Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar artık doktorlardan nefret ediyorum,doktora felanda gitmek istemiyorum,kist için bile gitmiyorum,doktorda ilaç veriyor zaten,ben kendi kendime alıyorumklava:bir çoğu oyalıyor,ellerine düşmeyi verin Çok üzgünüm çoook
kızlar ben cıkıyorum hepinizi kocaman öptüm...dr la ilgili bilgi vericem...bi tane buldum ve randevu aldım bi duş alıp cıkıcam ....sonra görüşürüz...hoşcakalın...
güle güle canım,evet kendinize iyi bakınkızlar ben cıkıyorum hepinizi kocaman öptüm...dr la ilgili bilgi vericem...bi tane buldum ve randevu aldım bi duş alıp cıkıcam ....sonra görüşürüz...hoşcakalın...
güle güle canım,evet kendinize iyi bakın
angelcığım ben kendi kendimi tedavi ediyorum
sen merak etme gülüm sositososito
mısra süpersin yakaydirigubbakcemile3
angelcığım burdayımda yarın okula gidiyom,hiç ders çalışamadım,makale okuyordum![]()
Ayyy cep telefonumu evde unutmuştum eşim farketmiş getirmiş.
Güzelce traş olmuş,cicilerini giymiş bayıldımmmmmm kocişime bir kez daha aşık oldum:asigim:
yüksek lisans canımcımokul mu:uhm::uhm:
Ayyy cep telefonumu evde unutmuştum eşim farketmiş getirmiş.
Güzelce traş olmuş,cicilerini giymiş bayıldımmmmmm kocişime bir kez daha aşık oldum:asigim:
hoşgeldin canım hihoyyytmerhaba arkadaslar arada girip burayı okuması cok guzel yaa:)
ben neden katılmadımki eski evli degilim sonucta degilmi
ne guzel kiminde bebek sevinci kimi yeni evliligi tadıyor okudukca benimde dusunceler tazelenıyor:)
haftaya 8 aylık evli oluyorum bende.. agustos geliniyim
kısacık bi kendimi anlatayım belcikada gecirdim cocuklugu gencligi taaki evlenene kadar
simdi artık bende turkıyeliyim. ev hanımıyım okudum ama calısmıyorum iste aramadım.. bazen kurs bazen ev derken vakit nasılda cabuk gecmis diyorum kendi kendime.. evlilik oncesinde 4 yıla kadar beklemistik esimle bu anı derken geldi cattı ve 8 aylık olduk bile.. masallahh hepimize
merhaba arkadaslar arada girip burayı okuması cok guzel yaa:)
ben neden katılmadımki eski evli degilim sonucta degilmi
ne guzel kiminde bebek sevinci kimi yeni evliligi tadıyor okudukca benimde dusunceler tazelenıyor:)
haftaya 8 aylık evli oluyorum bende.. agustos geliniyim
kısacık bi kendimi anlatayım belcikada gecirdim cocuklugu gencligi taaki evlenene kadar
simdi artık bende turkıyeliyim. ev hanımıyım okudum ama calısmıyorum iste aramadım.. bazen kurs bazen ev derken vakit nasılda cabuk gecmis diyorum kendi kendime.. evlilik oncesinde 4 yıla kadar beklemistik esimle bu anı derken geldi cattı ve 8 aylık olduk bile.. masallahh hepimize
2 yılmı masallah Angel
darısı bizlere insallah:)