Yeni evliyim babam memleketten gelip bize yerleşti :(

annem buraya geliği için sinir krizi geçirdi kızımın evliliğini bozacaksın geri gel deyip duruyor anneme cevap vermiyor telefnlarına anneme erkek kareşim bakıyhr oda hasta herşeyi söyleyemiyrum annem o hali ile yatılı iş bulmuş gitmyo

evet bende bundan korkuyorum eşimin bana saygısı azalacak diye özgüvenimi yerle bir etti inanın

dönmüyor da sorun orada bulacağım bi şekilde diyo boş hayaller peşinde

canım siz çocuklarınıza hayırlı ana baba olursanız emin ol onlar da size hayırlı evlat olur.. senin baban kusura bakma ama çekilir çile değil.. eşin daha yeni evlisiniz tatsızlık olmasın senin de kalbin kırılmasın diye sesini çıkarmıyor eminim ama böyle sınav olmaz.. kimse söylemiyorsa sen babana açık açık söyleyeceksin.. ben yeni evliyim bu kadar uzun süre evimde kalman eşimle aramızdaki ilişkiye zarar verecek.. sen en iyisi işi başka yerde ara baba diyeceksin bu kadar açık..
kocanla kötü olunca arkanda baban mı duracak sanıyorsun.. cinsellik bile yaşayamazsınız siz kocanla ki yeni evlisiniz en istekli olduğunuz dönem olacaktır..
sen bizi dinle gönder babanı bu kadar açık..

Ayni olayi damadin babasi yapsa kiyametler kopardı net!Babaniz bile olsa cok özür dilerim ama asalak olarak yasamaya aliskin insanlarin yükünü sirtlanmayin.Baba hakki öyle olmaz hasta olur,muhtaç olur bakarsiniz.Bu ne gencecik adam damattaan da utanmiyor,kizinin gururunu da dusunmuyor.Daha yenisiniz kocaniz sabirli ama zamanla ibre size dönmesin dikkat edin...

Canım ozaman yapacağın şey babanı dışarda bi yemeğe cıkar baba kız vakit gecirelim de. Cayınızı içerkende babacığım yanlış anlamanı istemem ama ben yeni evliyim eşimle henüz yeni yeni birbirimizi tanıyoruz işe girme isteğin bizi cok mutlu etti ama belliki burdada bulamıcaksın 2 ay oldu eşime ve eşimin ailesine karşı mahcup olmak istemiyporum başımızın üstünde herzaman yerin var ama sencede şuan için yeteri kadar burda kalmadınmı. Annemin kardeşleriminde orda sana ihtiyacı var babacım yarın istersen hemen biletini keserim bidaha ne zaman gelcem dersen telefon ac biletini alırım gelirsin bikaç gün kafa dinlersin de elinden öp.

annem babama buraya eve gelme kızın yanından da git yüzünü görmek istemiyorum geri eve gidecek yüzü yok nere ye gidecek eşimde çok iyi advranıyor yüz buluyor benim söylediklerim uçup gidiyor

şöyle düşün, yıllarca eşine ızdırab olmuş kaynana gelip evine çöreklense, yeni evli olmana rağmen..
ben çoktan cırlamıştım eşinin yerinde olsam..
hayır hastalık falan da değil... bildiğin eziyet adamın amacı ya..
anneni beklemene gerek yok bence, konuş babanla.
eskiden nasıl gününü gün etmeye bakmışsa; şimdi de gitsin hayatını yaşasın. senden uzakta..

Bence anneniz ile görüşün,
Babanıza çaktırmadan sanki kendi çağırıyormuş gibi çağırsın
Haklısınız düşünmesi gerekirdi,

kaynanam çok iyi biri hiç kaynana sıkıntısı çekmedim ama babam bize çektiriyor maalesef eşim öyle iyi davranıyor ki iş bul bizde kal diyor eve yiyecek alır diyor maddi durumumuz iyi değil destek olur diye düşünüyor sanırım eşim surat assa gider ama o da iyi davranınca yüz buluyo tam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…