Yeni evlinin evine gitmek.

Kalmalarina karsi cikin ama yemege gelebilirler, disardan biseyler soyler ya da balik yaptırıp yaninda bir salatayla halledersiniz, kimsenin sizden icli kofteler, kaburga dolmalari bekledigini sanmiyorum.
Geline ilk kez yemeğe gittik bize dışarıdan söyledi derler bu seferde :)

15 günlük evliyken 2 kere iftar yemegi verdim.Düğünün ertesi gün eşimin akrabalari ev görmeye geldi .evliligimin ilk haftasi kaynanamgille gecti sürekli görüşmek istiyorlardi seninki ne ki

Çünkü kendi annesinden çekinmez.Daha yeni evli olduğumda bende çekinirdim kendimi yemek konusunda yetersiz hissediyorsam.
Tek yemek konusu değil daha yeni evliyiz neden geliyorlar davetsiz gelinir mi diyor konu sahibi kendi ailesi olsa memnun olurdu ama ondan kimse dört dörtlük bı sofra beklemiyordur hazır pide salata balık salata pek alada misafir edilebilir yeter ki samimiyet olsun yemek önemli değil bence

Yorumlarınızı cooooookkk beğeniyorum:)

Allah aşkına yani zaten sizin yemeğe çağırmanız gerekirdi evin ne yerleşememesi olacak ki herşey kap kacak mı ortada? koltuklar mı yerinde değil? Allah ne verdiyse en iyi yaptığını yaparsın gelirler yerler daha şimdiden hazır olduğumda gelsinler falan hoş değil kendi aileniz gelecek olsa buyur edersiniz. Ben yeni evliyim mevzularını da anlamıyorum ne oluyor yeni evli olunca? 7/ 24 sevişiyor musunuz? kpss ile ne alakası var? kpss sınavına kadar kimse gelemeyecek yani. Ve bir gelenek daha bozulmamış tepki alınca sonra emrivaki gelmek istediler eşimi arayıp deyip yazıya ekleme yapmak.

Benimkiler hic gelmediler 3 senedir evliyim hâlâ gelmiyolar hep davet bekliyolardi kapilarimiz karsilikli fakat ben oraya hergun gidip gelme zorundaydim bi gun gitmesem neden gelmedi diye soruyolardi esime baktim hep ben kendimden veriyorum bu ve diğer konularda ben niye gidiyorum madem dedim uzaklastim simdi ayda yilda bi giderim gerekmedikce muhattap olmam cunku benim kv kisi cok degisik bi insan neyse yani bak cagirilmadan oğlunun evine gelmeyenler var dip dibe olmasina ragmen iki turlude zor en guzeli orta dereceli ben cok mesafeliyim artik o ayri tabi

Ahhahha Dejavu sopasiyla döndü:)
Yavaş vur kemikleri kirilmasin

Yorumları tek tek okumadım da muhtemelen gelecekte aynı hareketi yapmayı düşünen erkek anneleridir kesin kaynanani haklı bulan. Biryer sizi davet etmiyorsa gidilmez. Bu kadar basit ister oğlunun evi olsun ister kızının evi olsun. Boşver hem sen buradakilere sorupta destek bekleme. İnsanı iyice çileden çıkaran tipler dolu burası. Sen eğer bir yanlışlık hissediyorsan doğru hissediyorsundur.

Eşinizin ailesini eve davet edemeyecek kadar yoğun kpss çalışmanız gerekiyorsa ki nerdeyse bir yıl var, o zaman atanmadan evlenmeseydiniz. 20 gün uzun bir süre gelmek istemeleri normal bence.
Yemek sorun olmaz zaten kayınvalide iyi niyetliyse, en kotu anne şunu yapmak istiyorum tarif eder misin nasıl yapsam dersin telefonda anlatır hem de hoşuna gider yardım etmek. Sanki 7 kat el de misafir gibi ağırlamak istiyosunuz bana saçma geldi

En doğru yorum

İlerde sende bır kayınvalıde adayı olduğunu unutma0

İşte tam da bu yüzden diyorum. Biz bunları yaşadık ve böyle olmamamız lazım. Yeni evli çifti zorla yemeğe davet ettirmek ya da etmek aklına ne kadar yatıyor merak ettim şahsen
Ne yasadiniz,sizin de bir aksam es ailesini agirlamaniz mi gerekti?
Nerede yetisiliyor,nerede ne yasaniyor bilmiyorum ama bunlar asgari bir ailede bile bilinir.
Eş ailesi arada misafir edilir.
Koca kisisi agac kovugundan cikmadiysa tabi

Ne yasadiniz,sizin de bir aksam es ailesini agirlamaniz mi gerekti?
Nerede yetisiliyor,nerede ne yasaniyor bilmiyorum ama bunlar asgari bir ailede bile bilinir.
Eş ailesi arada misafir edilir.
Koca kisisi agac kovugundan cikmadiysa tabi

Sorun bu değil yalnız tekrar okumanızı tavsiye ederim. Yeni evli çift hani yeni evlenmişler, onun üstüne davet ettirmek için acele etmek. Artık ne kadar normal geliyorsa size üslubunuzda baya hoşmuş bu arada ağaç kovuğundan çıktığımı ima etmişsiniz falan Sorun değil Ne de olsa herkes kendine yakışanı yapıyor

Es kisisi,yani esimiz agac kovugundan cikmadiysa dedim,erkekseniz size demis olabilirim ancak.
Ayrica evet,ulkemizde yetisen herkes hemen hemen bilir ki,evlenildiginde ilk haftalarda aileler davet edilir,bilmiyorum diyenler cool takiliyor kendince.
"Davet edilir" diyeceksiniz,ama 2 3 ay bu davet beklenmez,edilmezse 'kibarca'ettirmisler demekki:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…