• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

o negüzel hafta sonu arkadaşlarınla görüşeceksin
çok iyi gelecek emin ol
bende istiyorum arkadaşlarımla görüşmeyi yaaa.

evet kesinlikle öyle hele bu hafta gelecek arkadaşlarla 4 yıl aynı odada yaşadık desem yeridir. kaydirigubbakcemile3
akrabaları falan ağırlamaktan daha zevkli oluyo inş güzel geçer.
seninde arkadaşların gelirler ziyaretine yakında
bak bizimkiler 7 ayda ancak gelebildiler.

mandilin evet yaaa nası yapcaz CADIARZU

bende düşünüyorum şimdi evdne gelinlikle çıkmam için saçım makyajım herşeyim olacak sonra yolda değiştireceğim iki gün sonra düğün için tekrar mı hazrılanacağız pekala ???

yaralım canımcımm çok güzel kek tarifleri var yoğğurtsuz sütsüz ama şimdi aklımda değil maalesefff :((

bak beni gaza getiryosunuz hee kaydirigubbakcemile2

iyi o zaman madilin gel bizde gelinliğimizi giyip evden çıkalım yolda değiştiririz madem olmas mı kaydirigubbakcemile

bende gelinliğimi ewden çıkarken giymek istiyorum ama saç olayını napıcam, orda da ayrı mı gitmeliyim kuafore. Çünkü kına gecesinin ertesi günü gidilmeyecek bizde. Kına gecesi-düğün arasında 3 gün olacak . :(:(:(

croiselle , canım ne kadar zormuş yaa aynı şehirde olsaydııık ohh ne ala .. .

guzellerim....bakin...ayni sehirde ayri olmanizin dezavantaji ama ben sahsen sizin yerinizde olsaydim...
gelin çikacagim gunu gider saçlarimi yaptirirdim, gelinligimi giyerdim davullu zurnali babiskomun evinden çikardim.
sonracima, yolda uzerimi degistirirdim haaa zor diyorsaniz, biraz konvoyla mahallemde gezerdim sehrin içinde tur atardim, foto çekinirdim, sonra bi akrabama, arkadasa çikar gelinligimi paketlerdim, uzerime cici bir kiyafet giyerdim ama saçimi bozmazdim, duvagimi da çikarmazdim
sonracima, kocacigimin oturdugu sehirde kuafire giderdim yine dugun gunu ve saçlarimi yine yaptirirdim ve gelinligimi giyerdim...nikahima gider imza basardim, aksam kokteylde de yer, içer, eglenirdim aksamda bi daha giymemek uzere veda ederdim gelinligime lülülülülülü

guzellerim....bakin...ayni sehirde ayri olmanizin dezavantaji ama ben sahsen sizin yerinizde olsaydim...
gelin çikacagim gunu gider saçlarimi yaptirirdim, gelinligimi giyerdim davullu zurnali babiskomun evinden çikardim.
sonracima, yolda uzerimi degistirirdim haaa zor diyorsaniz, biraz konvoyla mahallemde gezerdim sehrin içinde tur atardim, foto çekinirdim, sonra bi akrabama, arkadasa çikar gelinligimi paketlerdim, uzerime cici bir kiyafet giyerdim ama saçimi bozmazdim, duvagimi da çikarmazdim
sonracima, kocacigimin oturdugu sehirde kuafire giderdim yine dugun gunu ve saçlarimi yine yaptirirdim ve gelinligimi giyerdim...nikahima gider imza basardim, aksam kokteylde de yer, içer, eglenirdim aksamda bi daha giymemek uzere veda ederdim gelinligime lülülülülülü

ossman bu davuul-zurna ve konvoy olayı hariç okey ben böyle yapacağım

evden saçım başım yapılı gelinliğimle çıkacağım --- sonra da yolda değiştirip ( hatta havaalanında değiştirebilirim ) iki gün sonra da nikaha hazırlanırım ok yaa oldu bu iş :lepi:

kesinlikle katılıyorum sana kaydirigubbakcemile5
zaten o gelinliği tekrar tekrar giymeye doyamıyo insan
ben iki kere giydim keşke bi daha olsa gene giysem ya
saçınızı makyajınızı da yaptırın güzelce çıkın evinizden
hem gittiğiniz yerdeki kuaförleri de madem tanımıyosunuz
kendi kuaförünüz yapsın saçınızı makyajınızı fotoğrafçınızı da orda seçersiniz çünkü düğünden geriye hatıra albüm kalıyo
onları başkalarının zevkine ve şansa bırakmayın bence
ben türbanımı ve makyajımı kaç kere bozdurdum düğünde kuaförde sinir oldu tabi bana
ama nikahta herkes hayran kalmıştı kuaförüme

evet kesinlikle öyle hele bu hafta gelecek arkadaşlarla 4 yıl aynı odada yaşadık desem yeridir. kaydirigubbakcemile3
akrabaları falan ağırlamaktan daha zevkli oluyo inş güzel geçer.
seninde arkadaşların gelirler ziyaretine yakında
bak bizimkiler 7 ayda ancak gelebildiler.

inş. canım konuşuyorum
arkadaşlarla
diyorlar havalar güzelleşsin gelecez
günler uzasın gelecez
bende bekliyorum bakalım.

yaralım inan ben pek bilmiyorum
ıslak kek var ama oda sütle yapılıyor
normal keke yoğurt yerine süt koysan
evde varsa oda olur.

yada sende mısranın o müthiş peynirli ekmeklerinden yap canım
çaylada çok güzel olur inan.

Benim hormonlarim hiç duzelmedi

yarin çarsamba...en çok agladigim gun;...offffffff

aksama da arkadaslar geliyor evde hiç birsey yok, ben ne yapicam
kek yapicam yogurt bilem yok
soyle yogurtsuz mogurtsuz kolay bir tarifiniz varmi kizlar
yapivereyim guzel yumusak sisko bir kek de yesinler

dirim in de tarifini verdiği ıslak keki yaptım ben hafta sonu
istediğin standartların hepsine uyuyo bence cokacimcoook

Son düzenleme:
ama şimdi ben kına gecesini yapıcam tamam.
3 gün sonra da sabah saçlarımı yaptırıp gelinliğimi giyip ewden beni almalarını beklemem abes olmaz dimi?

kesinlikle katılıyorum sana kaydirigubbakcemile5
zaten o gelinliği tekrar tekrar giymeye doyamıyo insan
ben iki kere giydim keşke bi daha olsa gene giysem ya
saçınızı makyajınızı da yaptırın güzelce çıkın evinizden
hem gittiğiniz yerdeki kuaförleri de madem tanımıyosunuz
kendi kuaförünüz yapsın saçınızı makyajınızı fotoğrafçınızı da orda seçersiniz çünkü düğünden geriye hatıra albüm kalıyo
onları başkalarının zevkine ve şansa bırakmayın bence
ben türbanımı ve makyajımı kaç kere bozdurdum düğünde kuaförde sinir oldu tabi bana
ama nikahta herkes hayran kalmıştı kuaförüme

kızlar çok teşekkürler yaa çözdüm nihayet ... direticem evden gelinliksiz çıkmam diye bana ne ...

hem fotoğraflarımızıda burada çektiririz orada ayrıca iş çıkmamış olur sadece nikah resimlerimiz olur bence süperrrkaydirigubbakcemile4

ama şimdi ben kına gecesini yapıcam tamam.
3 gün sonra da sabah saçlarımı yaptırıp gelinliğimi giyip ewden beni almalarını beklemem abes olmaz dimi?

baba evinden elini kolunu sallayarak çıkmandan daha abes olmaz kesinlikle
kına zaten kız evinde olur, gelin alma da gelinliksiz olmaz
herşey çok normal hiç merak etme sengözlerimebaksanab

Benim hormonlarim hiç duzelmedi

yarin çarsamba...en çok agladigim gun;...offffffff

aksama da arkadaslar geliyor evde hiç birsey yok, ben ne yapicam
kek yapicam yogurt bilem yok
soyle yogurtsuz mogurtsuz kolay bir tarifiniz varmi kizlar
yapivereyim guzel yumusak sisko bir kek de yesinler

benim yaptığım portakal sulu olan var canım. 1 bardak portakal suyu sıkıyosun 1 büyük hhavuç rendeliyosun yarım su bardağı sıvı yağ 3 yumurta 1 bardaktan az şeker 2 bardak un bir kabartma bir vanilin. kalıba döküyosun çok cici oluyo..

bide 3 yumurta 3 fincan un 3 fincan şeker yarım fincan su bir kabartma bir vanilin dikdörten borcaam döküyosun. piştikten sonra kürdanla delip 2 bardak soğuk süt döküyosun üzerine. sonradan krem şanti sürüyosun en üzerinede çilekli ahududulu meyveli sos oda çok güzel ağlayan kek oluyor.

slm kızlar,nasıl kaynatmışsınız öyle bensiz hihoyyyt
kızlar bugün çok yorgunum ya,
yaralım haftasonu havuçlu kek yaptım içine ne süt nede yoğurt konuyor,ilk defa yaptım,şaşırdım tabi,tarifmi eksik diye,halada emin değilim,hemen yazayım
4 yumurta,1.5 su bardağı şeker,1 tatlı kaşığı tarçın(dolu),1 su bardağı ceviz(ben fındık koydum),2 havuç rendesi,1 su bardağından bir parmak az yağ,2 su bardağı un
kızlar favorim oldu havuçlu kek hihoyyyt,çok acıktım ya:ecrin_bebek:

tamam kızlar bende çoooooook teşekkür ederim.
haklısınız ewden gelinlikle çıkmamaktansa ne olursa olsun.
:):):)

slm kızlar,nasıl kaynatmışsınız öyle bensiz hihoyyyt
kızlar bugün çok yorgunum ya,
yaralım haftasonu havuçlu kek yaptım içine ne süt nede yoğurt konuyor,ilk defa yaptım,şaşırdım tabi,tarifmi eksik diye,halada emin değilim,hemen yazayım
4 yumurta,1.5 su bardağı şeker,1 tatlı kaşığı tarçın(dolu),1 su bardağı ceviz(ben fındık koydum),2 havuç rendesi,1 su bardağından bir parmak az yağ,2 su bardağı un
kızlar favorim oldu havuçlu kek hihoyyyt,çok acıktım ya:ecrin_bebek:

dirimcim nasıl yapıyorsun canım bunu
yazabilirmisin.
çok kolay görünüyor yapması.

Arkadaşlar, abimin düğününde şöyle oldu... Kendi evlerine gitmek istediler yaklaşık 3-4 saat uzaklıktaki, bu yüzden yengem gelinliğin tarlatanını çıkardı öyle bindi arabaya çok da rahat ettiğini söyledi. Belki size fikir olur.

pamukşeker ağlayan kek tarifini aldım canım,üzeirine meyve sosu derken,meyve mi koyuyoruz yoksa özel sos mu döküyoruz?hiç ağlayan kek yemedim de:utangac:
mandilin canım ilerde ah keşke dememek için bence istediğini yap,

dirimcim havuçlu kek tarifinde eksik yok
havuç yeterince yumuşattığı için farklı bişiy katmak gerekmiyo

ya eşimin maçı varmış bu akşam :delphin:
yemek hazır olunca ancak gelir gene kaçtı işlerden ya

Back