- 17 Kasım 2015
- 27
- 1
- 36
-
- Konu Sahibi adaderen33444
annem buraya geliği için sinir krizi geçirdi kızımın evliliğini bozacaksın geri gel deyip duruyor anneme cevap vermiyor telefnlarınaAnnen nasıl gelmesine müsade etti.
Bence annenizle görüşün babanıza bu durumın hoş olmadığını izah etsin evine dönsün.
Bu sınav değil arkadaşım düpe düz yıllarca annene yaptığını birazda size yapmanın peşinde
evet bende bundan korkuyorum eşimin bana saygısı azalacak diyeArkadaşına bir rezil olmayım derken kendi kızını elin adamının gözünde küçük düşürüyor
Nasıl kendine ve kızına yakıştırır böyle bir şeyi
Hadi eşin iyi şimdi de yarın öbürgün kavgada bişeyde canını yakmak için kullansa bunu
Ben tahammül edemezdim
dönmüyor da sorun orada bulacağım bi şekilde diyo boş hayaller peşinde
yok maalesefBirileri yok mu? Babanı kenara çekip ne yapıyorsun kız daha yeni evli diyecek?
annem buraya geliği için sinir krizi geçirdi kızımın evliliğini bozacaksın geri gel deyip duruyor anneme cevap vermiyor telefnlarınaanneme erkek kareşim bakıyhr oda hasta herşeyi söyleyemiyrum annem o hali ile yatılı iş bulmuş gitmyo
annem hergün ağır laflar edio geri dön dio dinlemio suraına kapaıo bi de bu kadın hayatımı mahvetti dırdırından bıktım deyip duruoAnnenle konuşsan, çağırsın yaşadıkları şehre... İkna edemez mi ?
annem çk kızıyr ama umursamyr annemiAnneniz ne diyor bu duruma?
Ve babanızın gerçekten iş aradığına emin misiniz?
Sonuçta tanıdıkları çalıştığını görecek diye utanan bir adam söz konusu...
annem babama buraya eve gelme kızın yanından da git yüzünü görmek istemiyorum geri eve gidecek yüzü yok nere ye gidecek eşimde çok iyi advranıyor yüz buluyor benim söylediklerim uçup gidiyorCanım ozaman yapacağın şey babanı dışarda bi yemeğe cıkar baba kız vakit gecirelim de. Cayınızı içerkende babacığım yanlış anlamanı istemem ama ben yeni evliyim eşimle henüz yeni yeni birbirimizi tanıyoruz işe girme isteğin bizi cok mutlu etti ama belliki burdada bulamıcaksın 2 ay oldu eşime ve eşimin ailesine karşı mahcup olmak istemiyporum başımızın üstünde herzaman yerin var ama sencede şuan için yeteri kadar burda kalmadınmı. Annemin kardeşleriminde orda sana ihtiyacı var babacım yarın istersen hemen biletini keserim bidaha ne zaman gelcem dersen telefon ac biletini alırım gelirsin bikaç gün kafa dinlersin de elinden öp.
iş bulursa durumunu toplayıp ev tutacakmışpeki iş bulsa daha kötü değil mi, bu sefer tamamen size yerleşecek.
gitsin kendi memleketine.
kaynanam çok iyi biri hiç kaynana sıkıntısı çekmedim ama babam bize çektiriyor maalesef eşim öyle iyi davranıyor ki iş bul bizde kal diyor eve yiyecek alır diyor maddi durumumuz iyi değil destek olur diye düşünüyor sanırımşöyle düşün, yıllarca eşine ızdırab olmuş kaynana gelip evine çöreklense, yeni evli olmana rağmen..
ben çoktan cırlamıştım eşinin yerinde olsam..
hayır hastalık falan da değil... bildiğin eziyet adamın amacı ya..
anneni beklemene gerek yok bence, konuş babanla.
eskiden nasıl gününü gün etmeye bakmışsa; şimdi de gitsin hayatını yaşasın. senden uzakta..
ayrı eve çıkacakmış ama eşim bizimle kalsın bize maddi destek olur az çok diyor borcumuz çok dieePeki babanız orda iş bulursa sizinle mi yaşayacak?