• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

infanta bosver canim gecmisi mazide birakmaya calis
bundan sonra da onlarin sana davrandigi sekilde sende onlara davranirsin, mesafeni korursun.
Seni uzmelerine sakin izin verme sen kocanla mutlu olmaya bak canim.

benim eşim çok rahat o konuda
tek başıma dışarı çıkmama gezmeme falan.
haber veririm okadar.
bu konuda şanslıyım.

kayınvalidenizle bence de mesafeli olun.
hiç işlerine karışmayın derim.
benimde herşeyi eşim yaptı.
bir ortamda kaynanam azı açılsın övünür şunuda yaptık bunuda.
laf işte.

sabırlı olmak lazım arkadaşlar.

yaralım ve infanta cok üzüldüm güzellerim ya....ama sanmayın ki sadece sizlerin başında...benim kayınvalidemde sosyete gecinir efendim babası bilmem ne müdürüymüş,bunlar cok asil aileden gelmelermiş,falan filan....bana sorarsanızda görgüsüzün önde gideni,hayatı gösteriş üzerine kurulu kadının ya,arkadaslarına hava atsın,günlere katılsın,tatillere gitsin,kurslara gitsin......ve bütün bunları kendi içinde yapmıyor,cevresindekiler ne kadar aktif,sosyal desin diye yapıyor....biz evlendigimiz ay bana birlikte katılacagımız toplantı,kermes ve günlerin tarihlerini verdi,nasıl giymem gerektigine kadarda eşime anlatmış,eşimde saf saf gelip bana aktardı....önce bir iki tanesine kırılmasın diye katıldım ama sonra baktım ki iyice egemenligi ele almaya calışıyor,o zaman acık acık konuştum,bu tür ortamlardan hoşlanmadıgımı,kendi yaşıtım hiç kimse olmadıgını,canımın sıkıntısından patladıgımı ne giyecegime onun karar vermesinin kişilik haklarıma ve bana saygısızlık oldugunu anlattım....eşimi aramış hemen karın böyle dedi tansiyonum cıktı vs.tabi akşam bizim evde kıyamet koptu......sonuçta ben eşimle sinirim gecince oturup konuştum o da anladı,olan kayınvalideme oldu hem aramıza aşılması cok zor bir duvar örmemi sagladı hemde artık bu benim gelinim diye yanında taşıyamıyor....küsmüyüz hayır konuşmuyormuyuz hayır ama mesafeliyiz.....hemde cok....

ozicelsius canım çok iyi yapmışın.
gerçekten herkesin başında.
benimki mıytı mıytı eskileri anlatmayı sever
saygısızlık yapmak istemiyorum aslında ama
çok yavaş bir kadın bir yemek yapacak saatler sürüyo bende
hiç öyle değilimdir.

ama konuşsun hamarat herşeyi bilen biri.
eşimin hatrına saygısızlık yapmak istemiyorum.
geçiyor günlerimiz bakalım şimdilik.

meltememre sen sen ol kaynanaya yakın olma
ev mesafesinden bahsetmiyorum arana bi duvar ör
ben ilk günden anne anne diye peşinde dolaştım hergün onlardaydım ne oldu kıymet bilmediler
hiç naz yapmadım ahhhh keşke burnum havada olsaydı yüz vermeseydim o zaman gelin arabasında görümcem bana saldırmazdı
inanın kızlar bu yaşadıklarımdan sonra kalbim agrımaya başladı
aklımdan silemiyorum
şimdi çok pişmamın böle bi ailenin evlatlarını yetiştircem (allah nasip ederse tabi)

Iste bize hep diyorlardi ki aman kizlarim onlar esleriniz anneleri samimi davranin, onuda anne yerine koyun, burnunuz havada olmasin, anneni ariyorsan onuda ara, sor, hal hatir sor, falan filan
kötükedihüso
Ne oldu ? bas taci yapmasi gereken ben iken, ben yaptim karsiliginda, kiskanç fesat, kinci, sinsi bir insan buldum
Esim bana nisanliyken, telefonda, askim, dedi diye, iki gun hasta yatti :1shok:

insanın kendi parasını kazanması çok güzel.
birçok çeyizimi kendim aldım.
hiç bitmeyecek sandığım borçları ödedim.
ben iş konusunda niyeyse çok şanssız oldum
dedim ya tam bir bunalım döneminde eşim karşıma çıktı.
diyorum demekki benim kaderimde çalışmak yok.
zaten çevremdede iş imkanları yok açıkcası.
ama yaptığım şey işsizim diye strese girmemek.
elimdekiyle mutlu olmaya çalışıyorum
diyorumya iş dönmelerim pek zorluydu.
bundanda olsa gerek.

Insallah yanlis anlamamisindir çakirim :uhm:
Ben sana karsi soylemedim bunu genel anlamda, yani firsat gelirse, bir kadin çalismali demek istedi
ama imkan olmayin, teklif olmayinca olmuyor tabi :1hug:

yaralım ve infanta cok üzüldüm güzellerim ya....ama sanmayın ki sadece sizlerin başında...benim kayınvalidemde sosyete gecinir efendim babası bilmem ne müdürüymüş,bunlar cok asil aileden gelmelermiş,falan filan....bana sorarsanızda görgüsüzün önde gideni,hayatı gösteriş üzerine kurulu kadının ya,arkadaslarına hava atsın,günlere katılsın,tatillere gitsin,kurslara gitsin......ve bütün bunları kendi içinde yapmıyor,cevresindekiler ne kadar aktif,sosyal desin diye yapıyor....biz evlendigimiz ay bana birlikte katılacagımız toplantı,kermes ve günlerin tarihlerini verdi,nasıl giymem gerektigine kadarda eşime anlatmış,eşimde saf saf gelip bana aktardı....önce bir iki tanesine kırılmasın diye katıldım ama sonra baktım ki iyice egemenligi ele almaya calışıyor,o zaman acık acık konuştum,bu tür ortamlardan hoşlanmadıgımı,kendi yaşıtım hiç kimse olmadıgını,canımın sıkıntısından patladıgımı ne giyecegime onun karar vermesinin kişilik haklarıma ve bana saygısızlık oldugunu anlattım....eşimi aramış hemen karın böyle dedi tansiyonum cıktı vs.tabi akşam bizim evde kıyamet koptu......sonuçta ben eşimle sinirim gecince oturup konuştum o da anladı,olan kayınvalideme oldu hem aramıza aşılması cok zor bir duvar örmemi sagladı hemde artık bu benim gelinim diye yanında taşıyamıyor....küsmüyüz hayır konuşmuyormuyuz hayır ama mesafeliyiz.....hemde cok....

Tovbe tovbe...
dostum çok akilli davranmam lazim
suçsuz iken suçlu duruma dusmemem lazim
cumaya kadar sakinlesmem gerek
yarin çalismiyorum, izinliyim, evimin kaloriferlerine bakmaya gelecekler
annemle anneannemde bana gelecekler :asigim:
birde bu aksam bilgisayari almaya gidiyoruz hazir ol dedi esim
sevinemiyorum bile
geçmis ola
kalbimi kirdi bi kere :dilcikar:
herkese iyi aksamlar kizlar
hepinize tesekkurler, çok agrittim kafanizi bugun çok :çok üzgünüm: :a015:

Insallah yanlis anlamamisindir çakirim :uhm:
Ben sana karsi soylemedim bunu genel anlamda, yani firsat gelirse, bir kadin çalismali demek istedi
ama imkan olmayin, teklif olmayinca olmuyor tabi :1hug:

yooo canım niye yanlış anlayayım
diyorumya istediklerimiz olmuyor herzaman.
ama işte imkanlar.
bende böyle mutlu olmaya çalışıyorum
çok şükür.

ah canlarım ya yazdıklarınızı okudukça şükretsemmiki diyorum.. akyınvalidem vefat etmiş üzülüyordum olsaydı iyi olurdu diye ama hepinizin yaşadıklarınızı okudukça varmış bi hayır herhalde diyorum.. teyzesi vardı eşimin o dmeişi ben snein kayınvaliden olucam diye biraz yapmak istedi ama baktı olmadı vazgeçti zaten istanbulda uzak bizden..

evlenirken gözümüz kapalıydı hayallerimize uçuyorduk yine bunada şükür Allah hepimizi beterinden saklasın..

Günaydın kızlar kaydirigubbakcemile2 güne güzel başlayalım değil mihihoyyyt
bugün işe erken geldim ve hemen buraya girdim hihoyyyt hihoyyyt
kızlar nedir bu ya kayınvalidelerden çektiğimiz,dün bir bugün iki,daha yeni evliyiz Çok üzgünüm çoook
hoş daha kayınvalidem çok şükür eşimle birbirimize düşerecek birşey yapmadı.Ben her zaman mesafeli duruyorum herşeyimi anlatmam,nasılsın iyimisin,naptın bitti.. Çok üzgünüm çoook
kızlar dün yine midem bulanmaya başladı afedersiniz istifra ettim :utangac:
gece tekrar. kist ilacı kullanıyorum(diana 35)ondan mı anlamadım,bugün ilacın 8. günü
sürekli mide bulantısı vs..bıraksan bırakamıyorum.yada üşütüyorum bende anlamadım,üf ne çok hastalanıyoruz ya,hastalanmadığım günler için şükrediyorum artık.:1no2:

birde bu aksam bilgisayari almaya gidiyoruz hazir ol dedi esim
sevinemiyorum bile
geçmis ola
kalbimi kirdi bi kere :dilcikar:
herkese iyi aksamlar kizlar
hepinize tesekkurler, çok agrittim kafanizi bugun çok :çok üzgünüm: :a015:

Canim sende bosver artik inan baslarda cok olur boyle seyler
tamam biraz naz yap ama cok fazla da uzatma aranizi sogutma canim,
umarim dersini almistir cok pisman gibi gorunuyor birdaha yapmaz.
Sende icinden atamasan bile, birakmaya calis esinle iyi ol canim.

ah canlarım ya yazdıklarınızı okudukça şükretsemmiki diyorum.. akyınvalidem vefat etmiş üzülüyordum olsaydı iyi olurdu diye ama hepinizin yaşadıklarınızı okudukça varmış bi hayır herhalde diyorum..

Aynen bende oyle canim.
Ki sen musade etsen biraz yuz versen onun yerine butun aile
kayinvalidelik yapar ya mesafeni koruyunca kimse birsey yapamiyor.

kızlar dün yine midem bulanmaya başladı afedersiniz istifra ettim :utangac:
gece tekrar. kist ilacı kullanıyorum(diana 35)ondan mı anlamadım,bugün ilacın 8. günü
sürekli mide bulantısı vs..bıraksan bırakamıyorum.yada üşütüyorum bende anlamadım,üf ne çok hastalanıyoruz ya,hastalanmadığım günler için şükrediyorum artık.:1no2:

Canim benim mutlaka doktora git, belli ki bu diana senin vucutuna hic iyi gelmedi.
Yan etkileri herkeste olur sanirim ama sende cok fazla sanki, gecmis olsun canim. :teselli:

günaydın kızlaaar

bugün erkenden kalktım ben büyük gelişme süperim :) biraz yürüyüşe çıkıcaz sonra gelip yatarım belki tabi şeytana uyup gidip dışarda bişeyler yemezsem -tatlicadiarzu- içimden tavuk döner ve hamburger geçiyo ikisini birden yemek içinm çıkıyorum yürüyüşe aslında görende hamiş sanıcak delikafadulden

dirimcim psikolojik olabili1rmi canım bulantıların dediğin gibi belkid eüşütüyosun bendede oluyor çünkü hep cıbıl cıbıl o incecik geceliklerle yatmanın yüzünden :utangac: ama inşallah bi kaç güne kadar ilaca alışır bünyen sonrada sıkı giyinir üşütmezsin ved egeçer bulantıların..

sensi cim sende erkencisin canım dinç dinç ne güzel

herkese kolay gelsin şekerler

rainofapril cim oy oyyy çalışmayanlar sanki napıyorki boşver çalış sen kazan ekmek paranı benim cüzdanımda 60 ytl kaldı bitmesin diye harcamıyom hiç ama sende durum daha farklı dimi.. arada farklardan biride bu mirmirmirmir

Pamukşekercim malasef kazın ayağı öle diil :1no2: Eşimize destek olmak çok güzel ama aldığımız paralar ev giderlerine zor yetio bide işimi sevmiyorum çok stresli bi patronum var ve hakkımı alamıyorum :kızgın: aslında çalışmayı seviyorum 1 aydan fazla evde oturamazdım bekarken ama şimdi evimle ilgilenmek istiyorum belki gene sıkılırım ama en azından biraz dinlenmiş olur sonrada daha ii bi yerde çalışırdım neyse bunada şükür kaydirigubbakcemile3

Pamukşekercim malasef kazın ayağı öle diil :1no2: Eşimize destek olmak çok güzel ama aldığımız paralar ev giderlerine zor yetio bide işimi sevmiyorum çok stresli bi patronum var ve hakkımı alamıyorum :kızgın: aslında çalışmayı seviyorum 1 aydan fazla evde oturamazdım bekarken ama şimdi evimle ilgilenmek istiyorum belki gene sıkılırım ama en azından biraz dinlenmiş olur sonrada daha ii bi yerde çalışırdım neyse bunada şükür kaydirigubbakcemile3

canım ya o kötü işte yani işini sevememen orda huzursuz olman bu senin günlük yaşamınada yansır.. o yüzden ya takmamayı öğrenip razı olucan yada bi yandna iş bakıcan tatlımcım ya.. hem çalışıyosun zaten bi ev bi iş strese giriyorsun bari işyerinde rahat ol dimi.. elbette şükretmek lasım ama kendinide yıpratmamak lazım canım ya.. bende bekarken işimden memnun değildim bütün hayatıma yansıyordu ama cesaret edemiyordum işten ayrılmaya şartlar güzeldi çünkü .. bi gün düşündüm + ları eksileri ved eişten çıktım iyikide çıkmışım huzur varmış..

umarım istediğin olur tez vakitte canımcım

günaydın kızlaaar

bugün erkenden kalktım ben büyük gelişme süperim :) biraz yürüyüşe çıkıcaz sonra gelip yatarım belki tabi şeytana uyup gidip dışarda bişeyler yemezsem -tatlicadiarzu- içimden tavuk döner ve hamburger geçiyo ikisini birden yemek içinm çıkıyorum yürüyüşe aslında görende hamiş sanıcak delikafadulden

dirimcim psikolojik olabili1rmi canım bulantıların dediğin gibi belkid eüşütüyosun bendede oluyor çünkü hep cıbıl cıbıl o incecik geceliklerle yatmanın yüzünden :utangac: ama inşallah bi kaç güne kadar ilaca alışır bünyen sonrada sıkı giyinir üşütmezsin ved egeçer bulantıların..

sensi cim sende erkencisin canım dinç dinç ne güzel

herkese kolay gelsin şekerler

Ciddi mi canim ne guzel imrendim simdi sana, benim yerime de ye. kaydirigubbakcemile3Ben biryerde yalniz oturup yemeye cekinirim nedense o yuzden yalniz oldugumda canim cekse de gidip alip yiyemem, alip ta gotureyim dersem eve gelene kadar da soguk pek bi tadi kalmaz diye dusunuyorum. benneyaptımki

Bende bugun sabah oturmaya gidiyorum da o yuzden daha da erkenim, gerci normalde esim gittikten sonra da cok fazla uyuyamiyorum arada bir cok uykusuz olursam 11e kadar anca canim hehe. kaydirigubbakcemile2

inşaallah pamukşekercim ama cidden şu anda maddi açıdan rahat olsam bugün bırakır giderim sn ye durmam bu iş yerinde rahatsızlanıyorum bi gün işe gelmiyorum sanki çok maaş veriomuş gibi patron hemen maaşımdan kesio doktora izin vermio ssklı çalışıyorum normalda 15 gün olan yaz tatili iznimi 1 hafta zor bela kullandırıyo öğle paydosum yok bide masa başında yemek yerken bile yok şunu bağla yok bunu bağla telefon açtırıyo anlayış sıfır nasıl çalışılırki böle bi yerde öğle paydosları diğer işçilere var ben tek bayanım burda bana yok ona rağmen sabah biraz geç kalıyım hemen yok otobüsmü devrildi yok bilmem ne die dalga geçerek hesap soruyo çok cins bi adam panik atak hastası benide burda hasta etti 2006 dan beri çalışıyorum ve artık çok yoruldum :(

rainofapril canım patronun gerçekten sinir biriymiş yani,özel sektör genelde böyle,bende iş arkadaşlarımdan memnun değilim malesef,hoş zaten çok umursamıyorum artık,
çok halsizim ya of sinir oluyorum kendime,pamukşekerim öyle gecelik felan giymiyorum ben ya:utangac: eşim asla izin vermiyor zaten hasta olursun diye,kalın giyiniyorum yatarken anlamıyorum neden hastalanıyorum,annem yanımda olsaydı bakardı bana,tatlı görmeye tahammülüm yok,dün tatlıyı abartmıştım belki ondan olabilir :utangac: tuzlu yemeye çalışıyorum,hemen midem kalkıyor,neyse yemek düşünmek istemiyorum,hamileliğimi düşünemiyorum aman tanrım :1no2:

ah sensicim evde olupta uyumayı okadar istiyorum ki şimdi,sıcacık yatağımda öğlene kadar güzel bir uyku,sabah 7 de kalktım ya ama dün akşam da 9 da uyudum

Back