- 16 Ocak 2022
- 86
- 35
- 27
-
- Konu Sahibi nazengullll
Bi çok yazı okudum elle alışınca öyle devam ediyormuşZaman lazım.
Muhakkak :) ama insan hemen olsun istiyorNe diye bilirim ki :) :) daha çok deneyin arayın bulursunuz arayan bulur :)
İllaki tanıyacaksınız kendinizi daha çok yeni :)Muhakkak :) ama insan hemen olsun istiyor
Haklısınız ama burda olsun arkadaşlarımda olsun dehşet şeyler duyuyorum deneyip yaşamak istiyorum bide biraz kilom var bu orgazmı engeller mi her pozisyonu alıyoruz ama çok da rahat edemiyorum bazen ya bide imkansız gibi geliyor vajinal orgazm. Olmayacak bişey değil dimi yaşayabilirim bendeİllaki tanıyacaksınız kendinizi daha çok yeni :)
Öyle bişey yok. Öncelikle rahat olmanız lazım. Yani bir düğme gibi bişey değil bu. BeyindeBi çok yazı okudum elle alışınca öyle devam ediyormuş
Yok canım merak etme , kilo ile alakası yok biraz rahat ol stres yapma her şey rayına otururHaklısınız ama burda olsun arkadaşlarımda olsun dehşet şeyler duyuyorum deneyip yaşamak istiyorum bide biraz kilom var bu orgazmı engeller mi her pozisyonu alıyoruz ama çok da rahat edemiyorum bazen ya bide imkansız gibi geliyor vajinal orgazm. Olmayacak bişey değil dimi yaşayabilirim bende
Kasmamsya çalışacağım eşimle 15 gündür ayrıyız buluşacağım o muhteşem günü bekliyorum deneyeceğim:)Öyle bişey yok. Öncelikle rahat olmanız lazım. Yani bir düğme gibi bişey değil bu. Beyinde
Deneyeceğim bunu teşekkür ederimBen doğum yaptıktan sonra olmuştum.Yani bir sene sonra.Ondan önce vajinal olarak olmuyordu.
Ama tavsiye edebileceğim,siz yukarıda olursanız daha iyi olur.Hem iyi hissedersiniz hem de misyoner pozisyonuna gore daha çok yakınlık oluyor eşle.
Tabii ki katılıyorum size ama insan eşiyle her hali her durumu her zevki yaşamak istiyorOrgazm orgazmdır. Yok vajinal yok klitoral diye ayrım yapmak, birini diğerinden üstün sanmak çok anlamsız bence. Okuduğunuz bu tarz yazıların çoğunu erkekler yazıyor dikkat ederseniz ve hep kadınları eksik hissettirme çabasıyla bir şeyler uyduruyorlar. Aslında mesele parmakların bile yapabildiğini çok kudretli sandıkları penislerinin yapamamış olmasıdır belki de
Kadınlarda orgazm erkeklere göre daha zihinsel bir süreç anladığım kadarıyla. Sonuca kafa yormak yerine kendi bedeninizin o an neler hissettiğine odaklanın. Nasıl ve nelerden keyif aldığınızı keşfetmeye çalışın. Diğerlerinin deneyimlerini boşverin, bu bir yarış falan değil sonuçta ve herkes birbirinden çok farklı siz kendinize odaklanın sadece. Keyif aldığınız sürece bunun hangi organdan dolayı olduğu pek önemli değil sanki. Ayrıca elle alışınca öyle devam eder falan bunlar cidden saçmalık herkesin orgazmına kimse karışamaz
Bence kilo engelliyo sanki.bende zayıflayınca biseyler hissetmeye başlamıştımHaklısınız ama burda olsun arkadaşlarımda olsun dehşet şeyler duyuyorum deneyip yaşamak istiyorum bide biraz kilom var bu orgazmı engeller mi her pozisyonu alıyoruz ama çok da rahat edemiyorum bazen ya bide imkansız gibi geliyor vajinal orgazm. Olmayacak bişey değil dimi yaşayabilirim bende
Kaç kilo fazla vardıBence kilo engelliyo sanki.bende zayıflayınca biseyler hissetmeye başlamıştım
Eşim çok gezgindir MaşaAllah:) demek mi biraz daha zaman var:)Özel olacak ama bütün pozisyonları severim fakat bir tek misyonerde orgazm olabiliyorum oda benim kontrolumde oluyor eşimi yönlendiriyorum bende biraz hareketli oluyorum g noktası uyarılmış oluyo bu şekilde. Zaten zamanla keşfedeceksiniz birlikte vücudunu iyi tanı noktalarını keşfet ona vücudunda gezintiye çıkmasını söyle
20 kilo.doğum yaptım yazın tekrar kilo aldım.ve yine bişey hissetmiyorum.his yok çok garipKaç kilo fazla vardı