merhaba arkadaslar arada girip burayı okuması cok guzel yaa:)
ben neden katılmadımki eski evli degilim sonucta degilmi
ne guzel kiminde bebek sevinci kimi yeni evliligi tadıyor okudukca benimde dusunceler tazelenıyor:)
haftaya 8 aylık evli oluyorum bende.. agustos geliniyim
kısacık bi kendimi anlatayım belcikada gecirdim cocuklugu gencligi taaki evlenene kadar
simdi artık bende turkıyeliyim. ev hanımıyım okudum ama calısmıyorum iste aramadım.. bazen kurs bazen ev derken vakit nasılda cabuk gecmis diyorum kendi kendime.. evlilik oncesinde 4 yıla kadar beklemistik esimle bu anı derken geldi cattı ve 8 aylık olduk bile.. masallahh hepimize
ben de geldimmm hihoyyyt
ama pek bir durguna benziyo bugün burası ya
aslında hava da güzel burada ama yinede sıkıcı bi gün ya :çok üzgünüm:Evet cnm herkesler yok oldu
Neden dzelciğim :sm_confused:aslında hava da güzel burada ama yinede sıkıcı bi gün ya :çok üzgünüm:
Dirimcim çok yakışıyordurda ondan kıskançlıktan yani :)
kızlar bende eşimle yemekteydim,herşeyi sildim süpürdüm,gastridim azdı sanırsamkaydirigubbakcemile2bencede dirimcim kıskanıyor seni eşin:asigim:
ben geldim canlar
yemek yedim bide eskiden burda çalışan bi arkadaşım geldi
beraber çalıştık yıllarca geçen sene doğum yaptık doğum izninden sonrada gelmedi
şimdi çok özledim onu hasret giderdim ve gitti :-((((
Ne güzeldir eski bir dostla yeniden buluşmak,eski günleri yad etmek,yeni sevinçleri paylaşmak.Çokkkkkk zamandır hasretim bu tür sohbetlere ne yazık ki.Ahhh ahhh yalan dünya
Ne güzeldir eski bir dostla yeniden buluşmak,eski günleri yad etmek,yeni sevinçleri paylaşmak.Çokkkkkk zamandır hasretim bu tür sohbetlere ne yazık ki.Ahhh ahhh yalan dünya
Neden dzelciğim :sm_confused:
kızlar bende eşimle yemekteydim,herşeyi sildim süpürdüm,gastridim azdı sanırsamkaydirigubbakcemile2
sanırım kıskanıyo,bende anlamıyorum,bende çok severim aslında
eşim çok kıskanç gerçekten her konuda:çok üzgünüm:
topik durulmuş yahu nazar mı değdi acep,dün sayfalara yetişemiyorduk kaydirigubbakcemile2
canım parayı verdiğiniz için adam rahat davranıyor,düğün öncesi aksilikler oluyor,sık sık arayıp sorun bari noldu beyaz eşyalarımız diye.dirimcim kendi içimdeki sıkıntıdan sanırım, düğün günü yaklaştıkça bende hazırlıklar bitsin istiyorum ama ya kimse işini zamanında yapmıyoki
kısaca özetliyeyim; beyaz eşyamızı önceden düğün olana kadar bayide kalması koşulu ile alıp parasını ödemiştik yaklaşık bir ay öncede teslim almak istediğimiz tarihi söyledik
adam bir türlü getirmedi sinirlerim bozuldu ya aradan kaç gün geçti
hoşgeldin canım ne topiği,hiç farketmedim bende,düşünelim bakalım ne süpriz yapabilirsinselam kızlaaaar
nasılsınız? ya bu topic çok zevkli valla o kadar akıcı gidiyoki okumaya doyamıyorum:)
benim düğüne 44 gün kaldı gerçi ayrı topic açtım ama ilgilenen olmadıkaydirigubbakcemile3
düğün günüm nişanlımın doğumgünü, bana akıl veren olmazmı napabılırım süpriz olarak,çünkü doğumgününün karambole gelmicene söz verdimkaydirigubbakcemile5
selam kızlaaaar
nasılsınız? ya bu topic çok zevkli valla o kadar akıcı gidiyoki okumaya doyamıyorum:)
benim düğüne 44 gün kaldı gerçi ayrı topic açtım ama ilgilenen olmadıkaydirigubbakcemile3
düğün günüm nişanlımın doğumgünü, bana akıl veren olmazmı napabılırım süpriz olarak,çünkü doğumgününün karambole gelmicene söz verdimkaydirigubbakcemile5
haktanncım h.g bizim düğünümüz bir hafta ara ileydi yanlış hatırlamıyorum sanırımselam kızlaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?