Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Hoşgeldin cnm,keyifli sohbetlerimize ortak olursun artıkımhihoyyyt

BıRıSı

Bir şey var aramızda

Senin bakışından belli

Benim yanan yüzümden.

Dalıveriyoruz arada bir.

ıkimiz de aynı şeyi düşünüyoruz belki,

Gülüşerek başlıyoruz söze.

Bir şey var aramızda

Onu buldukça kaybediyoruz istiyerek.

Fakat ne kadar saklasak nafileBirşey var aramızda.

Senin gözlerinde ışıldıyor,Benim dilimin ucunda.

NAHıT ULVı AKGÜN

ben geldim canlar
yemek yedim bide eskiden burda çalışan bi arkadaşım geldi
beraber çalıştık yıllarca geçen sene doğum yaptık doğum izninden sonrada gelmedi
şimdi çok özledim onu hasret giderdim ve gitti :-((((

Ne güzeldir eski bir dostla yeniden buluşmak,eski günleri yad etmek,yeni sevinçleri paylaşmak.Çokkkkkk zamandır hasretim bu tür sohbetlere ne yazık ki.Ahhh ahhh yalan dünya

aslında hava da güzel burada ama yinede sıkıcı bi gün ya :çok üzgünüm:
Neden dzelciğim :sm_confused:

Dirimcim çok yakışıyordurda ondan kıskançlıktan yani :)

bencede dirimcim kıskanıyor seni eşin:asigim:
kızlar bende eşimle yemekteydim,herşeyi sildim süpürdüm,gastridim azdı sanırsamkaydirigubbakcemile2
sanırım kıskanıyo,bende anlamıyorum,bende çok severim aslında
eşim çok kıskanç gerçekten her konuda:çok üzgünüm:
topik durulmuş yahu nazar mı değdi acep,dün sayfalara yetişemiyorduk kaydirigubbakcemile2

Ne güzeldir eski bir dostla yeniden buluşmak,eski günleri yad etmek,yeni sevinçleri paylaşmak.Çokkkkkk zamandır hasretim bu tür sohbetlere ne yazık ki.Ahhh ahhh yalan dünya

kızlar bende de eski arkadaş kalmadı,hepimiz bir tarafa dağıldık,çok üzülüyorum aslında,geçen liseden bir arkadaşımla buluştuk.neredeyse 10 yıl önce görmüştüm kendisini,çok değişmiş,aslında değişen o değil sadece hepimiz değişiyoruz,değiştiğimizi farketmiyoruz.okul yıllarını özlüyorum bazen :çok üzgünüm:

dirimcim kendi içimdeki sıkıntıdan sanırım, düğün günü yaklaştıkça bende hazırlıklar bitsin istiyorum ama ya kimse işini zamanında yapmıyoki
kısaca özetliyeyim; beyaz eşyamızı önceden düğün olana kadar bayide kalması koşulu ile alıp parasını ödemiştik yaklaşık bir ay öncede teslim almak istediğimiz tarihi söyledik
adam bir türlü getirmedi sinirlerim bozuldu ya aradan kaç gün geçti

selam kızlaaaar
nasılsınız? ya bu topic çok zevkli valla o kadar akıcı gidiyoki okumaya doyamıyorum:)
benim düğüne 44 gün kaldı gerçi ayrı topic açtım ama ilgilenen olmadıkaydirigubbakcemile3
düğün günüm nişanlımın doğumgünü, bana akıl veren olmazmı napabılırım süpriz olarak,çünkü doğumgününün karambole gelmicene söz verdimkaydirigubbakcemile5

evet canım ya kocaman kıslar koşturup sarıldık elele falan çay içtik güzeldi ki o benden yaşça daha büyük herkes diyo kankiler buluşmuşsunuz diye sonra ayrıldık gitti o ben de kaldım burda bebeğim olunca bende ditcem burdann:1rolleyes:

oh afiyet olsun cnm
erkek milleti kıskanç oluyor şekerim
gerçi benim kociş bana pek karışmaz ama geneli böyle yani:1rolleyes:

Canım düğün arifesinde bu tür aksaklıklar yaşanıyor.Özellikle mobilyacılar çok sallıyorlar.Bizim tüm mobilyalar aldıktan 2 gün sonra geldi,salondaki yemek masasının orjinal kılıfı koltuklarıma uymuyordu,adam hemen diktirrim nasılsa hepsi bizim malzeme dedi.Bütün mobilyaları o markadan almıştık.2 ay gecikmeli düğüne 3 gün kala geldi yeni kılıflar.Bu nedenle satıcıları çok sıkıştırmak lazım

canım parayı verdiğiniz için adam rahat davranıyor,düğün öncesi aksilikler oluyor,sık sık arayıp sorun bari noldu beyaz eşyalarımız diye.

hoşgeldin canım ne topiği,hiç farketmedim bende,düşünelim bakalım ne süpriz yapabilirsin

Bence hiçbirşey yapmana gerek yok çünkü en büyük hediye SEN OLACAKSIN ZATEN CNM :)

haktanncım h.g bizim düğünümüz bir hafta ara ileydi yanlış hatırlamıyorum sanırım
ya bu arada müstakbel eşinin d.günü 23 mayıs mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…