- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 815
- 448
- 43
Bende çalışıyorum ama hiç çalışmak istemiyorum evde bi sürü işim yarım yamalak kalıyo hem ev hem iş zor gidio istediğim gibi yemek yapamıyorum hep aparatif şeyler haftada bi gün izin ne işe yararki hep yorgunum artık sıkıldımda çalışmakdan hergün aynı şeyler biraz değişiklik olsun istiyorum ama geçim derdi malum mecbur çalışcaz çalışmayan lara çok özeniyorum özelliklede jnaz a ama oda çalışmaya başlıycak sanırım işin iiyse problem yokda ben işimide sevmiyorum mecburiyetten çalışıyorum işte ...
canım benimya sende haklısın. ama inan evde oturmakta kolay değil. tamam evinle ilgileniyorsun ama en fazla bir saatini alıyyo temizlik, yemekte öyle ama sonrasında da sıkılıyorsun ister istemez . bide eşimin aileside yakında olunca onlar gitmeni bekliyo akrabaları var yani yeri geliyo rahat rahat oturamıyorsun evde. Allahtan kursa başladımda vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum. çalışma konusuna gelincede açıkçası bugünleri değerlendirmek ve eşime destek olmak istiyorum ama kısmet meselesi iyi bir yer olursa çalışmayı düşünüyorum .