• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Umursasan daha kötü bende öle yaparak idare etmeye çalışıyorum napiim kriz ortamında çıksam iş bulamıycam die sabrediorum. Geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine bendede demir eksikliği var çok uykusuz ve halsiz oluyorum sabahları zor kalkıyorum sürekli bi yorgunluk var üstümde atamıyorum sen hamile olmayasın :jeyyar:

günaydın kızlar
rainpor canım seni dertli gördüm biraz
sıkma canını inş. en kısa zamanda hakettiğin işe sahip olursun.

hastalık çok oluyor ya kızlar bende de sürekli bir başagrısı var.

çakırgözlüm sanada günaydın dert diil ya Allaha çok şükür genede oluyo böle problemler geçmiş olsun canım ya :(

yok canım ya değilimdir sanırım yani:utangac: istiyoruz ama şimdi zamanı değil,hele şu borçlar bitsin,eşim askere gitsin.kız aklıma nerden getirdin fenalıklar bastı beni.:asigim:

Allahın işine karışılmaz valla bide bakmışsın süpriz hamilesin :))) Şaka bi yana bizde öle düşünüyoruz evliliği iice bi rayına oturtalım daha çok yeniiyiz :)

günaydın millet :lepi:

Günaydın kızlar kaydirigubbakcemile2 güne güzel başlayalım değil mihihoyyyt
bugün işe erken geldim ve hemen buraya girdim hihoyyyt hihoyyyt
kızlar nedir bu ya kayınvalidelerden çektiğimiz,dün bir bugün iki,daha yeni evliyiz Çok üzgünüm çoook
hoş daha kayınvalidem çok şükür eşimle birbirimize düşerecek birşey yapmadı.Ben her zaman mesafeli duruyorum herşeyimi anlatmam,nasılsın iyimisin,naptın bitti.. Çok üzgünüm çoook
kızlar dün yine midem bulanmaya başladı afedersiniz istifra ettim :utangac:
gece tekrar. kist ilacı kullanıyorum(diana 35)ondan mı anlamadım,bugün ilacın 8. günü
sürekli mide bulantısı vs..bıraksan bırakamıyorum.yada üşütüyorum bende anlamadım,üf ne çok hastalanıyoruz ya,hastalanmadığım günler için şükrediyorum artık.:1no2:

bende de kist vardı.evlenmeden önce gitmiştim dr a genel muayene için.o zama öğrendim.yasmin vermişti bana hem kist hem de korunmak için..15 günde gitmiş kisthihoyyyt ..zaten hapı da 2 ay kullandım sonra bıraktım ..

Canim benim mutlaka doktora git, belli ki bu diana senin vucutuna hic iyi gelmedi.
Yan etkileri herkeste olur sanirim ama sende cok fazla sanki, gecmis olsun canim. :teselli:

evt katılıyorum yan etkisi de olmuş olabilir..dr ile görüşsen belki hapı değiştirir..

çakırgözlüm sanada günaydın dert diil ya Allaha çok şükür genede oluyo böle problemler geçmiş olsun canım ya :(

aman canım öyle olsun.
hepimiz mutlulugu hak ediyoz.
bend tv 8 ebruşallıyla pilates yapıyordum
inanın çok zorlanıyorum ya
tısladım resmen.

kızlar haklı olabilirsiniz,1-2 gün bekleyeyim bulantı yapmaya devam ederse giderim.canım bende geçen sene 10 gün ilaç kullanmıştım kistim geçmişti.şimdi tekrar kist çıktı,kontrol ettirmek lazım sürekli,canım yasmin dianadan daha mı iyi,yasminde kilo yapıyor mu?şu bayanların kilo problemi bitmiyor hiç inan:roflol:
rainofapril acaba ilk önce aramızdan kimler hamiş kalacak bakalım bende merak ediyorum kaydirigubbakcemile3gamyoncuiremsu:emir_bebek:

ah çakırgözlüm ne güzel evde pilates hihoyyyt
evle ilgili olan herşey çok güzel oluyor

bende evde olsam sitede bi saat yürüyüş yapardım kilolarım aldı başını gidio :(

ama işte düzenli yapmayınca insan zor yapıyormuş arkadaşlar.
ama en güzeli yürüş bence hem saglık için hemde kiloar için
süper valla.
işte herzamanda imkan olmuyor yürümeye
.

günaydın kızlar
bugün yağmur yağıyor burda çarşıyada çıkmam lazım ama hiç halim yok
sizler nasılsınız?
kiloları banada sormayın düğünden sonra öyle aldımki ama yavaş yavaş gidecek inşallah. buraları bilmediğim için yürüyüşe çıkamıyorum ama geçen ay stepper aldık evde onunla spor yapmaya çalışıyorum

kızlar bende iyi olayım,yürüyüşe başlıcam,jnazcım burdada hava bulutlu,yağmur yağacak gibi

bu sabah yağmur var istanbuldaaaa :)

Çalışırken zor ne yürüyüş ne bişii ama günler uzasın spor salona gidicem mecbur :(

kızlar bende iyi olayım,yürüyüşe başlıcam,jnazcım burdada hava bulutlu,yağmur yağacak gibi

aman yağsında açsın bir an önce canımya hoş burda durmadı daha evde patlamak üzereyim resmen :(
bu sabah yağmur var istanbuldaaaa :)

r :(

istanbulu çok özledim bennn
ailemi, arkadaşlarımı, üsküdarı, trafiğini herşeyini öyle özledim ki:çok üzgünüm:

jnaz valla senin için çok üzülüyorum hasret çok zor ii dayanıyosun :( Bilmediğin bi şehir annenden babandan kardeşlerindne uzak ben bi iki gün görmüom hemen özlüom onlarda beni özlüo bide kötü bişii olsa hemen gidebiliorum senin aklın kalır ama gidemessin zor durum vesselam :(

slm kıslar
ankarada da yagmur var ve hava kapalı benneyaptımki
zaten moralimde bozuk biraz

dirimcim geçmiş olsun canım miğde bulantın ilaçdan olabilir
diana 35 2 yıldır kullanıyorum bazen banada bulantı yapıyor ama demir eksikligi için sürekli kuru üzüm harput pekmezi falan yemeni tavsiye ederim

çakır gözlüm bende sabahtan beri ebru şallı pilates dvd indirme sitesi arıyorum ama bulamadım sanırım satın alacam çünkü çok metediyorlar
bende düğünden sonra kilo almadım ama kendimi agırlaşmış hissediyorum
onun için pilates yapmayı çok istiyorum acaba sadece hafta sonları yapsam işe yararmı
yada akşamları yapsam ne kadar etkili olurki

kıslar size bir şey sormak istiyorum
yeni evli olunca insan para konusunda eşinden çekinirmi
va kimler maaşını eşine veriyor yada eşinden alıyor yada ne bileyim nasıl harcama yapıyorsunuz
ben ilk günden beri maaşının yarısını eşime veriyorum borçları ödesin diye
ama kredi kartı borcu bitmiyor bit yanadan harcam yapatıgımız için anca faiz ödüyorum
dünde bazı alacaklarımdan ötürü bu ay para veremicem dedim
eşimde kalkıp ne desin 'yere batsın senin vardigin para' :çok üzgünüm:
çok kırıldım küsdüm ona

jnaz valla senin için çok üzülüyorum hasret çok zor ii dayanıyosun :( Bilmediğin bi şehir annenden babandan kardeşlerindne uzak ben bi iki gün görmüom hemen özlüom onlarda beni özlüo bide kötü bişii olsa hemen gidebiliorum senin aklın kalır ama gidemessin zor durum vesselam :(

canım ya inan öyle zorki bide kalabalık bi ailem ve çevrem vardı:( şimdi kimseyi göremiyorum en son 9 unda annemler geldi ve 3 gün kaldılar tam 18 gündür göremiyorum onları
bazen kapana kısılmış gibi hissediyorum kendimi ve sanırım bugün hasretim en son raddeye ulaştı tutamıyorum kendimi...

Back