Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canım parayı verdiğiniz için adam rahat davranıyor,düğün öncesi aksilikler oluyor,sık sık arayıp sorun bari noldu beyaz eşyalarımız diye.

hoşgeldin canım ne topiği,hiç farketmedim bende,düşünelim bakalım ne süpriz yapabilirsin

hoşbulduk canım ,
ben düğünün sonlarına doğru ayrıyetten ona pata kesitrmeyi planlıyorum ama evde kes pastanı dıyende oldu ne bilim kafam karıstıCADIARZU

mısracığım bizim sandalyelerde,biz evlendik,balayına gittik,1 hafta sonra geldi,sandalyenin kılıfıyla koltukların kılıfı aynı değildi :dilcikar:

Bence hiçbirşey yapmana gerek yok çünkü en büyük hediye SEN OLACAKSIN ZATEN CNM :)

bende öyle dedim ,sana kendimi eriyorum daha ne istiyosun dedimkaydirigubbakcemile3
ayrıca hiçbi doğumgununde bu kadar katlı pasta kesmemişsindir dedim kaydirigubbakcemile3 sanırım düğün günü için değilde diğer seneler için doğumgününün geri plana atılmasından korkuyokaydirigubbakcemile3

ben bu bayiyi şikayet edicem en sonunda onu bekliyo sanırım gecikme sebebide;
Kdv indirim muhabbeti varya bu aralar ondan yararlanmak için siparişlerini iptal ettiğini ve tekrar sipariş verdiğini söylüyo bide utanmaz adam, üç kuruş için bize yaptığına bak

haktanncım h.g bizim düğünümüz bir hafta ara ileydi yanlış hatırlamıyorum sanırım
ya bu arada müstakbel eşinin d.günü 23 mayıs mı

evet canım bende öle hatırlıyorum düğünlerimizin arasında pek bişey yoktu , evet canım nişanlımın doğumgünüde bizim düğünde 23 mayıs, ay söylerken bile heycanlandımkaydirigubbakcemile3

hoşbulduk canım ,
ben düğünün sonlarına doğru ayrıyetten ona pata kesitrmeyi planlıyorum ama evde kes pastanı dıyende oldu ne bilim kafam karıstıCADIARZU

haktan aklıma ilk gelen aslında,garsonlara yaş pasta,üstünde mumlar,düğünün uygun bi zamanında getirtebilirisin,eşin çok şaşırır.gelen konuklar şaşırır,alkışlarlar felan,farklı bir düğün olur.yada düğün bittikten sonra pasta hazırlayabilirisin.

evet canım bende öle hatırlıyorum düğünlerimizin arasında pek bişey yoktu , evet canım nişanlımın doğumgünüde bizim düğünde 23 mayıs, ay söylerken bile heycanlandımkaydirigubbakcemile3
benim düğünde 16 mayıs ve nişanlımın doğum günüde 23 mayıs yani bende bir hafta sonra kutlıcam d.gününü hihoyyyt

benim düğünde 16 mayıs ve nişanlımın doğum günüde 23 mayıs yani bende bir hafta sonra kutlıcam d.gününü hihoyyyt

aaaaa, o zaman bizim düğüne gelin hepberaber kutlayalım doğumgünlerini:)
sanırım benim kınam 16 mayıst aolcak nedense 1 hafta once olsun ıstıyorum kınamın:) ay bu arad a1 er hafta arayla gelin oluyoruz hemen hemen aynı seylerı hıssedıyoruz sanırımyerimseniben

haktan aklıma ilk gelen aslında,garsonlara yaş pasta,üstünde mumlar,düğünün uygun bi zamanında getirtebilirisin,eşin çok şaşırır.gelen konuklar şaşırır,alkışlarlar felan,farklı bir düğün olur.yada düğün bittikten sonra pasta hazırlayabilirisin.

evet dirimcim ben şöyle düğünün sonlarına doğru düşünüyorum hani düğünün sonlarına doğru hep en yakınlar kalırya o yuzden daha samımı olur dıye dusundum

aaaaa, o zaman bizim düğüne gelin hepberaber kutlayalım doğumgünlerini:)
sanırım benim kınam 16 mayıst aolcak nedense 1 hafta once olsun ıstıyorum kınamın:) ay bu arad a1 er hafta arayla gelin oluyoruz hemen hemen aynı seylerı hıssedıyoruz sanırımyerimseniben
evet kesinlikle aynı duyguları paylaşıyoruz ay ben zaten çok heyecanlıyım ya
bu arada kınan neden bir hafta önce olsun istiyosun
bide kınada ne giyiceksin :uhm:

dün gelinlik provam vardı gelinlikçi zayıfladığımı söyledi
kızlar sizlerde düğünden önce zayıflamışmıydınız ben niye eriyorum düğün yaklaştıkça ya :uhm:

evet dirimcim ben şöyle düğünün sonlarına doğru düşünüyorum hani düğünün sonlarına doğru hep en yakınlar kalırya o yuzden daha samımı olur dıye dusundum
düğün pastası da sona kalıyor aslında ama sonlarına doğru mantıklı yakın akraba kalıyor çünki,bak düğünde yaşpasta gelirse çok tatlı bir anı kalır,nişanlında böyle bir şey beklemiyeceği için şaşırır.

evet kesinlikle aynı duyguları paylaşıyoruz ay ben zaten çok heyecanlıyım ya
bu arada kınan neden bir hafta önce olsun istiyosun
bide kınada ne giyiceksin :uhm:

canım benim bi arkadasın kınası bi gün önce olmuştu düğünden ve bız o gun bütün kurtlarımızı dökmüştük gerçi onun kınası kızlı erkekli karşık olmuştu ve düğün günü kimse yerinden kalkamadı yorgunluktan:1no2:
bende o gun dedımkı ben kınamı bi hafta once yapıcam ,hemde benimki evde olucak evdekılere yorgunluk olucak ben düğünümde kimse yorgun olsun ıstemıyorum.ama bilmiyorum tabı şartlar ne gosterır şimdilik böyle düşünüyorum.
canım kınamda kına yakılırken bindallı giycem aylar oncesınden aldım bilekaydirigubbakcemile3 ama kınadan once de yıne bi elbiseyle dolanacam ortalıkalrdakaydirigubbakcemile3

kızlar sizlerde düğünden önce zayıflamışmıydınız ben niye eriyorum düğün yaklaştıkça ya :uhm:

canım düğüne yakın 36 beden bol geliyordu ıyyy iğrençtim yüzüm çöktü,ama gelinlik süper oturdu,topuklu vs derken süperdi ama gelde yanaklarıma üzülme,yanaklarımı sanki içime çekmişim gibi duruyordu:utangac::1no2:

düğün pastası da sona kalıyor aslında ama sonlarına doğru mantıklı yakın akraba kalıyor çünki,bak düğünde yaşpasta gelirse çok tatlı bir anı kalır,nişanlında böyle bir şey beklemiyeceği için şaşırır.
evet evet kesinlikle böyle bişey beklemıyo benden, ama ben kararlıyım bize yardımcı olan kızdan rıca edıcem düğünün sonlarına doğru bi iyiki doğdun şarkısı bide pasta geldimi olay orda bitmiştir dimihihoyyyt

canım benim bi arkadasın kınası bi gün önce olmuştu düğünden ve bız o gun bütün kurtlarımızı dökmüştük gerçi onun kınası kızlı erkekli karşık olmuştu ve düğün günü kimse yerinden kalkamadı yorgunluktan:1no2:
bende o gun dedımkı ben kınamı bi hafta once yapıcam ,hemde benimki evde olucak evdekılere yorgunluk olucak ben düğünümde kimse yorgun olsun ıstemıyorum.ama bilmiyorum tabı şartlar ne gosterır şimdilik böyle düşünüyorum.
canım kınamda kına yakılırken bindallı giycem aylar oncesınden aldım bilekaydirigubbakcemile3 ama kınadan once de yıne bi elbiseyle dolanacam ortalıkalrdakaydirigubbakcemile3
benim kınam burada küçük bir salonda olucak, bende bindallı giyecem kına yakılırken ama ondan önce elbise :jeyyar:

canım bende çok zayıfım 47 bucuk kıloyum:) ama halımden memnunum gelinlikte guzel duruyo herşeyde, kilo vermenin hiçbi sakıncası yok bence düğünden bir hafta once gelınlıkçine gıdersın ona göre ayarlarlar, merak etme şimdiye kadar hiç çirkin bi gelin görmedim benyerimseniben

canım düğüne yakın 36 beden bol geliyordu ıyyy iğrençtim yüzüm çöktü,ama gelinlik süper oturdu,topuklu vs derken süperdi ama gelde yanaklarıma üzülme,yanaklarımı sanki içime çekmişim gibi duruyordu:utangac::1no2:
gelinlikçide dün zayıfsın ama fiziğin güzel gelinlik çok güzel oturucak dedi moral oldu neyseki kaydirigubbakcemile3
nişanlımda pen provadayken prova yapılan yerin önünde ciğercinin önündeki kedi gibi bekliyodu birazcık bende bakayım nasıl oluyo derken gibi :lepi:

Back
X