meltememre sen sen ol kaynanaya yakın olma
ev mesafesinden bahsetmiyorum arana bi duvar ör
ben ilk günden anne anne diye peşinde dolaştım hergün onlardaydım ne oldu kıymet bilmediler
hiç naz yapmadım ahhhh keşke burnum havada olsaydı yüz vermeseydim o zaman gelin arabasında görümcem bana saldırmazdı
inanın kızlar bu yaşadıklarımdan sonra kalbim agrımaya başladı
aklımdan silemiyorum
şimdi çok pişmamın böle bi ailenin evlatlarını yetiştircem (allah nasip ederse tabi)
insanın kendi parasını kazanması çok güzel.
birçok çeyizimi kendim aldım.
hiç bitmeyecek sandığım borçları ödedim.
ben iş konusunda niyeyse çok şanssız oldum
dedim ya tam bir bunalım döneminde eşim karşıma çıktı.
diyorum demekki benim kaderimde çalışmak yok.
zaten çevremdede iş imkanları yok açıkcası.
ama yaptığım şey işsizim diye strese girmemek.
elimdekiyle mutlu olmaya çalışıyorum
diyorumya iş dönmelerim pek zorluydu.
bundanda olsa gerek.
yaralım ve infanta cok üzüldüm güzellerim ya....ama sanmayın ki sadece sizlerin başında...benim kayınvalidemde sosyete gecinir efendim babası bilmem ne müdürüymüş,bunlar cok asil aileden gelmelermiş,falan filan....bana sorarsanızda görgüsüzün önde gideni,hayatı gösteriş üzerine kurulu kadının ya,arkadaslarına hava atsın,günlere katılsın,tatillere gitsin,kurslara gitsin......ve bütün bunları kendi içinde yapmıyor,cevresindekiler ne kadar aktif,sosyal desin diye yapıyor....biz evlendigimiz ay bana birlikte katılacagımız toplantı,kermes ve günlerin tarihlerini verdi,nasıl giymem gerektigine kadarda eşime anlatmış,eşimde saf saf gelip bana aktardı....önce bir iki tanesine kırılmasın diye katıldım ama sonra baktım ki iyice egemenligi ele almaya calışıyor,o zaman acık acık konuştum,bu tür ortamlardan hoşlanmadıgımı,kendi yaşıtım hiç kimse olmadıgını,canımın sıkıntısından patladıgımı ne giyecegime onun karar vermesinin kişilik haklarıma ve bana saygısızlık oldugunu anlattım....eşimi aramış hemen karın böyle dedi tansiyonum cıktı vs.tabi akşam bizim evde kıyamet koptu......sonuçta ben eşimle sinirim gecince oturup konuştum o da anladı,olan kayınvalideme oldu hem aramıza aşılması cok zor bir duvar örmemi sagladı hemde artık bu benim gelinim diye yanında taşıyamıyor....küsmüyüz hayır konuşmuyormuyuz hayır ama mesafeliyiz.....hemde cok....
Insallah yanlis anlamamisindir çakirim :uhm:
Ben sana karsi soylemedim bunu genel anlamda, yani firsat gelirse, bir kadin çalismali demek istedi
ama imkan olmayin, teklif olmayinca olmuyor tabi :1hug:
birde bu aksam bilgisayari almaya gidiyoruz hazir ol dedi esim
sevinemiyorum bile
geçmis ola
kalbimi kirdi bi kere :dilcikar:
herkese iyi aksamlar kizlar
hepinize tesekkurler, çok agrittim kafanizi bugun çok :çok üzgünüm: :a015:
ah canlarım ya yazdıklarınızı okudukça şükretsemmiki diyorum.. akyınvalidem vefat etmiş üzülüyordum olsaydı iyi olurdu diye ama hepinizin yaşadıklarınızı okudukça varmış bi hayır herhalde diyorum..
kızlar dün yine midem bulanmaya başladı afedersiniz istifra ettim
gece tekrar. kist ilacı kullanıyorum(diana 35)ondan mı anlamadım,bugün ilacın 8. günü
sürekli mide bulantısı vs..bıraksan bırakamıyorum.yada üşütüyorum bende anlamadım,üf ne çok hastalanıyoruz ya,hastalanmadığım günler için şükrediyorum artık.:1no2:
rainofapril cim oy oyyy çalışmayanlar sanki napıyorki boşver çalış sen kazan ekmek paranı benim cüzdanımda 60 ytl kaldı bitmesin diye harcamıyom hiç ama sende durum daha farklı dimi.. arada farklardan biride bu mirmirmirmir
Pamukşekercim malasef kazın ayağı öle diil :1no2: Eşimize destek olmak çok güzel ama aldığımız paralar ev giderlerine zor yetio bide işimi sevmiyorum çok stresli bi patronum var ve hakkımı alamıyorumaslında çalışmayı seviyorum 1 aydan fazla evde oturamazdım bekarken ama şimdi evimle ilgilenmek istiyorum belki gene sıkılırım ama en azından biraz dinlenmiş olur sonrada daha ii bi yerde çalışırdım neyse bunada şükür kaydirigubbakcemile3
Pamukşekercim malasef kazın ayağı öle diil :1no2: Eşimize destek olmak çok güzel ama aldığımız paralar ev giderlerine zor yetio bide işimi sevmiyorum çok stresli bi patronum var ve hakkımı alamıyorumaslında çalışmayı seviyorum 1 aydan fazla evde oturamazdım bekarken ama şimdi evimle ilgilenmek istiyorum belki gene sıkılırım ama en azından biraz dinlenmiş olur sonrada daha ii bi yerde çalışırdım neyse bunada şükür kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlaaar
bugün erkenden kalktım ben büyük gelişme süperim :) biraz yürüyüşe çıkıcaz sonra gelip yatarım belki tabi şeytana uyup gidip dışarda bişeyler yemezsem -tatlicadiarzu- içimden tavuk döner ve hamburger geçiyo ikisini birden yemek içinm çıkıyorum yürüyüşe aslında görende hamiş sanıcak delikafadulden
dirimcim psikolojik olabili1rmi canım bulantıların dediğin gibi belkid eüşütüyosun bendede oluyor çünkü hep cıbıl cıbıl o incecik geceliklerle yatmanın yüzündenama inşallah bi kaç güne kadar ilaca alışır bünyen sonrada sıkı giyinir üşütmezsin ved egeçer bulantıların..
sensi cim sende erkencisin canım dinç dinç ne güzel
herkese kolay gelsin şekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?