- 23 Şubat 2015
- 999
- 391
-
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Tırtıklı oneriyorum.
Bide halkali titreşimli olanlar var
Bence de Nuran. Bak ben öğretmenim hakikaten okul masrafları falan aşırı pahalı . Yetiştirmeyi demiyorum bile. Bence sen en iyisi vazgeç bacım.Ben çok çocuk istiyorum severim olsun isterim ama şartlar dediğim gibi korunmak gerekiyor.
Kazara hamile kalcak ya ondan.Niye öyle diyon kizne adamlar var masallah RoboCop gibi ama konu sahibi evlenmeden test etmeye karşı olduğu için artık ne çıkarsa bahtina olacak.
Benim önerim sen korun kahve. Ne var yani her hasta olduğunda iciyon agrikesiciler, antibiyotikleri seker gibi alıyorsun da doğum kontrol hapının ne zararı var? Hem adeti düzene sokuyor, regl sancısı yasamiyorsun. Mis gibi kimya mucizesi.
Bir aylık iğneler de var , sağlık ocaklarında. Onlardan da deneyebilirsin.
Senin kocan bencil bir adam. kondomu bir iki takar, sonra 'ben çıkacağım zamanı bilirim' der, takmaz. Adamın insafına bırakma böyle önemli bir konuyu
Isteyipte alamadiklarim...Onlar ney kız
PuhahahajahIsteyipte alamadiklarim...
Isteyipte alamadiklarim...
23 yasimda karın agrisiyla gittim.Apandistten suphelendiler.Cok küçük kist patlamış.Onun dışında daha geçende gittim doktor sorun yok dedi.Pcos var mı peki?
Gereksiz bir korku.Annem 40 yakın yada 43 ten önce girdi.Anneannem onun anneannesi 40 dan sonra çocuk doğurmuş.Kilolu olmam hareketsiz yaşamım var şuan.Ondan dolayı yoksa adetim falan düzenlidir.
Beraber doktora gitmemiz lazım gitmedik belki ilk baslarda prezervatif olur sonra hap kullanabiliriz.Doktor önerisi olmadan hap icemem kiCiddye aldm deme bağaaaa
Napim kocam yokPuhahahajahpanda herkes şokta suan
Var var ciddiyim ama her markette olmuyor. 5m migros ya da ozdilekte var. Buyuk marketlerde yaniBilmiyordum varsa benim herife aldirayim
Tamam sen çift koruma yap hem sen korun hem kocan.. suan kk olarak hazır değiliz bizde senin cogalmana23 yasimda karın agrisiyla gittim.Apandistten suphelendiler.Cok küçük kist patlamış.Onun dışında daha geçende gittim doktor sorun yok dedi.
Napim kocam yok
Var var ciddiyim ama her markette olmuyor. 5m migros ya da ozdilekte var. Buyuk marketlerde yani
Beraber niye gidiyonuz olumm daha zevüşmedinz ki… la işi pişrdinde bizi mi kekliyonBeraber doktora gitmemiz lazım gitmedik belki ilk baslarda prezervatif olur sonra hap kullanabiliriz.Doktor önerisi olmadan hap icemem ki
Kimle denicem bacım, erim yok, siz deneyin de anlatin iyi mi kotu muÇogg merak ettim denemelisin hemensonuçta bilmemek değil denemek ayıp dimi
Selçuk tam kiyida.Kusadasi sınırında.Aydin yolu üzerinde oturuyorlar.Guzel bir yer daha çok turistik ama böyle hristiyanların geldiği biryer Meryem Ana Evi var.Selcuklu camileri var.2 tane bildiğim güzel plajı var.Kayinvalide beraber yaşayamaz.Zaten yanında daha 2 tane bekar çocuğu var.Hem onlarin evi 2 oda odalar birleşik odanın birinden diger odaya kapı açılıyor.Hemde benim oturacağım ev küçük gelir.Anca diğer çocuklari evlenir.Anneleri yalnız kalırsa ses çıkarmam.Ama kardeşleriyle falan çok kalabalık olur.Acele etme o zaman.
Zaten senin kv sana yerlesecek, beraber yasayacakmissiniz gibi geliyor bana. Onde izmirebgel, duzenini oturt derim.
Izmirin neresinde yaşayacaksınız ozel degilse
Vibratör alıp takalım kız fantazi olsnKimle denicem bacım, erim yok, siz deneyin de anlatin iyi mi kotu mu
Kimle denicem bacım, erim yok, siz deneyin de anlatin iyi mi kotu mu
Evlenmeden önce düğünden önce doktora gidip korunma yöntemi nasıl olur diye soruyorlar ya.Beraber niye gidiyonuz olumm daha zevüşmedinz ki… la işi pişrdinde bizi mi kekliyon
Selçuk tam kiyida.Kusadasi sınırında.Aydin yolu üzerinde oturuyorlar.Guzel bir yer daha çok turistik ama böyle hristiyanların geldiği biryer Meryem Ana Evi var.Selcuklu camileri var.2 tane bildiğim güzel plajı var.Kayinvalide beraber yaşayamaz.Zaten yanında daha 2 tane bekar çocuğu var.Hem onlarin evi 2 oda odalar birleşik odanın birinden diger odaya kapı açılıyor.Hemde benim oturacağım ev küçük gelir.Anca diğer çocuklari evlenir.Anneleri yalnız kalırsa ses çıkarmam.Ama kardeşleriyle falan çok kalabalık olur.