- 13 Ağustos 2022
- 8.621
- 4.397
- 31
-
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Benim ağzım bozuk zatenTovbe estağfurullah sende bozdun bizim aramizda kala kala
Bak benim adım nur nuranka rumuz gibi birseyNuran kaa mesela İsmail yeka bir isim oldu enteresan şakalariyla. Sen de enteresan konularınla burada isim oldun kız valla helal olsun Nurankaa.
Sen olmasan ne yapardık bilmiyorum. Gerçekten bak bunu bütün samimiyetimle söylüyorum. İyi ki aramizdasin Nuran Ka
İsterim çocuğumun olmasını ama şartlardan ötürü korunucaz.Zaten hamile kalmaknistiyodun demi
Öyle mi yine sen yine enteresanlıkBak benim adım nur nuranka rumuz gibi birsey
Benim ağzım bozuk zaten
Çok üzüldüm işsizlikten dolayı mıİsterim çocuğumun olmasını ama şartlardan ötürü korunucaz.
Burhan Altıntop olamadikÖyle mi yine sen yine enteresanlık
İsterim çocuğumun olmasını ama şartlardan ötürü korunucaz.
Gördüm onu zaten o ne öyle ejderha s.ker gibi
Yaşım şuan 30.Tek çocuk olarak buyudum.Yalnizlik fobim oldu.Daha yeni yenmeye başladım sayılır.Erken menopoz a girmekten korkuyorum veya da ileriki yaşlarda çocuğa bakmaya gücüm yeter mi diye düşünüyorum.Olsun evliligin tadini cikar biraz
Efsane oluyor hemdeejderhalar da mı seks yapıomusss
Yaşım şuan 30.Tek çocuk olarak buyudum.Yalnizlik fobim oldu.Daha yeni yenmeye başladım sayılır.Erken menopoz a girmekten korkuyorum veya da ileriki yaşlarda çocuğa bakmaya gücüm yeter mi diye düşünüyorum.
Belgeseli mi izledinEfsane oluyor hemde
Niye öyle diyon kizBi heves evlencen zevk mevk yok
Ama sen başka konuda hemen çocuk istiyorum dedin. Bence kararsizsinYaşım şuan 30.Tek çocuk olarak buyudum.Yalnizlik fobim oldu.Daha yeni yenmeye başladım sayılır.Erken menopoz a girmekten korkuyorum veya da ileriki yaşlarda çocuğa bakmaya gücüm yeter mi diye düşünüyorum.
Ciddye aldm deme bağaaaaNiye öyle diyon kizne adamlar var masallah RoboCop gibi, ama konu sahibi evlenmeden test etmeye karşı olduğu için artık ne çıkarsa bahtina olacak.
Benim önerim sen korun kahve. Ne var yani her hasta olduğunda iciyon agrikesiciler, antibiyotikleri seker gibi alıyorsun da doğum kontrol hapının ne zararı var? Hem adeti düzene sokuyor, regl sancısı yasamiyorsun. Mis gibi kimya mucizesi.
Bir aylık iğneler de var , sağlık ocaklarında. Onlardan da deneyebilirsin.
Senin kocan bencil bir adam. kondomu bir iki takar, sonra 'ben çıkacağım zamanı bilirim' der, takmaz. Adamın insafına bırakma böyle önemli bir konuyu
Gereksiz bir korku.Annem 40 yakın yada 43 ten önce girdi.Anneannem onun anneannesi 40 dan sonra çocuk doğurmuş.Kilolu olmam hareketsiz yaşamım var şuan.Ondan dolayı yoksa adetim falan düzenlidir.Cocuk olunca evin her kosesinde sevisemiyosun hatta cinsel hayatin bi sure durakliyor. Bence biraz tadini cikar. Iliskin rutine binmeden cocuk sahibi olursan evliligin sarsilabilir.
Erken menopoz ihtimalin mi var, yoksa korku mu?
Ben çok çocuk istiyorum severim olsun isterim ama şartlar dediğim gibi korunmak gerekiyor.Ama sen başka konuda hemen çocuk istiyorum dedin. Bence kararsizsin
Pcos var mı peki?Gereksiz bir korku.Annem 40 yakın yada 43 ten önce girdi.Anneannem onun anneannesi 40 dan sonra çocuk doğurmuş.Kilolu olmam hareketsiz yaşamım var şuan.Ondan dolayı yoksa adetim falan düzenlidir.