• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kızlar bgün tiyatroya gidiyoruz,hüzzama gidiyoruz inşallah güzeldir.suçlu yüreklere geçen hafta gittik,açıkçası çok zevk almadım,eşim bir ara uyuyordu :utangac:
eşiğede gittik güzeldi.televizyonlarda hiç birşey yok kızlar ya,evde çok sıkılıyoruz biz ya,benimde dizim yok,sevgili eşim,bugüne almış yaprak dökümüm vardı :oklava:
yarın kurtlar vadisi olduğu için almıyor

Ben neredeyse hiççççç tv izlemiyorum.Çok nadir açarım ondada yabancı bir kanalın yemek ve dekorasyon programına bakarım.Hiçbir diziyide bilmem doğal olarak.
Eşimde tam tersi tv manyağı tüm dizileri bilir,kurtlar vadisinin hastası.Adam her izlediği bölümü en az 50 kez daha izliyor :((((((
Evde her yer Kurtlar Vadisi dvd si :((((
En büyük hayalide 1.bölümden başlayarak diziyi izlemem onun gibi bağlanmam,hatta dün gece yine tekrarladı

kızlar bgün tiyatroya gidiyoruz,hüzzama gidiyoruz inşallah güzeldir.suçlu yüreklere geçen hafta gittik,açıkçası çok zevk almadım,eşim bir ara uyuyordu :utangac:
eşiğede gittik güzeldi.televizyonlarda hiç birşey yok kızlar ya,evde çok sıkılıyoruz biz ya,benimde dizim yok,sevgili eşim,bugüne almış yaprak dökümüm vardı :oklava:
yarın kurtlar vadisi olduğu için almıyor

off cnm ya çok istiyorum bende tiyatroya gitmeyi ama bi türlü gidemiyoruz ya offoff
tiyatro kültürü yok galiba bizde ne bilem bi kaç kere gittim o kadar

Ben neredeyse hiççççç tv izlemiyorum.Çok nadir açarım ondada yabancı bir kanalın yemek ve dekorasyon programına bakarım.Hiçbir diziyide bilmem doğal olarak.
Eşimde tam tersi tv manyağı tüm dizileri bilir,kurtlar vadisinin hastası.Adam her izlediği bölümü en az 50 kez daha izliyor :((((((
Evde her yer Kurtlar Vadisi dvd si :((((
En büyük hayalide 1.bölümden başlayarak diziyi izlemem onun gibi bağlanmam,hatta dün gece yine tekrarladı

hehehh eşinin hayalide süpermiş he senide fanatik yapmak
ne deyim cnm dikkat et kendine kaç kurtul kocanın elinden-tatlicadiarzu-
bende sadece yaprak dökümü ve aşkı memnuyu izliyorum o kadar onun dışında eşim hep dıscovery akıllı tv ne biliyim işte oralarda belgesellerde ve film izler hep yabancı

Yeterince bilgilendirdin şekerim bence hadi katıl artık aramıza bekliyoruz
Hep birlikte Made buraya yumruk havayahihoyyyt

Made buraya yumruk havaya kaydirigubbakcemile4

Made buraya yumruk havaya
:lepi:

off cnm ya çok istiyorum bende tiyatroya gitmeyi ama bi türlü gidemiyoruz ya offoff
tiyatro kültürü yok galiba bizde ne bilem bi kaç kere gittim o kadar
angel bazı oyunlar güzel oluyor,bazıları sıkıcı
güzel olanlardan başlayabilirisin
ben fosforlu cevriyeyede gideceğim.ama yer bulamıyoruz bir hafta önceden.
güzel olduğunu düşünüyorum.şahane düğünde güzel mesela,canım salon tıklım tıklım oluyor.sinema çok pahalı insanlar artık dvd'ye yöneldi,bizde öyle.haftaya da operaya gidiyoruz inşallah hihoyyyt
mısracığım benim eşimde kurtlar vadisi delisi.unutturmaya çalışıyorum yok mümkünatı yok,seyrediyor,okadar sıkıcı bende izlemek durumunda kalıyorum,bazen kitap okuyorum felan.hiç sevmiyorum ya bu diziyi :sm_confused:

dirimcim pazar sabahı kahvaltıda sendeyimmmm

kaydirigubbakcemile3,canım pazara bende bişey bulamayabilirisn,çünki,taşınacağız diye hiç alışverişe gitmedik,artı ocak,fırın hiç biri çalışmıyor :jeyyar:
hadi şimdi gelsene :jeyyar:

ya ben kesin pasaklıyım ha
işten eve gidince kıçım yere değmiyo yemekdi,bulaşıkdı,ortalığı topla derken anca oturuyorum,sinema tiyatro hak getire

Dirimcim ben genel olarak action filmler izliyorum.Eşimde bunu bildiği için ordan damarıma girmeye çalışıyor.Ben yanında oluyorum ama eşim farkında bile değil.Genelde pc yi alıyorum kucağıma kk ya giriyorum yada mutfakta bişeyler yapıyorum .
Geçen hafta evli bir çift arkadaşımız vardı,sesleniyoruz kocişe tınnnnn :)))))))

işten eve gidince kıçım yere değmiyo yemekdi,bulaşıkdı,ortalığı topla derken anca oturuyorum,sinema tiyatro hak getire:delphin:

işten eve gidince kıçım yere değmiyo yemekdi,bulaşıkdı,ortalığı topla derken anca oturuyorum,sinema tiyatro hak getire

Yok cnm sende ne pasaklısı bende aynıyım bulaşık yemek..vs saat 9 u buluyor.
Ama tabi tiyatro sinema olayına gireceksek o gün hiçbişey yapmamalıyız.Hadi ben küçük bir şehirde oturuyorum heryer yakın ama siz Ankarada bir tiyatroya gitmek için en az 1 saat öncesinden yola koyuluyorsunuzdur.:(

canım zaten tiyatroya gittiğimde ne bulaşığı,yemeği görüyor gözüm,haftaiçi gidiyoruz,benimde işime geliyor,yemek derdimde kalmıyor.bulaşıkta olmuyor böylelikle :jeyyar:

Dirimcim ben genel olarak action filmler izliyorum.Eşimde bunu bildiği için ordan damarıma girmeye çalışıyor.Ben yanında oluyorum ama eşim farkında bile değil.Genelde pc yi alıyorum kucağıma kk ya giriyorum yada mutfakta bişeyler yapıyorum .
Geçen hafta evli bir çift arkadaşımız vardı,sesleniyoruz kocişe tınnnnn :)))))))
canım internet bizde olsa bende zaman geçirirdim.eşim Allahtan bu ara maç felan izlemiyor yoksa bi maç birde kurtlar vadisi,yanında uyumada ne yap yani :çok üzgünüm:

Back
X