• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

sensi cim belkide getiren kargocular değildir ne bilim kargocular olsa zile basarlardı teslim fişi imzalatmak için. böyle bi durumu ilk duydum sanki birisi senin adına teslim almış sonrada içi rahat etmemiş getirmiş gibi geldi bana açıkçası. kardeşinde kargo verme fişi duruyorsa onunla kargoya başvur kesinlikle hakkını ara bak bakalım ne zaman teslim edilmiş görünüyor..

Kardesim kargo numarasini kaybetmisti o yuzden gidip sordugumda yapacagimiz birsey yok demislerdi. Ben umudumu kesmistim bu kargo hakkinda ama bugun birden kapimin onunde. Ne zile basildi ne birsey uzerine poset gecirip paketlemisler standard yazi var uzerinde istenmeyerek paketinize hasar oldu vs vs bilmem ne mudurlugu.

Icindeki eksikleri gectim, paketimin oyle bir hasara ugradigini gectim de
en cok sinir oldugum nasil kapimin onune koyup giderler ya evde oldugum halde.
Bu nasil bir sorumsuzluk kapimin onunden gelen gecen kolaylikla alip gidebilir yani.

[B]Sensicim ,bir kargo şirketinin Akdeniz Bölge Pazarlama Müdürlüğünü yaptım bu yüzden işleyişi bilirim,kargo şirketinden davacı olabilirsin,içindekilerin maddi değerinide ödemek zorundalar.Ancak konu zaman aşımına uğramasın hemen bugün gitmelisin.
Telefonla falanda halletmeye çalışma.
Sonuç olumlu olmaz ise hemen Tüketici Hakları Derneği ne başvur o zaman işte paçaları tutuşur.[/B]

günaydın kızlar

ankara karla kaplanmış ama eriyo don yok Allah tan.. kendimi çok tembel hissediyorum her taraflarım ağrıyor ..

peynirli ekmeği bende deniycem bakalım inşallah güzel olur.

Ayyy kar mııı :asigim:
ne güzel ya burda geçen gün sadece yarım saat yağdı güya bu hafta yağacaktı ama havalar fena deil şimdilik
4 yıllık ankara hayatımın en çok karlı günlerini özliycem sanırım
uyanıp her yeri bembeyaz görmeyi
sabahın ilk saatlerinde sınava yetişmek içi beşevlerde ankaraydan çıkıp okula kadar karlara ilk basan kişi olmayı
çamura dönmeyen karını şimdiden özledim senağlama

ve bunları söylediğim için kendime şaştım:1shok:

ne güzel ya burda geçen gün sadece yarım saat yağdı güya bu hafta yağacaktı ama havalar fena deil şimdilik
sabahın ilk saatlerinde sınava yetişmek içi beşevlerde ankaraydan çıkıp okula kadar karlara ilk basan kişi olmayı

canım benim şimdi senin içinde baktım pencereden dışarı :) ama erimeye başlamış bile çirkin oluyor bu görüntüsü özleme sen :)

istanbuldada o sulu sepen yağan karın altında yürümek güzel oluyor bide denize yağmur yağarken izlemek.. bak biizmde öyle bi şansımız yok malesef :(

Sensicim 3 ay önce verilmiş bir kargoyu şimdiye kadar araştırmanız gerekliydi

Canim benim dedigim gibi kardesim kargo numarayi atmis o yuzden elimden birsey gelmemisti bu konuda haklilardi cunku ve ben kargo'yu aklimdan cikartmistim bile.

Misracim maddi degeri fazla yok, dedigim gibi paketim acilmasi eksik olmasi vs bile bukadar sinir etmedi beni ama onca zaman sonra bu sekilde bir paketi kapimin onune koyup gitmeleri benim sinirlerimi bozdu.
Bi arkadasim da kargo gonderdi onunkisi de 2 hafta oldu gelmedi ama onun kargo numarasi var hem onu gidip sorayim hem bu paketin hesabini sorayim diye dusunuyorum bende. Vallaha cok zor bu ulkede hakkini aramak hele ki devlet dairelerinde.
Hakkimi alamayacagimi biliyorum ama bu sekilde de yanlarina kalmasini istemiyorum en azindan bi firca yesin kargoyu getirip birakan kisi degil mi.

canım benim şimdi senin içinde baktım pencereden dışarı :) ama erimeye başlamış bile çirkin oluyor bu görüntüsü özleme sen :)

istanbuldada o sulu sepen yağan karın altında yürümek güzel oluyor bide denize yağmur yağarken izlemek.. bak biizmde öyle bi şansımız yok malesef :(

canım teşekkür ederim bende senin yerine sahile inim o zaman eşimi kandırabilirsem :)

önemli olan insanın sevdiğinin yanında olması o zaman her yer farklılaşıyo
eşimle tanıştıktan sonra ankaraya gitmek için sabırsızlanır olmuştum bende
tatillerimi hep kısa keserdim kaydirigubbakcemile2

canım bende ankarayla beşevlerde inip okula yürüdüğüm günleri hatırlamak bile istemiyorum,ne günlerdi,sınav stres kabus aman tanrım:1no2:
okul bittide kurtuldum gözüyle bakıyorum artık hihoyyyt

sensicim hakkını ara canım.nasıl bir kargo şirketi bunu yapar anlamıyorum.böylelerini rezil etmek gerek,mısra güzel bir yol göstermiş.hakkını ara,git tüketici haklara canım.
kızlar annemde ....banktan kredi kartı çıkarmıştı.yıllık ücret almayacağız demişlerdi.2 ay önce 40 ytl kart ücreti geldi anneme.tüketici haklara başvurdu,bakalım ne olacak.

selamlar herkese ben geldim,
ya ben bu sene hiç kar göremedim ama yağmıyo hiç buraya ne şanslısınız siiz senağlama

sınav stresi telaşı olur tabi ama
bizim okulun havasından suyundan mıdır
yoksa arkadaşlarımızın güzelliğinden midir bilmem
sınav haftaları ders çalışırken o kadar eğlenirdik ki
hele o hafta bitince kutlaması hihoyyyt

huuulya hoşgeldin
gel okula gidelim biraz fotokopi çektirelim hadi kaydirigubbakcemile

mrb kızlar nasılsınız bakım buğün
eşim evde ders çalışıyor
işyerinde eğitimi varmış
bende bir gireyim kızlar neyapıyor dedim.

negüzel dalmışınız sohbete.

sensicim inş. hakkını alabilirsin.
mısra inş. herşey güzel olacak canım.

3 den sonra burdayım kızlar
eşim o saatte gidecek işe.

yav biz bu eşlerimizden gizli bişey yapamicaz mıkafamçokkarıştı benim eşim de okumuştu bişey ve bozulmuştu..
her neyse..
kızlar ben de 8 aylık evliyim,burayı iki gündür okuyorum,çok fazla şey yazıldığı için yetişemiyorum ama bizler için en gerekli topiclerden biri..
şunu söylim,sevdiğinle evlenmek aynı evde yaşamak aynı yastığa başını koymak çok güzel bişey..ben aile özlemi pek yaşamadım zaten başka bi şehre atanmıştım ama benim sıkıntım hormonal dengesizlikten dolayı oldu..sürekli ağlama isteği,sıkıntı hali filan..bisüre böyle oldu..daha önce evlenmiş pek çok arkadaşım da benzer şeyler yaşadıklarını evliliğin ilk dönemlerinde kadınların hormon dengesi değiştiği için bu tip şeyler yaşandığını söylediler..2-3 ay sürdü ama şimdi iyiyim çok şükür..:Saruboceq:

Back