kızlar günaydın....angel gecmiş olsun hayatım,gisel hoşgeldin...
canım çok geçmiş olsun,bazen herşey üst üste geliyor evet,inşallah bunuda atlatırsınız,
kız aşkolsun yani kim dışlıyor seni :sm_confused::çok üzgünüm:
beni de aranıza alır mısınız:CüvCüv:
kızlar günaydın....angel gecmiş olsun hayatım,gisel hoşgeldin...
Bu arada ozicim senin kızın olacak
angel yoksa sen de mi hamilesinn
günaydın canım,bu ara müsaitsin sanırım,girebiliyorsun hihoyyyt
mısracım sen nasılsın cnm
burç içinde teşekkürler
bugün okula ögleden sonra gidicem,dr da bulmam lazımo yüzden bu sabah böyle oldu...:)
Fena değilim cnm saol yine uykum var tabi
mısracım günaydın bitanem....dr arayışındayım bi kaç isim aldım düştüm peşlerine....kız mı?süper ya.....nerden bu kanı vardın hayatım...?ben farkında olmadan takvimi bile erkek yapmışım....dün fark ettim....
Hoşgeldin cnm.Sanırım bir süredir takipteytin ben sormadan kendini tanıttığına göre:teytey:
hoşbulduk mısra , kendimi sana tanıtmamıştım zaten , pınar tuncay'ın bu sorusuna cevaben kendimi tanıttımşakkıdıtabiki gisel cim hoşgeldim kendini tanıtır mısın
biz de 25 martta evlendik pınartuncaykaydirigubbakcemile3sen benden kıdemlisinyerimsenibenaaa kaç martta evlendiniz bizde 14 martta evlendik canımmm
hoşbulduk ozicelciuskızlar günaydın....angel gecmiş olsun hayatım,gisel hoşgeldin...
okuyomusun cnm sen:uhm:
hamilelikte alıngan olur muşsun ya ondan dedim canımmm
geçmi yattın aslında 11 felandı yatacağım dediğinde ama zaten erken yatsakta dinlenemiyoruz geç yatsakta bu aralar böyle bahar çarptı galiba hepimizi cnm
yüksek lisans yapıyorum angel,odtü psikolojıde...sonbahar gelinleri bilir okul ve bebek arasında kalıp okul demiştim ama bebekte geldi...:CüvCüv:
günaydın angel,keyifsiz gibisin sanki,bi biskrem versem :jeyyar:hihoyyyt
mısracım sanki banada erkek gibi geliyor nedense kaydirigubbakcemile2
ozicelcius canım iyi bir doktor bulursan banada haber ver,bak gazide ikiz prof.lar varmış ikizlerden biri iyi diyorlar,sen hastane olaraka nereyi düşünüyorsun
Canım şöyle ben eşim gelmeden önce biraz uyumaya çalışıyorum,eşim gelince uyandırıyor biraz daha 1-2 saat kadar onunla sohbet edip tekrar yatıyorum.EEEE böylece noluyor uyku bölünüyor(((
Yapcak bişey yok.
Evde sürekli tekrarladığım cümlem HERŞEY KOCAM İÇİNkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?