Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canım ben cevap vereyim kafa tamircisi kaydirigubbakcemile2

angel hayatım şimdi napıcaksın demişsin ....tabiki bu minigi dogurucam....bize cok ugurlu geldi....dün bahsettim eşimde dün bölge müdürü oldu bebek haberiyle birlikte....

angel hayatım şimdi napıcaksın demişsin ....tabiki bu minigi dogurucam....bize cok ugurlu geldi....dün bahsettim eşimde dün bölge müdürü oldu bebek haberiyle birlikte....

ha tabiki doğuracaksın hayırlısıyla cnm benim
ben okulu sormuştum şimdi napıcaksın diye

ha tabiki doğuracaksın hayırlısıyla cnm benim
ben okulu sormuştum şimdi napıcaksın diye

pardon canım yanlı anladım....okula devam bu dönem bitti zaten,hesaplarıma göre aralıkta gelicek...eger 20 günlük araya denk gelirse devam edip tamamlarım egitimimi...gelmezsede düşünücez....

dirimcim insanları kobay olarak kullandıkları için istemiyorum araştırma hastanesi....bu duruma tanık oldum ben bikaç kez....ankamall degil armadanın arkasında..bi de eşimin özel saglık sigortası kapsamına giren hastanelerden biri dolayısıyla büyük ihtimal orası olacak...

Evet cnm çok haklısın Araştırma Hastanelerinden olabildiğince uzak durun.Ben de çok fazla yalnış tedaviye hatta çok yakınlarımın ölümüne tanık oldum

ay ya armada demek istemiştim aslındaa.s
canım araştırma hastaneleri biraz öyle aslında,ben polikinliğine gitmiştim bir kere cildiye bölümüne.6 ayda çıkamadım.kan,idrar,gayta,ultrason vs herşeye bakıyorlar,çok sinir bozucuydu Çok üzgünüm çoookbir rahatsızlığım vardı gizli kanamadan şüphelendiler,başka hastanelerede gittim,ama gazi kadar araştıranını görmedim,ta o gittiğimde endoskopi,kolonoskopi yapacaklardı kaçtım,beni kobay olarak kullanıyorlar dedim canım ama biraz pişmanlık duydum endoskopi yaptırmadığı,başka bir hastalığım çıktı çünki :çok üzgünüm:
tabi hastalık başka hamilelik başka oda var,özel muayeneleri var ama çok kalabalık bir hastane,özelinde bile bekliyorsun

kızlar artık doktorlardan nefret ediyorum,doktora felanda gitmek istemiyorum,kist için bile gitmiyorum,doktorda ilaç veriyor zaten,ben kendi kendime alıyorum klava:bir çoğu oyalıyor,ellerine düşmeyi verin Çok üzgünüm çoook

dirimcim sonuçta bi noktadan sonra onlara muhtacız...ama birilerine güvenmek gerekiyor...eger öyle olmasaydı benim için cok degerli bir varlıgı emanet edecek dr aramazdım sabahın köründe....allah korusun,allaha emanet edip birilerine güvenicez baska yol yok...sende ihmal etme...sonra daha büyük durumlara yol acar cözümsüz kalır...

pardon canım yanlı anladım....okula devam bu dönem bitti zaten,hesaplarıma göre aralıkta gelicek...eger 20 günlük araya denk gelirse devam edip tamamlarım egitimimi...gelmezsede düşünücez....

e hadi bakalım canım hakkınızda hayırlısı

PC Malzemeleri toptan ve parekende satış cnm.
Aklına gelebilecek her türlü alet hedavat var :)

oo iyiymiş güzel iş
eşiminde tek isteği bilgisayar üzerine iş yapmak malzeme satmak tamir vs.
inşallah bi gün de biz açarız:Saruboceq:

heeh o zaman şanslısın özel sağlık sigortasıyla herşeyi halledersin doğumu felanda

Angel nereye gitti?senağlama

burdayım cnm bi tost yedim bi tanede çay içtim hemen geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…