• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler-Kıdemli evliler...Evimizin masrafları;

• Konu Sahibi Konu Sahibi ccerence
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kira: Yok
Su: 6-10 Tl arasi
Elektrik: 35TL
Mutfak masrafi(temizlik dahil) : 200-300
Telefon+internet: 50-60TL
Esimin cep telefon faturasi: 60TL
DSmart: 50TL
kisisel ihtiyaclarimiz: 500-550Tl

Sanirim bu kadar kafamçokkarıştı

Aidati unutmusum: 60 TL

Bu ay elektrik 19TL gelmis,su ise 2TLkaydirigubbakcemile3
Ilk ay 6idi,sonra 4 simdi 2,öbür ay'a 0 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kira:500 aidat:60
kömür yıllık:800
elektirek 80-90
su 20-30
telefon ev:50 benim cep :20 eşimin:80
internet:40-80 arası
aylık benzin 50-100 arası
aylık market harcaması:150-200 arası
çocuk daha okula gitmiyor.
borç falan yok biz kredi ve kredi kartı kullanmayız.nakit öderiz.

bide bunlarin cokluguna ragmen 7-8bin tl kadar bankaya attik benim Danimarkadan getirdigm birikimden falan + ne hikmetse yine azar azar atabilmisiz kenara
Bunada sukurler olsun ya :))
Vadede duruyo bakalim daha 8 ayi var insallah :)

ekstralar hep cikiyo
ben sunu anladim
cebinde para tutmicaksin fazla illaki gidiyo

Gelgelelim bizim evin masraflarına;
Kira: 700 Aidat: 160 ( Kendi evimizden 750 kira alıyoruz aslında kira 110 TL ye geliyor)kaydirigubbakcemile2

Doğalgaz, Su, Elektrik, Telekom: 110 ( Bu evde ilk kışımız geçecek mantolama olduğu için
doğalgaz en fazla 150 geliyormuş)CADIARZU

ınternet, Digiturk : 150 diyelim Full Paket kullanıyoruz.yerimseniben

Cep telefonları: 150 ( Faturalı ve ucuz konuşma paketli olduğu halde)benneyaptımki

Kredi Kartları: 800( Taksitli veya tek ödeme Ulaşım, Elektronik ve giyim. Gıda alışverişini banka kartıyla yaparız)

Eşimin ailesine ev kredisi ödedikleri için her ay 200.

Mutfak giderleri: 600 ( Haftalık market alışverişi yaparız. )

Kızımızın giderleri: 100 TL yi buluyor. ( Bez illa Prima olacak kocam öyle istiyor. Neymiş
güzel kokuyormuş.:dilcikar:

Sosyal giderler desek 100 TL. kızımız doğduktan sonra en büyük lüksümüz dışarda
yemek yemek. Onu da yapmazsak ne anladık çalışmaktan.:1closedeyes:

Ne etti Yanlış toplamadıysam 2. 210,00 TL Salt gider:1shok:

Bebek hesabımız var hey ay iyi bir miktar birikiyor fonda. Geriye kalan para yanımıza kar kalıyor.
Herkes çocuklar büyümeden birikim yapmamızı söylüyor. Biz 2 hatta 3 . çocuğu düşünüyoruz.
Velhasıl ne kadar gelirse o kadar gidiyor.:kahve:

Son düzenleme:
elektrik _ 70
su _20
tel-internet_60
kira_ 400
kredi kartları_ 800
ssk ödeme _ 220
yatırım fonu_100
araba gider_ 150
mutfak masrafı_ 400

ay yeni evliyiz masraflar çook:(
kira: 300
elektirik: 35
su: 20
ev tel:10
internet:30
aidat:10
eşim cep:20
benim cep:25
annelerin cepleri toplam:40
eşimin kredi kartı: 550
benim kredi kartı:600
düğün kredisi: 450
öğrenim kredisi eşim:500(son taksidi kaldı Allaha şükür)
öğrenim kredisi benim:980(üç aylık)
mobilya: 450
beyaz eşya:400(bununda son taksit kaldı)
yol:yok eşimin şirketinin arabasını kullanıyoruz.
doğal gaz :10(kışın yaklaşık 200 gelir)
benim yemekhane:30
mutfak masrafı:200 (bir kısmını şirketin eşime verdiği yemek kartıyla karşılıyoruz.)

düğün masrafı eşya masrafı öğrenim kredilerinin geri ödemesi derken işte bu hale geldik.

ay yeni evliyiz masraflar çook:(
kira: 300
elektirik: 35
su: 20
ev tel:10
internet:30
aidat:10
eşim cep:20
benim cep:25
annelerin cepleri toplam:40
eşimin kredi kartı: 550
benim kredi kartı:600
düğün kredisi: 450
öğrenim kredisi eşim:500(son taksidi kaldı Allaha şükür)
öğrenim kredisi benim:980(üç aylık)
mobilya: 450
beyaz eşya:400(bununda son taksit kaldı)
yol:yok eşimin şirketinin arabasını kullanıyoruz.
doğal gaz :10(kışın yaklaşık 200 gelir)
benim yemekhane:30
mutfak masrafı:200 (bir kısmını şirketin eşime verdiği yemek kartıyla karşılıyoruz.)

düğün masrafı eşya masrafı öğrenim kredilerinin geri ödemesi derken işte bu hale geldik.

ay bu ne kiz bu bizimkinden bile kotu bende en kotusu biziz sanirdim Allah kolaylik versin bir aylik mi bunlar??

Valla bızım gıderler sızın gıderler kadar az olsa ben valla arabamı yenılerım:) şöyle göz gezdırdım herkesın masrafı benımkınden az valla.Ama tabı kımılerınin yaşamına göre fazla gelıyor.Yaşamak için masraf şart.

Valla bızım gıderler sızın gıderler kadar az olsa ben valla arabamı yenılerım:) şöyle göz gezdırdım herkesın masrafı benımkınden az valla.Ama tabı kımılerınin yaşamına göre fazla gelıyor.Yaşamak için masraf şart.

valla benim aylık giderim neredeyse 5000 kaydirigubbakcemile4 az ise atayım kendimi hemen boğazdan aşağıya çünkü bana çokk geliyor kafamçokkarıştı

Yok benım borcum şukur zamanında ödüyoruz hepsini,sadece bu masraflarda olmasa dıyoruz :)

1o tl su nasıl gelr yaaa..camasr bulşık makınası calışmıyomu...

Bulaşık makinem haftada bir doluyor
Çamaşır makinesi desen 7kglik makine e bide iki kişiyiz 10 günde anca doluyor
Bu arada elektrik faturama nazar değdi son zam sayesinde bugün 70 geldi kafamçokkarıştı

ya kiralara bakıyorum, 250-300, bazen 400..
biz küçük bi ilçede oturuyoruz, kiralar 500 civarı..
valla nerden buluyorsunuz bu evleri şaşırdım :)

Düğün kredisi: 500 tl
Kira:500
Yakıt:210
kapıcı:40
elektrik:60
Kredikartı: 700 ( taksitlerde var markette dahil)
Cep tlf: 55
ınternet- evtlf:39
Beyaz eşya taksiti:360

ay bu ne kiz bu bizimkinden bile kotu bende en kotusu biziz sanirdim Allah kolaylik versin bir aylik mi bunlar??

üç ayda bir ödenen 980 öğrenim kredim dışında hepsi aylık maalesef:( 6aydır ödüyoruz bunları Allah a şükür yavaş yavaş son taksitlerine gelmeye başladı ucu ucunu ay sonu getirmeye çalışıyoruz. bitiyorlar ama bizde bittik. aslında çok güzel bir yerde yaşıyoruz gezecek yapacak bir sürü şey var ama çoğu zaman sırf para harcamayalım diye evden bile çıkmak istemiyoruz. ama sağlık olsun iş olsun ödeniyor:))

ya kiralara bakıyorum, 250-300, bazen 400..
biz küçük bi ilçede oturuyoruz, kiralar 500 civarı..
valla nerden buluyorsunuz bu evleri şaşırdım :)

Benim kira 230 üstelik süper lüsk daire diye geçiyor :kedi:
İnanmicaksın ama Merkezi sistem kaloriferli 5+1 Ankara'da olsa köyde bile bu daire 500 eder
Ama neresi diye soracak olursan dağ başı elini sallasan bi yobaza cahile çarpıyor
Yaşanacak yer değil ama iş gereği ekmek davası

Benim kira 230 üstelik süper lüsk daire diye geçiyor :kedi:
İnanmicaksın ama Merkezi sistem kaloriferli 5+1 Ankara'da olsa köyde bile bu daire 500 eder
Ama neresi diye soracak olursan dağ başı elini sallasan bi yobaza cahile çarpıyor
Yaşanacak yer değil ama iş gereği ekmek davası

cevap verdiğin için teşekkür ederim öncelikle.. sahrud, benim şu an bulunduğum yerde senin bahsettiğin daire en az 900-1000 tl ye verilir kiraya, o da ev sahibi insaflıysa.. bura küçücük bir ilçe ama ben geçen sene 550 ye oturuyordum, 3+1 dairede.. üstelik izolasyonda yokmuş, donduk bütün kış... öyle olunca çıktık, ev aldık bizde.. Rabbim herkese kendi evinde oturmayı nasip etsin..
umarım sana da gönlüne göre kafa dengi komşular gelir yakında... gidip gelmesen bile komşu çok önemli..

Back