Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canım çok geçmiş olsun,bazen herşey üst üste geliyor evet,inşallah bunuda atlatırsınız,
kız aşkolsun yani kim dışlıyor seni :sm_confused::çok üzgünüm:

günaydın dirimcim sağol cnm inş geçer
sen nasılsın

beni de aranıza alır mısınız:CüvCüv:

slm cnm hoşgeldin

kızlar günaydın....angel gecmiş olsun hayatım,gisel hoşgeldin...

günaydın özicelcius teşekkür ederim

Takvimini göremiyorum kız olacağını hissettim

Hoşgeldin cnm.Sanırım bir süredir takipteytin ben sormadan kendini tanıttığına göre:teytey:
tabiki gisel cim hoşgeldim kendini tanıtır mısın
hoşbulduk mısra , kendimi sana tanıtmamıştım zaten , pınar tuncay'ın bu sorusuna cevaben kendimi tanıttımşakkıdı
aaa kaç martta evlendiniz bizde 14 martta evlendik canımmm
biz de 25 martta evlendik pınartuncaykaydirigubbakcemile3sen benden kıdemlisinyerimseniben

kızlar günaydın....angel gecmiş olsun hayatım,gisel hoşgeldin...
hoşbulduk ozicelcius

günaydın angel,keyifsiz gibisin sanki,bi biskrem versem :jeyyar:hihoyyyt
mısracım sanki banada erkek gibi geliyor nedense kaydirigubbakcemile2
ozicelcius canım iyi bir doktor bulursan banada haber ver,bak gazide ikiz prof.lar varmış ikizlerden biri iyi diyorlar,sen hastane olaraka nereyi düşünüyorsun

geçmi yattın aslında 11 felandı yatacağım dediğinde ama zaten erken yatsakta dinlenemiyoruz geç yatsakta bu aralar böyle bahar çarptı galiba hepimizi cnm

Canım şöyle ben eşim gelmeden önce biraz uyumaya çalışıyorum,eşim gelince uyandırıyor biraz daha 1-2 saat kadar onunla sohbet edip tekrar yatıyorum.EEEE böylece noluyor uyku bölünüyor (((
Yapcak bişey yok.
Evde sürekli tekrarladığım cümlem HERŞEY KOCAM İÇİNkaydirigubbakcemile3

yüksek lisans yapıyorum angel,odtü psikolojıde...sonbahar gelinleri bilir okul ve bebek arasında kalıp okul demiştim ama bebekte geldi...:CüvCüv:

hım demekki hayırlısı böyleymiş dimi
ee napcan şimdi?

ay valla ama incirli biskrem isterim ben uzun zamandır yemiyodum çok severim ya:icecream:

ay cnım benim kıyamam ben sana
mısraam belki daha önce konuştuk sorduysam kusura bakmada
sizin işyerinizin konusu ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…