Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
angel arkandayım şeker :1hug:evet biz mısraayı bırakmayız bi yereklava:
canım çok iyi biliyorum oraları,ikiside yanyana kaydirigubbakcemile2sositosositodirimcim 2 deki peynirci çağdaş falan desem
kızlar bgün tiyatroya gidiyoruz,hüzzama gidiyoruz inşallah güzeldir.suçlu yüreklere geçen hafta gittik,açıkçası çok zevk almadım,eşim bir ara uyuyordu
eşiğede gittik güzeldi.televizyonlarda hiç birşey yok kızlar ya,evde çok sıkılıyoruz biz ya,benimde dizim yok,sevgili eşim,bugüne almış yaprak dökümüm vardıklava:
yarın kurtlar vadisi olduğu için almıyor
Ben neredeyse hiççççç tv izlemiyorum.Çok nadir açarım ondada yabancı bir kanalın yemek ve dekorasyon programına bakarım.Hiçbir diziyide bilmem doğal olarak.
Eşimde tam tersi tv manyağı tüm dizileri bilir,kurtlar vadisinin hastası.Adam her izlediği bölümü en az 50 kez daha izliyor(((((
Evde her yer Kurtlar Vadisi dvd si(((
En büyük hayalide 1.bölümden başlayarak diziyi izlemem onun gibi bağlanmam,hatta dün gece yine tekrarladı
saolun varolun beni sizler var ettinizzzzzzzzzzsengözlerimebaksanab
angel bazı oyunlar güzel oluyor,bazıları sıkıcıoff cnm ya çok istiyorum bende tiyatroya gitmeyi ama bi türlü gidemiyoruz ya offoff
tiyatro kültürü yok galiba bizde ne bilem bi kaç kere gittim o kadar
dirimcim pazar sabahı kahvaltıda sendeyimmmm
ya ben kesin pasaklıyım ha
işten eve gidince kıçım yere değmiyo yemekdi,bulaşıkdı,ortalığı topla derken anca oturuyorum,sinema tiyatro hak getire
canım zaten tiyatroya gittiğimde ne bulaşığı,yemeği görüyor gözüm,haftaiçi gidiyoruz,benimde işime geliyor,yemek derdimde kalmıyor.bulaşıkta olmuyor böylelikle :jeyyar:ya ben kesin pasaklıyım ha
işten eve gidince kıçım yere değmiyo yemekdi,bulaşıkdı,ortalığı topla derken anca oturuyorum,sinema tiyatro hak getire
canım internet bizde olsa bende zaman geçirirdim.eşim Allahtan bu ara maç felan izlemiyor yoksa bi maç birde kurtlar vadisi,yanında uyumada ne yap yani :çok üzgünüm:Dirimcim ben genel olarak action filmler izliyorum.Eşimde bunu bildiği için ordan damarıma girmeye çalışıyor.Ben yanında oluyorum ama eşim farkında bile değil.Genelde pc yi alıyorum kucağıma kk ya giriyorum yada mutfakta bişeyler yapıyorum .
Geçen hafta evli bir çift arkadaşımız vardı,sesleniyoruz kocişe tınnnnn :)))))))
canım zaten tiyatroya gittiğimde ne bulaşığı,yemeği görüyor gözüm,haftaiçi gidiyoruz,benimde işime geliyor,yemek derdimde kalmıyor.bulaşıkta olmuyor böylelikle :jeyyar:
zekice inan olsun bende kullanem bunu:)hihoyyyt