- 13 Ağustos 2022
- 8.621
- 4.397
- 31
-
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Ama iki kişi giderse doktor onların yapısına göre analiz yaparak korunma yöntemi önerir.Ne evliliği kız, resmi nikahı var zaten evliler. İkisinin gitmesine gerek yok. Pempe tek de gidebilir.
Ne evliliği kız, resmi nikahı var zaten evliler. İkisinin gitmesine gerek yok. Pempe tek de gidebilir.
Sidiğin tadını nerden biliyon olmm asdffArkadaşım lisede ısrar etti.Gitmis teneke bira almış.12 sene önce.İcti bende bir yudum tadina baktım.S.dik gibiydi.Tukurdum hemen 2 yudumda olabilir.Arkadasim arada da olsa içen birisi.Oda içmedi.Eve geldim annem babam üzerimi kokladı.Pasif sigara içiyordum.Birde onuda bıraktım.
Olaylı evlilik teklifim orada oldu.
Garanti çözümSevismemek
İşini şansa bırakmak istemeyen bir an önce gider ama tek ama çift. Ama sen şansa bırakmak istediğin için no problem.Ama iki kişi giderse doktor onların yapısına göre analiz yaparak korunma yöntemi önerir.
Hele anlaaatt nolduuuOlaylı evlilik teklifim orada oldu.
Npcak kız adamın cüküne bakıp sen m beden mi tak dicekAma iki kişi giderse doktor onların yapısına göre analiz yaparak korunma yöntemi önerir.
Hele anlaaatt nolduuu
Npcak kız adamın cüküne bakıp sen m beden mi tak dicek
Aynı şehirde değiliz ki.Ben ona dedimki hap içersen içmiş gibi yaparim birde gününe dikkat etmem dedim o yüzden.Prezervatif kullanacağız.İşini şansa bırakmak istemeyen bir an önce gider ama tek ama çift. Ama sen şansa bırakmak istediğin için no problem.
Aynı şehirde değiliz ki.Ben ona dedimki hap içersen içmiş gibi yaparim birde gününe dikkat etmem dedim o yüzden.Prezervatif kullanacağız.
Ama o zaman düşüncem hemen olsundan yanaydı.Aynı şehirde değiliz ki.Ben ona dedimki hap içersen içmiş gibi yaparim birde gününe dikkat etmem dedim o yüzden.Prezervatif kullanacağız.
Ya ama arkadaşlar lütfen ikna edelim olan bana ve meslektaşlarıma olacak. Çok ciddi bir konu. Lütfen lutfennn.İşini şansa bırakmak istemeyen bir an önce gider ama tek ama çift. Ama sen şansa bırakmak istediğin için no problem.
Yalnız gideceksin yavrucum. Hapı o içmeyecek, spiral ona takılmayacak. Prezervatif takmayı doktordan öğrenecek hali yok, ne alaka o orda?Aynı şehirde değiliz ki.Ben ona dedimki hap içersen içmiş gibi yaparim birde gününe dikkat etmem dedim o yüzden.Prezervatif kullanacağız.
Hahah ya vsr ya sende az degilsin ha
Topumuzu suya goturur susuz getirirsin
Prezervatifleri igneyle delme sakı
Spiral doğum yapan kadınlar için.Ameliyatla takılır annemden duymuştum o devamlı ipi kontrol ediliyormuş.Hap kilo alımı ve adet duzensizligi için tercih etmedim.Prezervatif de kılıf olduğu için zevk alamama hissine düşündürdü.Yalnız gideceksin yavrucum. Hapı o içmeyecek, spiral ona takılmayacak. Prezervatif takmayı doktordan öğrenecek hali yok, ne alaka o orda?
Cok kararlı kesin üreyecekYa ama arkadaşlar lütfen ikna edelim olan bana ve meslektaşlarıma olacak. Çok ciddi bir konu. Lütfen lutfennn.
Ooo noooCok kararlı kesin üreyecek
Ama başka yöntem yok işte. İğne varmış onu bı araştır istersenSpiral doğum yapan kadınlar için.Ameliyatla takılır annemden duymuştum o devamlı ipi kontrol ediliyormuş.Hap kilo alımı ve adet duzensizligi için tercih etmedim.Prezervatif de kılıf olduğu için zevk alamama hissine düşündürdü.
Anladım, kazara hamile kalayım da bir an önce rahat edeyim diyosun.Spiral doğum yapan kadınlar için.Ameliyatla takılır annemden duymuştum o devamlı ipi kontrol ediliyormuş.Hap kilo alımı ve adet duzensizligi için tercih etmedim.Prezervatif de kılıf olduğu için zevk alamama hissine düşündürdü.