Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah çakırgözlüm zayıfım ama haplardan şişiyorum ne yazıkki :roflol:önlem almam gerek acilen
jnazcım amacım seni üzmek diildi ama cidden zor bi durum üstesinden gelirsin inşaallah zamanla Allah sevdiklerinden ayırmasın seni bu özlemlerden daha zoru da var biliosun Allah yaşatmasın ben 2006 da babamı kaybettim gencecik yaşında sadece mezarına gidebiliorum ama bak senin Allah uzun ömür versin ailen hayatta canım onunla kendini avutucaksın :)
merhaba bayanlar bende yeni evliler kervanına giricem hayırlısıyla marttan sonra belli olucak herşey ..sizlere birşey danışmak istiyorum kızlar ilk gecemizdeki bu acıyı nasıl tarif edersiniz?? yani şöyle söylim epilasyon sırasında genital bölgemize ağda yaparken bi acı duyuyoruz ve çoğumuz bu acı yüzünden ağda yerine çeşitli türlerde epilasyon yapıyor yani demem şuki bu acıyla o acı eş değermi?
kızlar haklı olabilirsiniz,1-2 gün bekleyeyim bulantı yapmaya devam ederse giderim.canım bende geçen sene 10 gün ilaç kullanmıştım kistim geçmişti.şimdi tekrar kist çıktı,kontrol ettirmek lazım sürekli,canım yasmin dianadan daha mı iyi,yasminde kilo yapıyor mu?şu bayanların kilo problemi bitmiyor hiç inan:roflol:
rainofapril acaba ilk önce aramızdan kimler hamiş kalacak bakalım bende merak ediyorum kaydirigubbakcemile3gamyoncuiremsu
kıslar size bir şey sormak istiyorum
yeni evli olunca insan para konusunda eşinden çekinirmi
va kimler maaşını eşine veriyor yada eşinden alıyor yada ne bileyim nasıl harcama yapıyorsunuz
ben ilk günden beri maaşının yarısını eşime veriyorum borçları ödesin diye
ama kredi kartı borcu bitmiyor bit yanadan harcam yapatıgımız için anca faiz ödüyorum
dünde bazı alacaklarımdan ötürü bu ay para veremicem dedim
eşimde kalkıp ne desin 'yere batsın senin vardigin para' :çok üzgünüm:
çok kırıldım küsdüm ona
merhaba bayanlar bende yeni evliler kervanına giricem hayırlısıyla marttan sonra belli olucak herşey ..sizlere birşey danışmak istiyorum kızlar ilk gecemizdeki bu acıyı nasıl tarif edersiniz?? yani şöyle söylim epilasyon sırasında genital bölgemize ağda yaparken bi acı duyuyoruz ve çoğumuz bu acı yüzünden ağda yerine çeşitli türlerde epilasyon yapıyor yani demem şuki bu acıyla o acı eş değermi?
canım acı olayı tamamen kendi elinde. nasıl olacak bilmiyorum ama kendini kasmaman gerekiyo çünkü ne kadar kasarsan o kadar acı hissedersin.merhaba bayanlar bende yeni evliler kervanına giricem hayırlısıyla marttan sonra belli olucak herşey ..sizlere birşey danışmak istiyorum kızlar ilk gecemizdeki bu acıyı nasıl tarif edersiniz?? yani şöyle söylim epilasyon sırasında genital bölgemize ağda yaparken bi acı duyuyoruz ve çoğumuz bu acı yüzünden ağda yerine çeşitli türlerde epilasyon yapıyor yani demem şuki bu acıyla o acı eş değermi?
Aminnn Allah eniştenede rahmet eylesin ailesinede sabır versin resmen aile düzeni bozuluyo insanın ama annemin psikolojisi çok bozuldu hepiniz evleniceksiniz ben yanlız kalıcam dio başkada bişii demio ikna etmeye çalışıyoruz ama zor Allah kimseye yaşatmasın böle acılar
:roflol:tarif edilemez bişi bu :roflol: