• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ah çakırgözlüm zayıfım ama haplardan şişiyorum ne yazıkki :roflol:önlem almam gerek acilen

infantacım eşin ayıp etmiş bence .ama belkide başka bişeye canı sıkılmıştır
ben çalışmıyorum biliyorsun eşimde günlük olarak alıyo parasını ve kuruşu kuruşuna bana getiriyo sadece harçlık alıyo içinden bende ödeme günlerinde ona veriyorum ...

ah infantacım çok üzüldüm,şu para olaylarını bende pek sevmiyorum,eşinde stres yapıyordur borçlara,oyüzden sert çıkmıştır.yinede hoş değil tabi.
iki kredi kartımızdada borç var.benimkileri ödüyorum,eşimde kendi kredi kartındakileri,para yetmediğinde eşime havale yapıyorum.geri kalan para hesapta kalıyor.ihityacımız oldukça eşime ve kendime para çekiyorum.

infacım pilatesi haftada en az 3 gün yapmak lazımmış.

maaş konusunda.ben işsizlik alıyorum evimiz için kullanıyorum
eşimin şuan borcu çok o aldı paranın yarısından fazlasını
taksitlere veriyor.
bende pazarmış elektirikmiş ödensin diye veriyorm.
çünkü biliyorum eşimin gerçekten çok ödemesi var.
hele bir düzene girse ödemeleri sabitleşse iyi olacak.
anca mayısta oda.

merhaba bayanlar bende yeni evliler kervanına giricem hayırlısıyla marttan sonra belli olucak herşey ..sizlere birşey danışmak istiyorum kızlar ilk gecemizdeki bu acıyı nasıl tarif edersiniz?? yani şöyle söylim epilasyon sırasında genital bölgemize ağda yaparken bi acı duyuyoruz ve çoğumuz bu acı yüzünden ağda yerine çeşitli türlerde epilasyon yapıyor yani demem şuki bu acıyla o acı eş değermi?

aslında kafası bozukdu çünkü dün ialem beni ziyerate geldi ama eşim gelmeden gittiler
eşim gelinde kredi kunusunu konuşduk ing bank dan kredi çekcez kredi kartını sıfırlamak için
bu seferde iş yerinde bi durum varmış (iş yerine dava açmışdı eşim çünkü nedensiz işden çıkarmışladı ve dava devlet kazandı yani eşimde kazanma ihtimali yüksek müdürleri tehdit etmiş biraz davayı geri çekin yoksa size bıraz tazminat ödemeyi sözleşmenizi fest ederim falan işde)
yani evet kafası bozuk du anlıyış gösteriyorum ama bu lafı hak etmedim ben
3 aydır o istemeden maaşı aldıgım gün eline veriyorum sonuçda bu laf agrıma gitti
ama karar aldın artık para pul vermicem madem yere batsın diyor bende vermicem
biriktirecem iyi gün var kötü gün var birinden istesek 5 kuruş alamayız

jnazcım amacım seni üzmek diildi ama cidden zor bi durum üstesinden gelirsin inşaallah zamanla Allah sevdiklerinden ayırmasın seni bu özlemlerden daha zoru da var biliosun Allah yaşatmasın ben 2006 da babamı kaybettim gencecik yaşında sadece mezarına gidebiliorum ama bak senin Allah uzun ömür versin ailen hayatta canım onunla kendini avutucaksın :)

jnazcım amacım seni üzmek diildi ama cidden zor bi durum üstesinden gelirsin inşaallah zamanla Allah sevdiklerinden ayırmasın seni bu özlemlerden daha zoru da var biliosun Allah yaşatmasın ben 2006 da babamı kaybettim gencecik yaşında sadece mezarına gidebiliorum ama bak senin Allah uzun ömür versin ailen hayatta canım onunla kendini avutucaksın :)

canım benimm senin söylediklerinle ilgisi yok cidden . sabahtan beri böyleyim ben ...
tabiki çok şükür bugünlerimize
Rabbim sana da sabır versin bitanem ne kadar zor bir durum olduğunu tahmin edebiliyorum geçen sene mart ayında eniştemi kaybettik bizde ve yiğenim 8 yaşında babasız kaldı :( Rabbim yardımcınız olsun ...

İnfanta bence sen genede para konusunda paylaşımcı ol böle şeyler evliliği biraz zedeler gibi gelio bana öfkeyle hareket etme bence sonuna kadar haklısın ama yinede ii düşün derim tabiki kenarada atın ama beraber bi birikim yapın derim tabii bu benim fikrim yinede en iyisini sen bilirsin. Ben de çok cüzzi bi maaşla çalışıyorum ama aramızda hiç para konusu olmadı şu ana kadar Allaha çok şükür

merhaba bayanlar bende yeni evliler kervanına giricem hayırlısıyla marttan sonra belli olucak herşey ..sizlere birşey danışmak istiyorum kızlar ilk gecemizdeki bu acıyı nasıl tarif edersiniz?? yani şöyle söylim epilasyon sırasında genital bölgemize ağda yaparken bi acı duyuyoruz ve çoğumuz bu acı yüzünden ağda yerine çeşitli türlerde epilasyon yapıyor yani demem şuki bu acıyla o acı eş değermi?

ben bu konuda diyecegim şey
kendimizi kastıkca ön yargılı oldukca acı artıyor.
rahat olmaya çalışmak lazımmış.

Aminnn Allah eniştenede rahmet eylesin ailesinede sabır versin resmen aile düzeni bozuluyo insanın ama annemin psikolojisi çok bozuldu hepiniz evleniceksiniz ben yanlız kalıcam dio başkada bişii demio ikna etmeye çalışıyoruz ama zor Allah kimseye yaşatmasın böle acılar :(

infantacım rainofabril e katılıyorum bende.
anlattığın kadarıyla eşin çok zor bi gün geçirmiş zaten tamam dediği yenilir yutulur bişey değil ama sakinleştiğinizde konuşur ve ne kadar kırıldığını anlatırsın oda hatasının farkına varmıştır belkide .

kızlar haklı olabilirsiniz,1-2 gün bekleyeyim bulantı yapmaya devam ederse giderim.canım bende geçen sene 10 gün ilaç kullanmıştım kistim geçmişti.şimdi tekrar kist çıktı,kontrol ettirmek lazım sürekli,canım yasmin dianadan daha mı iyi,yasminde kilo yapıyor mu?şu bayanların kilo problemi bitmiyor hiç inan:roflol:
rainofapril acaba ilk önce aramızdan kimler hamiş kalacak bakalım bende merak ediyorum kaydirigubbakcemile3gamyoncuiremsu:emir_bebek:

2 ay kullandım...3 kilo aldım ama ço kda yedim benneyaptımki

kıslar size bir şey sormak istiyorum
yeni evli olunca insan para konusunda eşinden çekinirmi
va kimler maaşını eşine veriyor yada eşinden alıyor yada ne bileyim nasıl harcama yapıyorsunuz
ben ilk günden beri maaşının yarısını eşime veriyorum borçları ödesin diye
ama kredi kartı borcu bitmiyor bit yanadan harcam yapatıgımız için anca faiz ödüyorum
dünde bazı alacaklarımdan ötürü bu ay para veremicem dedim
eşimde kalkıp ne desin 'yere batsın senin vardigin para' :çok üzgünüm:
çok kırıldım küsdüm ona

aranızdaki diyalog kötü olmuş benneyaptımki belliki o anda kafası çok doluydu..senin cümlen ile patladı benneyaptımki

biz sözlendimizden beri taksit ödüyoruz..düğünden sonra da tüm hızıyla devam etti..daha 2 ay sıkışıklığımız var... ikimizde maaşları koyuyoruz masaya..bu buraya bu buraya dioruz..kalan parayı da bu yol parası bu harçlık vs.. az kalırsa ona göre harcama yapıyoruz..bireaz fazla kalırsa giyiecek bi iki parça bişi alıyoruz..

sana tavsiyem..eşinin gönlünü al.sen suçsuz olsan bile önce sen özür dile..evlilikte sen ben yoktur biz vardır..tabiki kenara para at ama harçlından biriktrir vs..taksitlere borçlara öncelik ver..kıyafet vs almak için birbirinizi üzmeyin..birlikte hesap yapın..Şeniz

tarif edilemez bişi bu :roflol:

canım acı olayı tamamen kendi elinde. nasıl olacak bilmiyorum ama kendini kasmaman gerekiyo çünkü ne kadar kasarsan o kadar acı hissedersin.
Aminnn Allah eniştenede rahmet eylesin ailesinede sabır versin resmen aile düzeni bozuluyo insanın ama annemin psikolojisi çok bozuldu hepiniz evleniceksiniz ben yanlız kalıcam dio başkada bişii demio ikna etmeye çalışıyoruz ama zor Allah kimseye yaşatmasın böle acılar :(

Allah razı olsun canım. tabiki düzenin bozuluyo ablamın bir anda yuvası dağıldı ve kızıyla kaldı ama çok şükürki bizler vardık ve şimdi annemlerle birlikte kalıyor yavaş yavaş kendi düzenini kurmaya başladı ve yine çok şükürki elinde ünv. diploması var ve iyi bir işte çalışmaya başladı. bunlar yeterli değil elbette ama kızı için hayatını devam ettirmek zorunda

kızlarr şimdilik kaçıyorum ben bi duş alayım kendime geleyim
uğrarım yine yanınıza
öpüyorum hepiniziŞeniz

rainofapril haklısın canım Allah annene uzun ömürler versin,en azından ayrıyız ama bir alo dediğimizde seslerini duyabiliyoruz.yengem hem annesini hemde babasını kaybetmiş 1 yıl arayla,Allahım ne acı bir durum,düğünde hep ağlama bak beni düşün,en azından aileni görebileceksin demişti.çok sulu gözüm ya,aileden laf açılınca gözlerim doluyor,zaten hastayım senağlamasenağlama
infantacım arkadaşlar doğru söylüyor,sakin düşün,eminim ki eşin sıkıntılı olmasa idi bu lafları sana sarf etmezdi.
borç bitseydi,eşimi bazen bende çok bunaltıyorum paramız yetecek mi?ya yetmesse,parasız kalırsak naparız

nazariks canım bende yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum..
msyou_aysu canım ikiside farklı şeyler aslında,yani evet onun gibi demek yanlış olur.az yada çok tamamen sana bağlı birşey

Back