Günaydın kızlar kaydirigubbakcemile2 güne güzel başlayalım değil mihihoyyyt
bugün işe erken geldim ve hemen buraya girdim hihoyyyt hihoyyyt
kızlar nedir bu ya kayınvalidelerden çektiğimiz,dün bir bugün iki,daha yeni evliyiz Çok üzgünüm çoook
hoş daha kayınvalidem çok şükür eşimle birbirimize düşerecek birşey yapmadı.Ben her zaman mesafeli duruyorum herşeyimi anlatmam,nasılsın iyimisin,naptın bitti.. Çok üzgünüm çoook
kızlar dün yine midem bulanmaya başladı afedersiniz istifra ettim
gece tekrar. kist ilacı kullanıyorum(diana 35)ondan mı anlamadım,bugün ilacın 8. günü
sürekli mide bulantısı vs..bıraksan bırakamıyorum.yada üşütüyorum bende anlamadım,üf ne çok hastalanıyoruz ya,hastalanmadığım günler için şükrediyorum artık.:1no2:
Canim benim mutlaka doktora git, belli ki bu diana senin vucutuna hic iyi gelmedi.
Yan etkileri herkeste olur sanirim ama sende cok fazla sanki, gecmis olsun canim. :teselli:
çakırgözlüm sanada günaydın dert diil ya Allaha çok şükür genede oluyo böle problemler geçmiş olsun canım ya
aman canım öyle olsun.
hepimiz mutlulugu hak ediyoz.
bend tv 8 ebruşallıyla pilates yapıyordum
inanın çok zorlanıyorum ya
tısladım resmen.
kızlar bende iyi olayım,yürüyüşe başlıcam,jnazcım burdada hava bulutlu,yağmur yağacak gibi
kızlar bende iyi olayım,yürüyüşe başlıcam,jnazcım burdada hava bulutlu,yağmur yağacak gibi
bu sabah yağmur var istanbuldaaaa :)
r
jnaz valla senin için çok üzülüyorum hasret çok zor ii dayanıyosunBilmediğin bi şehir annenden babandan kardeşlerindne uzak ben bi iki gün görmüom hemen özlüom onlarda beni özlüo bide kötü bişii olsa hemen gidebiliorum senin aklın kalır ama gidemessin zor durum vesselam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?