Annenizle aranız nasıl yani size destek olacaksa kardeşinize farklı yer bakmasını aşılayabilir mi yeni evli olduğunuzu vurgulasa falanArkadaşlar lütfen yardımcı olun tek başıma halledemiyorum. Biz yeni evliyiz ve şehir değiştirmek durumunda kaldık değiştiğimiz şehirle aramızda 1 saat var. kardeşimin de üniversitesi burda yeni geldiğimiz şehirde ,ve kardeşim yola para vermemek için gelip bende kalıyor kış ayı bitene kadar kalacağını söylemişti. ama annem üniversitesi bitene kadar kalacağını söylüyor eşimde bu durumdan biraz rahatsız çünkü onun kardeşi de gelmek istedigi zaman iş amacıyla ben kabul etmemiştim ,ama ailem anlamıyor bende onlari kaybedicem beni sevmezler diye bir şey diyemiyorum lutfen bana fikir olun
İsteklerinizi söyleyip sınır çizdiğiniz için kaybedeceğiniz herkes aslında bir kazanımdır bence. Kalamaz diyeceksiniz göndereceksiniz bu kadarbende onlari kaybedicem beni sevmezler diye bir şey diyemiyorum
Sen onun kardeşini kabul etmediysen kendi kardesini de aynı nedenle gönder. Ailene de aynısını söyle.Arkadaşlar lütfen yardımcı olun tek başıma halledemiyorum. Biz yeni evliyiz ve şehir değiştirmek durumunda kaldık değiştiğimiz şehirle aramızda 1 saat var. kardeşimin de üniversitesi burda yeni geldiğimiz şehirde ,ve kardeşim yola para vermemek için gelip bende kalıyor kış ayı bitene kadar kalacağını söylemişti. ama annem üniversitesi bitene kadar kalacağını söylüyor eşimde bu durumdan biraz rahatsız çünkü onun kardeşi de gelmek istedigi zaman iş amacıyla ben kabul etmemiştim ,ama ailem anlamıyor bende onlari kaybedicem beni sevmezler diye bir şey diyemiyorum lutfen bana fikir olun
Ben de kabul etmiyorum eşimde . Yeni evliyiz ve kimseyi yatılı olarak istemiyoruz durumumuz o kadar iyi değil eşimin ailesi dugun sürecinde hic bir şeye yardım etmedi benim ailem yaptı ama onlara da karşılığını geri verdik zatenSiz onun kardeşini kabul etmemişsiniz haklı olarak, o da sizin kardeşini kabul etmez haklı olarak. Ha iş için, ha okul için fark etmez. Ve aileniz artık eşiniz. Yeni evlisiniz bide. Kardeşinizin düşünmesi lazım. Benim kardeşlerim asla gelip kalmazlar eşim ağzını açmamasına rağmen. Onunda kardeşleri gelmez. Bizde onlara kalmaya gitmeyiz. Herkesin evi ayrı. Özel denilen bir şey var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?