin ama babanıza da ufaktan cıtlatın yani..

Kov şu adamı diyenleride anlamıyorum arkdaşalar gerçekten kötü de olsa baba bu .nasıl kovulsun evden...
Çok yeni evlisiniz ,babanızın anlayışlı olması gerekir ama değil malesef annenizin çağırmasıda işe yaramamış , Bu durumda iki ihtimaliniz var.
1 ) Babaya iş bulmak
2) Babanızla siz konuşcaksınız. Baba eşim birşey söylemiyor ama yarın bugün birşey söyler bende el kızıyım sen istersen eve dön.biz iş bakmaya devam edelim ,bişey olunca seni ararız falan de istersen

iş bulursa durumunu toplayıp ev tutacakmış memlekette ev varken burada kiraya çıkmak akıl karı değil

yani 50 yaşında adam, meslek sahibi de değilse, alacağı asgari ücret veya az üstü olacaktır.
bu durumda babanız pek kira ödemeyi düşünmüyor diyebiliriz.
bence eşinizle aranızı bozmadan bu sorunu çözün.
çünkü bu gidişle babanızla kötü olan ilişkiniz de daha kötü olacak.
İstemiyorsanız sizde kalmasını net olmakta fayda var.

Sinirim zıpladı

Adamda içki, kumar, bence kadın bile var
1200 TL lik telefon faturası olduğuna göre
Siz hala bunu adam yerine koymaya devam edin
Annen çalışmış ta ödeye ödeye babanın sigortasını mı ödemiş
O yetmiyo sen yeni evlisin bi dünya borcun dururken babanın 1200 TL lik faturasını mı ödedin
Eşinle huzurununda bozulmasını istemiyosan babanı sepetle, kaç yaşına gelmiş yatmaya alışmış çalışacam diye seni kekliyo evine yerleşiyo
Onun babası gelse çoktan eytişin yeni evliyiz ama kayınpeder yüzünden başbaşa kalamıyoruza dönerdi olay
Ben böyle adama baba bile demem ne evime alması

ben olsam alır karsıma konusurdum , babanın nıyetı ıs bulmak degıl bedavadan damattan ve kızından gecınmek ben sana soyleyım..
gıtsın memleketıne orda arasın ısını gucunu, iş bulsa ne olacak yanınızda kalacak yıne ekmek elden gecınıp gıdecek, yetmezmıs gıbı aıle huzurunuzu da bozacak.
saglık problemı olmadıkca ben herkesın kendı evınde olması taraftarıyım..
koca adam bakar basının caresıne..

Eşiniz çok iyi niyetli, kıymetini bilin... Ama bu bir sınav değil, babanız resmen çöreklenmiş. Yıllarca anneniz bakmış şimdi siz. Çok ayıp ya. Zor durumda olur bakılır, ama bu şekilde resmen kullanıyor insanları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…