• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

yaralım inşallah, şu hapı kullanmayayım dedim yine kist nedeniyle kullanmaya başladım.inşallah düzeliriz,ayrıca demir hapı kullanabilrisin,ben 6 ay kullandım aralıksız.kilo yapmıyor aksine daha dinç oluyorum.demir değerlerim hemen yükseliyor canım,ilaçta önemli tabi şurubu beğenmedim ama ferro sanal iyiydi
sensicim çok haklısın canım hiç romantik değilim yahu :utangac:iyi bir fikir değildi,
ozaman şöyle sevdiği güzel bir pasta yaparım :delphin:
aslında okadar özel gün varki,yok doğum günü,evlilik yıldönümü,ilk tanışma,nişanlanma tarihi,sevgililer günü,biricik anneme anneler günü:1hug: babacığıma sonra

Canim ayni sorunlari yasiyoruz sanirim
doktora gittigim zaman tekrar bir tahlil isteyim bakalim...bi baksin ona gore baslarim yine tedaviye
bu arada jenekolog bana jasmine hapini verdi (tr de yasmin)

günaydın kıslar
işler o kadar yogun ki
ne geçmişi doğu dürüst okudum nede buraya bişeyler yazabiliyorum

ben eşimden izin almak yerine ona haber vermeyi tercih ediyorum
çünkü izin alınca 'hayır' deme ihtimali var ve ben o na bu şansı vermem
sonuçda evlendik diye köle olacak deilim şahsen böle düşünüp böle yapıyorum

onun dışında çalışma konusunda bence bayan çalışmalı ama iş hayatı yorucu olmamalı yoksa çok yıpranır
ben eşimden daha çok tempolu çalışıyorum ve evin bütün işini ben yapıyorum oldukca gıcık bi durum

yaralım ailemi sormuşdum iyiler işde ama halen üzgünler
artık eşim ailemle görüşmüyor aklınca misilleme yapıyor
bende tınlamıyorum
dün mesela kardeşi sahne almışdı eşimde gitti
akşam gelince bana ailesinin selamını getirdi
bi dahaki sefere sende gel dedi
hiçde lazım deil ben onlardan zarar görecegime adım gibi eminin o yüzden kesinlikle görüşmücem
o da benim ailemle görüşmesin ben buna razıyım
işde bekarlar siz siz olun herkese hak ettigi kadar deger verin
acım halen geçmedi
bugün kredi çekecez borçlar için
ben borç öderken düğünde takılanla eşimin annesi evini yaptırdı çok agrıma gidiyor

Canim
Sen guçlusun bilirim ezdirmezsin kendini
Esin haksizlik yapiyor cunku senin ailen hiç birsey yapmadi ne ona ne ailesine
Bilakis onun ailesini terbiyesizligi, hele hele babanin uzerine yurumeleri
Elime geçse hepsi topundan vururum herhalde, sen yinede çok sabirli ve guçlusun
Ama geçim dunyasi iste dakka basi basina kalkamazsin ki zaten kalksan zararli sen olursun...Bu konuda esine asla hak vermiyorum
Yanliz sunuda biliyorum ki esinin beynini yikiyorlar dolduruyorlar
Oda herhalde, ailem hata yapti sen kuçuksun git gitmezsen bende ailene gitmem o zaman anlarsin benim hissettiklerimi demek istiyor herhalde...:mymeka:
Cunku esim aynisini bana yapti bu geçtigimiz haftasonu
O yuzden pek girmedim ve o yuzden morelim çok bozuktu
simdi detayla anlatamam da, bildigim tek sey, esimin annesine gitmesi pazartesi gunu ve ordayken (ki ben gonderdim ben temizlik yapcam git hal hatir sor diye) annesi beni kotulemis, benim soguk oldugumu, boyle ise evime bir daha ayak basmayacagini, analik hakkini vermeyecegini, ogluna aglami sizlamis yalanci sinsi kadin,esim bana dolu geldi
Ve ilk defa bana tehdit etti, o an onun olduguna bile suphe duydum
Sok oldum...o kadar agir konustu ki...Yani açikçasi eger insan gibi gelin olmazsam, beni birakacakmis...Kalktim gidiyoruz hemen hemen dedim
Dondu kaldi...Sanirim o an uyandi tamam dedim madem oyle annenle yuzyuze gelip konusacagim, içimi dokecegim, herseyi konusacagim benim aptal olmadigimi, dugunden once ve sonradan yaptiklarinin yaninda kalmayacagini, buna ragmen evime geldigi zaman serviste, kusur etmedigimi ve buna ragmen arkamdan konustugunu beni kendi elleriyle ittigini soyleyecegim dedim.
Butun gece esim basimi bekledi...Tovbe etti...Sonra agladi, biktim ben iyi geçim istiyorum, oraya git dunyanin lafi, seni koruyorum niye koruyorsun falan da filan da laf etmis
Amma velakin...patlama zamani geldi...biriktirdim biriktirdim ama artik yeter
Hele hele esime duygu somurusu yapmasi :mymeka:
Cuma aksami ordayim...Dimdik...herkesi toplicam masaya
Bakalim oglunun yaninda tilkilik yapabilecekmi...
ama sakince...kibarca...daha çok sinir etmek için...
Sadece sabir diliyorum Allah'tan
Allah herkesi hayirli ailelerle karsilastirmayi nasip etsin
Bekarlar, sadece bir kisiyle evlenilmiyor goruyorsunuz
Bizde asktan öldüyorduk, duyun iste esler nasil vicdansiz olabiliyorlar yeri gelince
Hiç ummadiginiz sozler, hareketler duyabiliyorsunuz
O yuzden birini severken aileyi de arastirin, aileyi de ogrenin
Cok onemli çokkk
(kusura bakmayin, uzun oldu ama merak eden dostlarim sordular buraya yazi vereyim dedim) :çok üzgünüm:

bu arada kizlar evimize net baglandi, esimde dun beni aldi magazaya goturdu, ve bana diz ustu bir bilgisayar begenmemi istedi ve bende begendim biraz tuzlu ama esim ok dedi. kismet olursa bu aksam gidip alacagiz, esimn is arkadasida bizimle gelecek ve aksam baglayacagiz.
sonrada yemege goturdu. ve tekrar arabada, tovbe etti, bir daha hiç bir sekilde, hiç kimse için beni uzmeyecekmis...bakalim ne kadar surecek bu soyleyisi...

Canim
Sen guçlusun bilirim ezdirmezsin kendini
Esin haksizlik yapiyor cunku senin ailen hiç birsey yapmadi ne ona ne ailesine
Bilakis onun ailesini terbiyesizligi, hele hele babanin uzerine yurumeleri
Elime geçse hepsi topundan vururum herhalde, sen yinede çok sabirli ve guçlusun
Ama geçim dunyasi iste dakka basi basina kalkamazsin ki zaten kalksan zararli sen olursun...Bu konuda esine asla hak vermiyorum
Yanliz sunuda biliyorum ki esinin beynini yikiyorlar dolduruyorlar
Oda herhalde, ailem hata yapti sen kuçuksun git gitmezsen bende ailene gitmem o zaman anlarsin benim hissettiklerimi demek istiyor herhalde...:mymeka:
Cunku esim aynisini bana yapti bu geçtigimiz haftasonu
O yuzden pek girmedim ve o yuzden morelim çok bozuktu
simdi detayla anlatamam da, bildigim tek sey, esimin annesine gitmesi pazartesi gunu ve ordayken (ki ben gonderdim ben temizlik yapcam git hal hatir sor diye) annesi beni kotulemis, benim soguk oldugumu, boyle ise evime bir daha ayak basmayacagini, analik hakkini vermeyecegini, ogluna aglami sizlamis yalanci sinsi kadin,esim bana dolu geldi
Ve ilk defa bana tehdit etti, o an onun olduguna bile suphe duydum
Sok oldum...o kadar agir konustu ki...Yani açikçasi eger insan gibi gelin olmazsam, beni birakacakmis...Kalktim gidiyoruz hemen hemen dedim
Dondu kaldi...Sanirim o an uyandi tamam dedim madem oyle annenle yuzyuze gelip konusacagim, içimi dokecegim, herseyi konusacagim benim aptal olmadigimi, dugunden once ve sonradan yaptiklarinin yaninda kalmayacagini, buna ragmen evime geldigi zaman serviste, kusur etmedigimi ve buna ragmen arkamdan konustugunu beni kendi elleriyle ittigini soyleyecegim dedim.
Butun gece esim basimi bekledi...Tovbe etti...Sonra agladi, biktim ben iyi geçim istiyorum, oraya git dunyanin lafi, seni koruyorum niye koruyorsun falan da filan da laf etmis
Amma velakin...patlama zamani geldi...biriktirdim biriktirdim ama artik yeter
Hele hele esime duygu somurusu yapmasi :mymeka:
Cuma aksami ordayim...Dimdik...herkesi toplicam masaya
Bakalim oglunun yaninda tilkilik yapabilecekmi...
ama sakince...kibarca...daha çok sinir etmek için...
Sadece sabir diliyorum Allah'tan
Allah herkesi hayirli ailelerle karsilastirmayi nasip etsin
Bekarlar, sadece bir kisiyle evlenilmiyor goruyorsunuz
Bizde asktan öldüyorduk, duyun iste esler nasil vicdansiz olabiliyorlar yeri gelince
Hiç ummadiginiz sozler, hareketler duyabiliyorsunuz
O yuzden birini severken aileyi de arastirin, aileyi de ogrenin
Cok onemli çokkk
(kusura bakmayin, uzun oldu ama merak eden dostlarim sordular buraya yazi vereyim dedim) :çok üzgünüm:

nasıl insan bunlar anlamıyorum. dertleri istekleri nedir acaaba?? çocukları mutsuz olsun mu istiyorlar?:oklava:

canım sen en güzelini düşünmüşsün gidip yüzyüze konuşmak en iyisi. bir daha böyle birşey yapmaya cesaret edemezler.kaydirigubbakcemile5
allahtan eşin hatasını hemen anlamış biraha böyle birşeye izin vereceğini sanmıyoruma.s

annem hep der önc aile diye. ne kadar haklıymış meğerse

infanta, yaralim Allah sabir versin size.
Bazen oluyor birsey duyuyorsun senin hakkinda konusulan vs
bekarken olsa agzinin payini verirsin ve hayatta birdaha donup
o kisinin yuzune bakmazsin ama evli olunca esinin ailesinden birileri olunca
mecburen muhattap oluyorsun tekrar birsey yokmus gibi davraniyorsun
seni enayi zannetmelerini takmiyorsun amaaaaan kolay degil vallaha. :mymeka:

günaydın kızlar

bugün biraz daha erken uyandım büyük gelişme 12 30 da kalktım :teytey:

aslında bizler hep içinde bulunmadığımız durumu istiyoruz sanırım çalışanlar çalışmamak istiyo çalışmayanlar çalışmak.. bende diyorum çalışsam belli saatte kalkar daha dinamik olurdum.. elbette yine çalışmayıncada kalkılabilir ama uyanık olduğum zamnlarda bazen düşünüp durup canımı sıkıyorum geçen hafta durmadan ağlıyordum her şeyi olumsuz görüyordum o yüzdende bi karar aldım hep uyuycam dedim işede yaradı :utangac: yani herşeyin bi zorluğu var çalışsan maddi problem daha az olur sosyal çevren olur dinamik olursun verimli hissedersin kendini çalışmasanda ailene verebilirsin kendini tamamen..

ben çalışıyordum hatta mali müşavirlik sınavına hazırlınıyordum ama eşim istememişti hiç mali müşavir olmamı bende o yüzden sırf o istemedi diye haklarımı doldurdum sınava zaten ankarada giriyordum eşim dışarda beklerdi hep hemen 2 saniyede karalayıp çıktım vel hasılı kazanamadım.. o istemiyor diye.. bi başkası yapsa bunu çok tuhafıma giderdi. öyle yaparsan yarın bütün hayatını ele alır derdim ama .. vel hasılı çalışmamıda istemiyor diye ta çıkarken gül gibi işimi bıraktım sırf o mutlu olsun diye.. sonrasındada evlendikten sonra çalışmama izin vermeyeceğini biliyordum biraz çabaladım eşimin ailesi çabaladı ama tabi ben ısrarcı olmayıncada oda izin vermedi. aslında rahat böyle ama o bugünler için. yarınları düşününce kendimi emeklerimi düşününce içim cız ediyor.

nazarikscim sormuş şehirmi değiştirdiniz diye evet bende onlardan bi tanesiyim.. konyadaydım eşim ankaradaydı istesem o gelecekti ama ben aile v.s sorunları olmasın diye gelmeyi tercih ettim. zorluk çektim ağladım hep 1 ay bi başıma sanki beni buralara atmışlar gibi geldi.. nefes alamadım her şey üstüme geldi.. çok zormuş .. ama sonucunda kendim sitedim dedim ve oturdum yerime tekrar.. tadını çıkarmaya karar verdim.

yaralım hoşgeldin canım laptopunu güle güle kullan canım . inşallah eşin bi daha üzmez seni .. bende yavaş yavaş gezerim çıkarım dayanamam böyle uzun süre zaten şimdi kendimi yaralı masum ceylan gibi hissediyorum korunmaya muhtaç belki ondandır
:utangac:
infanta cım üzülme sende canım ya inşalalh zamanla düzene girer en iyisi unutmaya çalışmak.. inanki hep hatırladıkça kendini üzüp durursun hep acıların taze kalır buda sadece sana verir canım ya..

jnazım zaten gitmiş yemeğe oh görümceleriyle kaynatır mis gibi :)

dirimcim işin zor canım ya güzle bi süpris yapmak istiyo insan hep farklı olsun istiyo ama .. çalışıyosun evdede değilsin.. ama bazne bişeyler yapmaktansa söylenecek bi kaç kelime herşeye bedel oluyor canım a.s.

rainofapril cim oy oyyy çalışmayanlar sanki napıyorki boşver çalış sen kazan ekmek paranı benim cüzdanımda 60 ytl kaldı bitmesin diye harcamıyom hiç ama sende durum daha farklı dimi.. arada farklardan biride bu mirmirmirmir

sensi cim hayırlısı elbette.. ama bazen iki maaş girincede bişey birikmiyor. çalışınca ona göre giderlerin olacak. snein + masrafların çıkacak. her şeyin kendine göre bi derdi var canım ya..

eşlerin aileleriyle sorunları olan çok insan görüyorum artık..genel olarak böyle..yeni evli kim varsa herkesten bi şekilde bişiler duyuyorum ve çok şaşırıyorum..bu insanlara nooluyor böyle -tatlicadiarzu-

artık erkek aileleri kız ailesi gibi oldu etliye sütlüye karışmıyolar..eskiden gelin almak bölemiydi -tatlicadiarzu- dünya tersine dönüyor sanırım :kızgın:

allah herkese sabır versin..en önemlisi eşlerinizle anlaşın sorun çıkmasın da onlar uzak olsunlar :kızgın:

biz de hiç bi yardım görmedik ne maddi ne manevi ..bunun için de ben hep uzak tuttum ..hiç bişiyime karışmadılar.. bilmezler de zaten..ama şükür vermedikleri gibi almadılar da .. uzaklar yani manevi olarak ...

aayrıca bişi duymuştum onu paylaşim sizle

çocuk sahibi olmak isteyenler için soğan suyunu çok met ediyolar ..bilginize :emir_bebek:

yaralım çok üzüldüm
ama bütün erkek anneleri böle mutlaka kaynananlık yapacak inan olan kendi ogullarına oluyor
bence konuş kesin annesi aglayıp duygu sömürüsü yapacak sakın etkilenme
ben el öpmeye gittigimde nikah şekerimden istedim vermedi (parasını ben vermedigim için ama kendide vermemişdi)
sonra bizi evden kovdu ...olun dedi bende kalktım gidiyodum eşime döndüm ve 'annenle vedalaş ben aşagıda beklicem' dedim heme annesi agalamaya başladı ogluna ama nasıl aglıyo
sonra biz o akşam ayrı yattık daha 1 haftalık evliyken.......
ve ertesi gün kavga ettin ben eşime tokat attım
yani çok çektim o yüzden kesinlikle görüşmücem
şimdi kendi kızı evlenecek bakalım ne kadar kazanacak arabalarını yenilerler kesin
yani yeni evlenecekleri korkutmak istemem ama evlilik iki kişi arasında olmuyo
aileler çok önemli eger anne baba onay vermediyse bu iş olmamalı anne baba daha tecrübeli hayata neler görmüşlerdir bilginlerdir mutlaka anne baba sözü dinlenmeli
ve seven erkekle evlenmek en dogru karar
evlilikte erkek daha çok sevmeli bizde böle

yaralım çok üzüldüm
ama bütün erkek anneleri böle mutlaka kaynananlık yapacak inan olan kendi ogullarına oluyor
ben el öpmeye gittigimde nikah şekerimden istedim vermedi (parasını ben vermedigim için ama kendide vermemişdi)
sonra bizi evden kovdu ...olun dedi bende kalktım gidiyodum eşime döndüm ve 'annenle vedalaş ben aşagıda beklicem' dedim heme annesi agalamaya başladı ogluna ama nasıl aglıyo
şimdi kendi kızı evlenecek bakalım ne kadar kazanacak arabalarını yenilerler kesin
aileler çok önemli eger anne baba onay vermediyse bu iş olmamalı anne baba daha tecrübeli hayata neler görmüşlerdir bilginlerdir mutlaka anne baba sözü dinlenmeli

ne kadar üzücü ya ..:kızgın: allah da onlara göstersin aynını :kızgın:

evt sana katılıyorum...aileler önemlidir..eşinin sana karşı davranışları sevgisi de çok önemlidir..bazen insan o anda anlayamıyo.kararlar alıyo..ben kendimi örnek verim..iyiki eski erkek arkadşımla evlenmemişim diyorum -tatlicadiarzu-

herkese sağlık ve mutluluklar a.s.

merhaba bayanlar bende katıldım aranıza.. kısmetse benim evlenmem 2010 temmuz olacak, daha vaktim var ama ne kadar sizle konuşursam o kadar hazırlıklı başlarım bu yola diye düşünüyorum :emir_bebek:

bi buçuk yıllık bi beraberliğim var 8 aydır da nişanlıyım.. abisi 2 yıllık evli yani annesinin gelin-kaynana ilişkisini gözlemleyebiliyorum... gerçekten çok iyi niyetli ve kalben sevdiğim bi kayınvalidem olduğunu düşünüyorum.. eltim bikaç ay önce bi sinir krizi geçirdi hem eşini hemde o sırada evde bulunan kayınv. eden kovdu.. bi hafta sonra özür diledi ve şimdi çok şükür hiçbişey olmamış kadar iyi davranıyor ona. ayrıca aynı mahallede oturuyorlar ancak habersiz evine hiç gitmez, gezmeye alışverişe nereye giderse beni de onu da çağırır. bu olanlar bana umut veriyor açıkçası. onun iyi biri olduğunu düşündürüyor görüklerim.. yazdıklarınzı okuyorum ve bu durumun evlendikten sonra bozulmasından korkuyorum :çok üzgünüm:

ah birde önemli tavsiyelerinize ihtiyaç duyduğum bi konu var.. evlenince oturacğım daire eltimin 2 alt dairesi.. kayınvalidem 3 apartman yanımda olacak.. kendi ailem de bikaç mahalle yukarıda.. bu kalabalık beni bunaltır mı :ecrin_bebek: tabi en çokta elti konusunda meraklıyım nasıl olumsuz bi durum da oluşturmadan mesafemi koyarım

biraz uzun oldu ama evlenmeyi düşünen birinin endişeleri :utangac: şimdiden sağolun :emir_bebek:

nasıl insan bunlar anlamıyorum. dertleri istekleri nedir acaaba?? çocukları mutsuz olsun mu istiyorlar?:oklava:

canım sen en güzelini düşünmüşsün gidip yüzyüze konuşmak en iyisi. bir daha böyle birşey yapmaya cesaret edemezler.kaydirigubbakcemile5
allahtan eşin hatasını hemen anlamış biraha böyle birşeye izin vereceğini sanmıyoruma.s

annem hep der önc aile diye. ne kadar haklıymış meğerse

evet annende çok hakli annemde oyleydi dinlemedim ben onu...ama bekarken çok saçma geliyor bu fikir ama degilmis...aile çok onemliymis...

infanta, yaralim Allah sabir versin size.
Bazen oluyor birsey duyuyorsun senin hakkinda konusulan vs
bekarken olsa agzinin payini verirsin ve hayatta birdaha donup
o kisinin yuzune bakmazsin ama evli olunca esinin ailesinden birileri olunca
mecburen muhattap oluyorsun tekrar birsey yokmus gibi davraniyorsun
seni enayi zannetmelerini takmiyorsun amaaaaan kolay degil vallaha. :mymeka:

Iste aynen oyle, ben bekarken hoslanmadigim bir insan oldugu zaman konusmazdim muhattap bile olmazdim ama iste esinin ailesi oldugu zaman yapamiyorsun...
keske annemi babami dinleseydim :çok üzgünüm:

bende iki arada kalmışdım
babam istememişdi çünkü başörtü sorunuda vardı (benim kapammamı istiyorlardı)
o yüzden babam o ailenein baskıcı bir yapıda oldugunu anlamışdı zaten kayınbabam partici
onların yüzünden nikahım tam bir parti mitingine dönmüşdü
ama annem eşimim beni ne kadar sevdigini görüyordu sırf sevgisine kıyamadı
çünkü eşim aileme çok agladı ben her yüzük çıkarışımda gelip aileme aglayıp durumu düzeltiyordu
o yüzden seven erkekle evlenmek benim icin dogru bi karar oldu

ah birde önemli tavsiyelerinize ihtiyaç duyduğum bi konu var.. evlenince oturacğım daire eltimin 2 alt dairesi.. kayınvalidem 3 apartman yanımda olacak.. kendi ailem de bikaç mahalle yukarıda.. bu kalabalık beni bunaltır mı :ecrin_bebek: tabi en çokta elti konusunda meraklıyım nasıl olumsuz bi durum da oluşturmadan mesafemi koyarım

Canim nekadar iyi olursan ol daima mesafeni koru, havadan sudan konusursun
biraz da saf ayagina yatarsin, dertlerine ortak etme onlari, o halde sorun yasamazsin.
Uzaktan davulun sesi hos gelir derler ya mesafeli olunca bal seker oluyorsun
biraz icli disli olunca suyu cikar sanirim (istisnalar kaideyi bozmaz tabiki).

yaralım çok üzüldüm

Haklisin...ben seni çok iyi anliyorum
Aslinda çok sevmeyeceksin
Ve gerçek olarak da seni seven biriyle evleneceksin
Ve mutlaka mutlaka aileye bakacaksin
Ah ahh...esim simdi bin pisman ama neye yarar ? senağlama benim içim kan agliyor kan
Verdigim sevgiye saygiya emeklerime mi yaniyim yoksa içime suphe biraktigindan dolayi mi yaniyim
Uzak durun demekle de olmuyor ben zaten uzagim onlara, yani mesafeliyim, haftada belki bi kez gorusurum bazende iki haftada bir
Esime sunu anlatamiyorum, ben mecbur degilim ailesiyle her hafta her zaman gorusmeye o gitsin gorsun. o da diyor ki illa beraber gidicez. tamam annem soguk belki sana yakinlik gostermiyor ama sen altan al...iyi de ne mecburiyetim var benim ? :uhm:
Cok zor bu evlilik isleri çok

Canim nekadar iyi olursan ol daima mesafeni koru, havadan sudan konusursun
biraz da saf ayagina yatarsin, dertlerine ortak etme onlari, o halde sorun yasamazsin.
Uzaktan davulun sesi hos gelir derler ya mesafeli olunca bal seker oluyorsun
biraz icli disli olunca suyu cikar sanirim (istisnalar kaideyi bozmaz tabiki).

bende kesinlikle mesafeden yanayım.. zaten de paylaşacağım pek bi ortak noktam yok onunla.. bana göre sıkıcı bi tip yani.. annemin yakında olması bi avantaj sanırım derdim olduğunda o var sengözlerimebaksanab sağol..

Mesafeyi her zaman koruyun ben baska hiç birsey bilmiyorum
Esinize de sevgiden dolayi sakin herseyini kabul etmeyin, her dedigine evet demeyin
Offfffff

şu erkeğin daha çok sevmesi konusuna da katılıyorum. biz bayanlar doğamız gereği duyguları daha dışa vurmayı seçsekte bence tutmakta gerekli.. nasılsa eşlerimizin zaten bizi seçtiklerini biliyoruz arada bi abartmadan trip atmanın bile gerekli olduğunu düşünüyorum.. tabi soğutmadan.. flört dönemi gibi biraz peşinden koşturmanın bi zararı olmaz sanırım..

meltememre sen sen ol kaynanaya yakın olma
ev mesafesinden bahsetmiyorum arana bi duvar ör
ben ilk günden anne anne diye peşinde dolaştım hergün onlardaydım ne oldu kıymet bilmediler
hiç naz yapmadım ahhhh keşke burnum havada olsaydı yüz vermeseydim o zaman gelin arabasında görümcem bana saldırmazdı
inanın kızlar bu yaşadıklarımdan sonra kalbim agrımaya başladı
aklımdan silemiyorum
şimdi çok pişmamın böle bi ailenin evlatlarını yetiştircem (allah nasip ederse tabi)

Gel bi opem Şeniz
Anlatmak istediklerim buydu aynen
Calismaktan yanayim bende
Yasasin çalismak :sm_cool:
ama tabi isyerini seveceksin, yaptigin iside begeneceksin rahat olacaksin
Cunku ortamin iyi degilse, stres içinde çalisilacaksa, evde otur daha iyi :dilcikar:

insanın kendi parasını kazanması çok güzel.
birçok çeyizimi kendim aldım.
hiç bitmeyecek sandığım borçları ödedim.
ben iş konusunda niyeyse çok şanssız oldum
dedim ya tam bir bunalım döneminde eşim karşıma çıktı.
diyorum demekki benim kaderimde çalışmak yok.
zaten çevremdede iş imkanları yok açıkcası.
ama yaptığım şey işsizim diye strese girmemek.
elimdekiyle mutlu olmaya çalışıyorum
diyorumya iş dönmelerim pek zorluydu.
bundanda olsa gerek.

Back