bende çok severim,bende ne zamandır yemiyorumhım demekki hayırlısı böyleymiş dimi
ee napcan şimdi?
ay valla ama incirli biskrem isterim ben uzun zamandır yemiyodum çok severim ya:icecream:
günaydın angel,keyifsiz gibisin sanki,bi biskrem versem :jeyyar:hihoyyyt
mısracım sanki banada erkek gibi geliyor nedense kaydirigubbakcemile2
ozicelcius canım iyi bir doktor bulursan banada haber ver,bak gazide ikiz prof.lar varmış ikizlerden biri iyi diyorlar,sen hastane olaraka nereyi düşünüyorsun[/QUOT ya mesa hastanesine cok iyi diyorlar oradan bi dr ismi verdiler galiba onu bulucam...gaziyi hiç düşünmüyorum daha dogrusu arastırma hastanesi düşünmüyorum...
canım ben cevap vereyim kafa tamircisi kaydirigubbakcemile2
anladım canım mesa hastanesini bende duydum,ama giden bir tanıdığım yok tabi,ankamallin arkasındaydı yeri değil mi?günaydın angel,keyifsiz gibisin sanki,bi biskrem versem :jeyyar:hihoyyyt
mısracım sanki banada erkek gibi geliyor nedense kaydirigubbakcemile2
ozicelcius canım iyi bir doktor bulursan banada haber ver,bak gazide ikiz prof.lar varmış ikizlerden biri iyi diyorlar,sen hastane olaraka nereyi düşünüyorsun[/QUOT ya mesa hastanesine cok iyi diyorlar oradan bi dr ismi verdiler galiba onu bulucam...gaziyi hiç düşünmüyorum daha dogrusu arastırma hastanesi düşünmüyorum...
araştırma hastanesini neden düşünmüyorsun?merak ettim:uhm:
angel hayatım şimdi napıcaksın demişsin ....tabiki bu minigi dogurucam....bize cok ugurlu geldi....dün bahsettim eşimde dün bölge müdürü oldu bebek haberiyle birlikte....
yok cnm eşinin işini sormuştum ben
hayırlı olsun ya,ne güzel ufaklık uğurlu geldi hihoyyytangel hayatım şimdi napıcaksın demişsin ....tabiki bu minigi dogurucam....bize cok ugurlu geldi....dün bahsettim eşimde dün bölge müdürü oldu bebek haberiyle birlikte....
ha tabiki doğuracaksın hayırlısıyla cnm benim
ben okulu sormuştum şimdi napıcaksın diye
ay cnım benim kıyamam ben sana
mısraam belki daha önce konuştuk sorduysam kusura bakmada
sizin işyerinizin konusu ne
dirimcim insanları kobay olarak kullandıkları için istemiyorum araştırma hastanesi....bu duruma tanık oldum ben bikaç kez....ankamall degil armadanın arkasında..bi de eşimin özel saglık sigortası kapsamına giren hastanelerden biri dolayısıyla büyük ihtimal orası olacak...
ay ya armada demek istemiştim aslındaa.sdirimcim insanları kobay olarak kullandıkları için istemiyorum araştırma hastanesi....bu duruma tanık oldum ben bikaç kez....ankamall degil armadanın arkasında..bi de eşimin özel saglık sigortası kapsamına giren hastanelerden biri dolayısıyla büyük ihtimal orası olacak...
kızlar artık doktorlardan nefret ediyorum,doktora felanda gitmek istemiyorum,kist için bile gitmiyorum,doktorda ilaç veriyor zaten,ben kendi kendime alıyorumklava:bir çoğu oyalıyor,ellerine düşmeyi verin Çok üzgünüm çoook
pardon canım yanlı anladım....okula devam bu dönem bitti zaten,hesaplarıma göre aralıkta gelicek...eger 20 günlük araya denk gelirse devam edip tamamlarım egitimimi...gelmezsede düşünücez....
PC Malzemeleri toptan ve parekende satış cnm.
Aklına gelebilecek her türlü alet hedavat var :)
dirimcim insanları kobay olarak kullandıkları için istemiyorum araştırma hastanesi....bu duruma tanık oldum ben bikaç kez....ankamall degil armadanın arkasında..bi de eşimin özel saglık sigortası kapsamına giren hastanelerden biri dolayısıyla büyük ihtimal orası olacak...
Angel nereye gitti?senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?