• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

yeni evli arkadaşlarım birşey sorabilir miym

düğün nikah ayrı yapılması hakkında ne düşünüyorsunuz ?? şimdi şöyle : düğün ya da nikah nişanlımın ailesinin şehrinde yapılacak yani bizden çok çok uzakta

ama bende gelinliğimle evimden çıkmak istiyorumm :((( ama bu mümkün olmayacak ne yazık ki

nikahı burda düğünü orda yapmayı düşünmüyorum daha doğrusu düğün yapmak istemiyorum sade bir kokteyl olsun istiyorum nikahla beraber..

nikahı burada yaparsak da o zaman kokteyli mi orada yapmalıyız ama ozamanda insanlar demez mi bu ne biçim kutlama diye ... valla ne yalan söyliyim insanların gelmemesinden yani takılarımdan olmaktanda korkuyorum hihihi kaydirigubbakcemile3

off nişanlımlada konuşuyoruz bir türlü karar veremedik ... siz nedersiniz başka önerileri olan varmıı ???

çok bilinmeyenli denklem gibi biliyorum ama nolur yarıdm edinn

( bu arada gelinliğimle evden çıkamama fikrine mecburen katlanacağım sanırım )))

ayyy çok sıkıldım ben bugün ya :delphin:
akşam olsada gitsem daha yemek yapıcam
yarın kaynım gelicek galiba bikaç gün kalıcak
hafta sonu da yurttan arkadaşlarım gelicek hihoyyyt

düğün nikah ayrı yapılması hakkında ne düşünüyorsunuz ?? şimdi şöyle : düğün ya da nikah nişanlımın ailesinin şehrinde yapılacak yani bizden çok çok uzakta

ama bende gelinliğimle evimden çıkmak istiyorumm :((( ama bu mümkün olmayacak ne yazık ki

nikahı burda düğünü orda yapmayı düşünmüyorum daha doğrusu düğün yapmak istemiyorum sade bir kokteyl olsun istiyorum nikahla beraber..

nikahı burada yaparsak da o zaman kokteyli mi orada yapmalıyız ama ozamanda insanlar demez mi bu ne biçim kutlama diye ... valla ne yalan söyliyim insanların gelmemesinden yani takılarımdan olmaktanda korkuyorum hihihi kaydirigubbakcemile3

off nişanlımlada konuşuyoruz bir türlü karar veremedik ... siz nedersiniz başka önerileri olan varmıı ???

( bu arada gelinliğimle evden çıkamama fikrine mecburen katlanacağım sanırım )))

ben bunu yaşadım sanki allah şimdiden kolaylık versin sana
ben istanbulda nikah yaptım benim ailem buraya nikaha geldi
ama sadece nikah içinde şehirdışındaki akrabalar gelemiyebiliyo.
benim yerleşeceğim evimde istanbulda olduğundan nikahtan sonra evime geldim
geceyi evimizde geçirdikten sonra sabah uçakla eşimin memleketine gittik
aileler geceden arabalarla yola çıkmışlardı
sonuç yorgunluktan suratları beş karış gelinle damat -tatlicadiarzu- ama ii bi hasılat

sadece kokteyl olcaksa nikahla birlikte olması daha uygun olur
tek başına kokteyl çok basit kalır sanki
gelinliğinle evden çıksan da yolda falan değiştirsen çok mu gereksiz olur kaydirigubbakcemile2

croiselle , benzer bi durum bizde de söz konusu canım. Bende hem gelinliğimde evden çıkmak hemde bikah-düğün ayrı ayrı olmasın istiyordum. Ama gelinlikle ewimden çıkamıcam malesef. .
Düğün-nikah nişanlımın ailesinin olduğu şehirde olacak, burda da kına gecesi yapmayı planlıyoruz.. .

Bence nikah ile kokteyli ayrı şehirlerde yapmayın derim.

ben bunu yaşadım sanki allah şimdiden kolaylık versin sana
ben istanbulda nikah yaptım benim ailem buraya nikaha geldi
ama sadece nikah içinde şehirdışındaki akrabalar gelemiyebiliyo.
benim yerleşeceğim evimde istanbulda olduğundan nikahtan sonra evime geldim
geceyi evimizde geçirdikten sonra sabah uçakla eşimin memleketine gittik
aileler geceden arabalarla yola çıkmışlardı
sonuç yorgunluktan suratları beş karış gelinle damat -tatlicadiarzu- ama ii bi hasılat

sadece kokteyl olcaksa nikahla birlikte olması daha uygun olur
tek başına kokteyl çok basit kalır sanki
gelinliğinle evden çıksan da yolda falan değiştirsen çok mu gereksiz olur kaydirigubbakcemile2

ya harikasın gerçekten çok teşekkür ederim..

uçakla gideceğimiz için diyorum ki ben : imam nikahı nı burada kıydırsak ben gelinliğimleyken sonra evden çıksam sonra havaalanında gelinliğimi çıkarsam uçağa binsek olmas mı yaaa ufffff !!!!!!!!

mandilin haklısın şekerim

ok kınayı burada yapıp buradaki yakınlarımızın gönlünü yapmış olurum en azından

ve maalesef gelinlğğimi giymeden evden çıkıp nikah-kokteylin yapılacağı şehre gideriz napalım artık

peki ben hiç tanımdadığım bir şehirde nasıl saçımı yaptıracağım nasıl güveneceğimm :(((

buna üzülmüyormusun sen mandilincimm ??

hiiiiiiç sorma canııım üzülmezmiyim . . . .
kayınwalidemle konuştum çok güwendiği bi kuafor varmış oraya gidicem ama nası bi yer nasıldır hiçbir şey bilmiyorum. Ama canım kına gecesini 2-3 gün önce yapacağız ve orayada düğün gününden bi gün önce gitmeyi planlıyorum. Çünkü kuafore saç-makyaj provaya gideceğim. En azından düğün günü felaket bir süprizle karşalaşmamayı umuyorum. . .

ya harikasın gerçekten çok teşekkür ederim..

uçakla gideceğimiz için diyorum ki ben : imam nikahı nı burada kıydırsak ben gelinliğimleyken sonra evden çıksam sonra havaalanında gelinliğimi çıkarsam uçağa binsek olmas mı yaaa ufffff !!!!!!!!

neden olmasın ki gayet mantıklı bence :lepi:
insan babasının evinden gezmeye gidiyomuş gibi rahat bişiyler giyip valizini alıp çıkacak deil ya

yav biz bu eşlerimizden gizli bişey yapamicaz mıkafamçokkarıştı benim eşim de okumuştu bişey ve bozulmuştu..
her neyse..
kızlar ben de 8 aylık evliyim,burayı iki gündür okuyorum,çok fazla şey yazıldığı için yetişemiyorum ama bizler için en gerekli topiclerden biri..
şunu söylim,sevdiğinle evlenmek aynı evde yaşamak aynı yastığa başını koymak çok güzel bişey..ben aile özlemi pek yaşamadım zaten başka bi şehre atanmıştım ama benim sıkıntım hormonal dengesizlikten dolayı oldu..sürekli ağlama isteği,sıkıntı hali filan..bisüre böyle oldu..daha önce evlenmiş pek çok arkadaşım da benzer şeyler yaşadıklarını evliliğin ilk dönemlerinde kadınların hormon dengesi değiştiği için bu tip şeyler yaşandığını söylediler..2-3 ay sürdü ama şimdi iyiyim çok şükür..:Saruboceq:

hoşgeldin canım
inan bu dediğin bende de oluyor 2 aylık evliyim
her şarkı beni ağlatıyor
haberleri hiç izleymez oldum artık.
demekki hormanlarla ilğili birşeymiş.

Gunaydin kizlar,

Bu sabah acaip sinirliyim. Kardesim 3 ay once bana kargo gondermisti ve gelmedi ve bu sabah geldi,
zilime bile basmadilar kapimin onune birakip gitmisler halbuki evde olmayinca not birakmalari gerekiyor
(ki ben evdeydim, hic zile basmadan koyup giymisler) ve paketi ben gidip almam gerekiyor oyle degil mi
Paket acilmis icinde eksikler var ve bir posetin icine konulmus arkasinda ozur vs seyler yaziyor.
Bu nasil bir terbiyesizlik ya, bari zilime basip verselerdi degil mi.
Gidip oraya hesap sormayi dusunuyorum hakkimi alamasam bile bari icimdeki sinirimi dokeyim. :oklava:

cok tuhaf arkadasim ya
tabiki zile basmalari gerekirdi, yani kapinin onune birakip da ne deme, ya biri alip goturse ?? tovbe tovbe
evde olmasan bile yazi birakilar su burodan kargonuzu teslim alabilirsiniz diye not birakirlar ve aldigina dair bir fis imzalatirlar diye biliyorum ben :sm_confused:

bence yanlarina birakma
nereyse orasi git ve yesinler firçayi ve pesini de birakma
yazik degilmi canim, içinde çok degerli esyalar olmasa bile yani ne demek
bu ne terbiyesizlik boyle
sasirdim sinir oldum Çok üzgünüm çoook

ayyy çok sıkıldım ben bugün ya :delphin:
akşam olsada gitsem daha yemek yapıcam
yarın kaynım gelicek galiba bikaç gün kalıcak
hafta sonu da yurttan arkadaşlarım gelicek hihoyyyt

o negüzel hafta sonu arkadaşlarınla görüşeceksin
çok iyi gelecek emin ol
bende istiyorum arkadaşlarımla görüşmeyi yaaa.

Canim, nikah oglen tarafinda olsa bile...gelin alma olayi olmayacak mi ?? :uhm:
Yani nasil yapmayi dusundunuz anlamadim ben
Mesela, kuzenim, konyadan antalya ya gelin gitti
erkek tarafi geldi, o gun gelin çikardilar, evden gelinliginle çikti yani
yolda ustunu degistirdi
ve antalya ya yol aldilar otobusle
bu arada aileside gitti tabi ertesi gun nikah ve dugun var
neysem oraya vardilar dugunden bi gun once,
tekrar sabah kuafore gidildi, ve orada giyinildi ve harika bir ani oldu onlar için
siz niye boyle yapmiyorsunuz ? :uhm:

mandilin cim bende öyle yapayım bari en azından 2 gün önce gidelim ki vakit kalsın prova deneme vs için ...

benimde görümcemin tanıdğı kuaför varmış ama nebiliim hiç bilmediğim için korkuyorum yinede

insan babasının evinden gezmeye gidiyomuş gibi rahat bişiyler giyip valizini alıp çıkacak deil ya

:lepi: katiliyorum dostummm
Bu gelin çikma olayi hayatinda bir kezcik oluyor
çikmali ne olursa olsun diye dusunuyorum ben
benzin istasyionda dururum yine degisirim uzerimi
babamin evinden normal kiyafetle veda edemem

Canim, nikah oglen tarafinda olsa bile...gelin alma olayi olmayacak mi ?? :uhm:
Yani nasil yapmayi dusundunuz anlamadim ben
Mesela, kuzenim, konyadan antalya ya gelin gitti
erkek tarafi geldi, o gun gelin çikardilar, evden gelinliginle çikti yani
yolda ustunu degistirdi
ve antalya ya yol aldilar otobusle
bu arada aileside gitti tabi ertesi gun nikah ve dugun var
neysem oraya vardilar dugunden bi gun once,
tekrar sabah kuafore gidildi, ve orada giyinildi ve harika bir ani oldu onlar için
siz niye boyle yapmiyorsunuz ? :uhm:

canım yaa yolda nasıl değiştirdi ki üstünü ? CADIARZU

tabiiki almaya gelecekler evden beni .. ama ben ailem gelmeden çıkmam annemlerde gerli beraber çıkarız yola mutlaka yalnız gitmem

çok farklı bir duygu ya
evlendikten sonra annemlere ilk gittiğimde
nasıl davranacagımı nediyecegimi bilememiştim.
şimdi hatırlıyorum.

:lepi: katiliyorum dostummm
Bu gelin çikma olayi hayatinda bir kezcik oluyor
çikmali ne olursa olsun diye dusunuyorum ben
benzin istasyionda dururum yine degisirim uzerimi
babamin evinden normal kiyafetle veda edemem

bak beni gaza getiryosunuz hee kaydirigubbakcemile2

iyi o zaman madilin gel bizde gelinliğimizi giyip evden çıkalım yolda değiştiririz madem olmas mı kaydirigubbakcemile

bende gelinliğimi ewden çıkarken giymek istiyorum ama saç olayını napıcam, orda da ayrı mı gitmeliyim kuafore. Çünkü kına gecesinin ertesi günü gidilmeyecek bizde. Kına gecesi-düğün arasında 3 gün olacak . :(:(:(

croiselle , canım ne kadar zormuş yaa aynı şehirde olsaydııık ohh ne ala .. .

Benim hormonlarim hiç duzelmedi

yarin çarsamba...en çok agladigim gun;...offffffff

aksama da arkadaslar geliyor evde hiç birsey yok, ben ne yapicam
kek yapicam yogurt bilem yok
soyle yogurtsuz mogurtsuz kolay bir tarifiniz varmi kizlar
yapivereyim guzel yumusak sisko bir kek de yesinler

Back