Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çiçeği burnunda ,yeni evli bir gelin olarak şunu merak ediyorum:
Evde ya da dışarı çıkarken üstünüze ,başınıza dikkat ediyor musunuz?Yoksa evlenince tamamen kendinizi saldınız mı?:uhm:Bu çok önemli mi?Önemliyse nedeni ne?
Bakalım benim düşüncelerimle sizinkiler örtüşüyor mu?Farklı bakış açılarını öğrenelim.:smiley-cool:
slm kıslar
ankarada da yagmur var ve hava kapalı benneyaptımki
zaten moralimde bozuk biraz
merhaba bayanlar bende yeni evliler kervanına giricem hayırlısıyla marttan sonra belli olucak herşey ..sizlere birşey danışmak istiyorum kızlar ilk gecemizdeki bu acıyı nasıl tarif edersiniz?? yani şöyle söylim epilasyon sırasında genital bölgemize ağda yaparken bi acı duyuyoruz ve çoğumuz bu acı yüzünden ağda yerine çeşitli türlerde epilasyon yapıyor yani demem şuki bu acıyla o acı eş değermi?
Çiçeği burnunda ,yeni evli bir gelin olarak şunu merak ediyorum:
Evde ya da dışarı çıkarken üstünüze ,başınıza dikkat ediyor musunuz?Yoksa evlenince tamamen kendinizi saldınız mı?:uhm:Bu çok önemli mi?Önemliyse nedeni ne?
Bakalım benim düşüncelerimle sizinkiler örtüşüyor mu?Farklı bakış açılarını öğrenelim.:smiley-cool:
dirimcim öncelikle sana geçmiş olsun umarım önemli bişey yoktur,jnaz ve rainofapril canım sizlerinde başı sagolsun,allah herkesin sevdiklerine uzun ömürler versin,infanta bitanem bende eşinin bu aralar sıkıntıda oldugunu ve aranızda bir iletişim sorunu oldugunu düşünüyorum,konuşmayı denesen,kırıldıgını söylesen küsmek yerine belki bi sonuç elde edersin canım ya...bi de kızlar eşimle ortak bi karar aldık önce yüksek lisans sonra bebek.....:) yaralım sende biraz sakin ol,kılıçları kuşanma hemen, bekle bakalım sonraki hamleyi....