• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

günaydın şekercikler yeni geldim,şöyle geçmişi okuyup hemen geliyorumkaydirigubbakcemile4hihoyyyt

gÜnaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bu Şehre yaĞmurlar yaĞıyor................

günaydın canım,dün hiç sohbet etmemişsiniz,çok şaşırdım ya,kızlar dün internetim gitti,haber vermeden çıkmak zorunda kaldım

KOÇ
Sevgili Koçlar 06:23 itibariyle Terazi burcunda ilerlemeye başlayacak Ay gezegeni, özel ilişki, iş ortaklığı, adli davalarınız kısaca sizin karşınızda yer alan kişi ve olaylarla ilgili konuları ön plana getiricidir. Bu enerji altında uyum, işbirliği şarttır. Siz, kimliğiniz gereği hareket edip, isteklerinizi sunmaya çalışırken, karşı taraf da aynı şekilde kendi beklentileri dile getirecek ve kimliği doğrultusunda hareket etmeye çalışacaktır. Bu durumda onu onaylamamanız veya üzerinde hakimiyet kurmaya kalkmanız, illa benim dediklerim doğru şeklinde düşünmeniz, huzursuzluk ve kutuplaşma anlamına gelir. Bu enerji altında yapılması gereken, eşitlik bilinci içinde düşünerek hareket etmektir.

Tabi ki, size uysal olun, başkasıyla uyum sağlamak için kendinizden vazgeçin veya duvarlar örün, mesafeler koyun da demek istemiyorum. Sadece karşınızdaki kişinin farkında olarak, ortak bir noktada buluşmak adına istekli olun. Değişin koşullar veya durumlar varsa bunlara göre yeni düzenlemelerde bulunun. Bugün uyum günüdür. Huzur ve dinginlik adına barış yapma, küskünlükleri giderme, ortak düşünmeye çalışma, deyim yerindeyse ateşkes günüdür. O zaman gelin, eşinizle, iş ortağınızla veya sizinle birebir bağlantıda olacak diğer insanlarla bugün anlaşma zemini yaratmak için payınıza düşeni yapmaya çalışın. Böylece günü verimli, huzur dolu bir şekilde geçirmeniz mümkün olsun.

BOĞA
Sevgili Boğalar güne Ay gezegeninin 06:23 itibariyle etkisi hissedilecek Terazi burcu seyriyle adım atmaktasınız. Bu enerji altında, iş, sağlık ve görevleriniz yani günlük yaşamın içinde yer alan uğraşılarınızda gerek çevrenizdeki tanıdıklarınız gerekse diğer insanlarla işbirliği içinde olmaya özen göstermeniz gerekiyor. Karşınıza ters durumlar veya kişiler çıksa dahi, nezaket ve ılımlılık içinde hareket etmek, huzur ve güvenliğiniz açısından gayet faydalı. Sinirlenmeden sakin bir şekilde konuşmak, karşınızdaki kişinin bir adım geri atmasını ve daha dikkatli konuşmasını sağlayabilir. Böylece siz de gerilmemiş olursunuz. Bugün verimli bir şekilde çalışmanın, çevrenizdekilere faydalı olmanın ve doyum sağlamanın en önemli koşulu sakinlik ve karmaşadan uzak durmanızla birebir alakalıdır.

Bu nedenle, iş ilişkilerinizin uyumlu olması neredeyse bir zorunluluktur. Ay gezegeninin Terazi burcu seyir günlerinde herhangi bir iş ortamında veya gündelik zorunluluklarınızla uğraşırken(faturaların ödenmesi, alışveriş v.b) karşınıza, sizi oldukça etkileyecek bir kişinin çıkması mümkündür. ılişkinizle ilgili konularda ise bugün partnerinize karşı hizmet duygusu içinde davranmanız, elinizden geldiğince destek olmanız gayet faydalıdır. Bugün bu enerji altında şunu anlıyoruz ki, hayatın içinde rutin olarak yapmamız gereken görevlerimiz var ve insanlarla temasımız yüksek olabilir. Huzurlu bir gün geçirmek için bütün bunların farkında olarak elimizden geldiğince çevremize karşı ılımlı davranmalı, hayatı güzel yönleriyle görmeye çalışmalıyız.

ıKıZLER
Sevgili ıkizler, 06:23 itibariyle Terazi burcunda ilerlemeye başlayacak Ay gezegeni, başta aşk hayatınız olmak üzere, kendinizi nazik ve uyumlu bir şekilde ifade etmeniz açısından gayet destekleyici bir enerjidir. Yüreğinizdeki sevgiyi türlü yollarla partnerinize veya tanışacağınız kişiye gösterebileceğiniz bugün içinizdeki duygular oldukça yumuşak ve konuşmanız gönül alıcı şekildedir. Lüks ve konforlu ortamlar, kaliteli ve sıradışı güzellikler, huzur ve güvenlik sunan kişilerle bir arada olma arzunuz bu enerji altında yükselebilir. Sanatsal uğraşılarınızı sergileyebilir, diğer insanlarla bu yönde bağlantılar kurabilir, popülerlik gücünüzün yoğunlaştığını hissedebilirsiniz.

ılişki kurmaya açık olduğunuz bugün, aşk hayatınız açısından gayet olumlu bir zaman geçirebilirsiniz. Sevgilinizle aranızdaki sorunlar kendiliğinden çözülebilir, problemlerinizi barış ve sakinlik içinde halledebilir, aranızdaki uyum ve dengeyi yeniden kurabilirsiniz. Yeni tanışmalara vesile olan bu enerji, flört konusunda daha aktif ve istekli olmanızı sağlayabilir. ılk buluşmalar açısından gayet olumlu olan bu enerji, sevgi ihtiyacımızın artmasını sağlayabilir. Sahiplenme arzunuz yükselebilir ve kendi istekleriniz konusunda belli bir sınırı muhafaza ederseniz, partnerinizle uyumu daha fazla yakalamanız mümkün olabilir.

YENGEÇ
Sevgili Yengeçler güne Ay gezegeninin saat 06:23 itibariyle etkisi hissedilecek Terazi burcu seyriyle devam etmektesiniz. Bugün ailenizle aranızdaki uyum duygusu ve huzur dolu bir ortamda yaşama arzusu daha fazla ön planda olabilir. Hayatın zorluklarıyla mücadele ederken, büyükleriniz veya partnerinizin desteği kendinizi rahat ve güvende hissetmenizi sağlayabilir. Kavga, çekişme ve karmaşalardan uzak durulması gereken bugün, sizin isteklerinizle, birlikte yaşadığınız insanların beklentileri arasında kimi zaman farklılıklar oluşabilir. Bu durum tabi ki uzlaşmacı bir şekilde konuşarak ve birbirinize sevgi dolu davranışlarda bulunularak çözüme kavuşabilir. Burada en önemli nokta, tarafların birbirlerine duydukları sevgiyi ön planda tutarak, problemleri halletmeye çalışmalarıdır.

Bu enerji sayesinde eviniz için düşündüğünüz değişim ve düzenleme yönündeki işleri yapabilmeniz adına destekleyicidir. Örneğin tadilat, bakım ve onarım. Her ne kadar havalar hala soğuk olsa da, en azından bu konudaki düşündüklerinizi ev halkıyla konuşabilir, ortak bir karara varabilirsiniz. Bu enerji altında eşinizden maddi ve manevi destek görmeniz mümkün olduğu gibi, çocuklarınızla da yakından ilgilenebilir, huzur duygusu içinde gününüzü geçirebilirsiniz. Öğleden sonraki enerjiler hoş ortamlar yaratabilmenizde ve iletişimsel açıdan güçlü bağlantılar kurabilmenizde destekleyicidir.

ASLAN
Sevgili Aslanlar güne, 06:23 itibariyle başlayacak Ay gezegeninin Terazi burcu etkinliği altında adım atmaktasınız. Bu enerji, yakın akraba ilişkilerinden tutun da, çevrenizde bulunan diğer kişilerle olan bağlantılarınıza kadar, her konuda iletişimin huzur ve uyum içermesi adına destekleyicidir. Kimileriniz bu etki altında, bazı durumlar canınızı sıksa dahi, sorunların üstünü örtücü şekilde davranabilirsiniz. Oysaki bu enerjinin desteğiyle problemleri çözebilmek gayet kolaydır. O nedenle benim önerim karşılıklı uzlaşı içinde bunları konuşmanızdır. Kültürel aktivitelerin ön planda olabileceği bugün, eserlerinizi uygun ortamlarda sergileyebilir, izleyenlerin görüşlerini alabilirsiniz. Güzellik, bakım ve estetikle ilgili kişisel veya iş anlamındaki aktiviteler için gayet uygun olan bugün, fikirlerinizi zarif ve nazik bir tarzda dile getirebilirsiniz.

Kimsenin gönlünü kırmadan, her insanı olduğu gibi kabul ederek çevrenizle uyum içinde gündelik hayatınızı sürdürmeniz halinde hem verimli bir gün geçirirsiniz hem de işlerinizi kolaylıkla görebilecek moral gücüne sahip olursunuz. Eğitim hayatınızda öğretmenlerinizle, iş yaşamında üstünüz konumundaki kişilerle, evinizde ailenizle, dışarıda diğer insanlarla ortak bir noktada buluşmak adına işbirliği içinde olmanın önemi bugün gayet faydalıdır. Sevgi duygunuz bu enerji sayesinde yükselir ve küslükler yine bu sayede çözüme kavuşabilir.

BAŞAK
Sevgili Başaklar güne Ay gezegeninin 06:23 itibariyle etkisi hissedilecek Terazi burcu seyriyle adım atmaktasınız. Bu enerji, partneriniz veya iş ortaklarınızla aranızdaki bağlantının size maddi ve manevi açıdan güç kazandırmasını sağlayıcıdır. Burada dikkat edeceğiniz husus, ortak çıkarlarınızın farkında olmak ve ona göre davranmaktır. Günlük aktivitenizde maddiyat önemli bir olgu haline gelebilir. Kendinizde bulunan özellikleri ve yetenekleri geliştirmeniz ve öne sürmeniz açısından da faydalı olan bu enerji, olumlu ve uyumlu düşünmeniz halinde girişimlerinizin pozitif olarak sonuçlanmasını sağlayabilir. Kişisel bakım, güzelliğiniz, ihtiyaçlarınız adına parasal harcamalarda bulunmanız anlamına gelen bugünkü enerjiniz, sevdiklerinizi mutlu etmek adına yapılan alışverişlerin de göstergesi olabilir. Tabi ki bu konuda bütçenizin sınırlarını zorlamamak en doğrusudur.

Yatırımla ilgili konularda ise her zaman olduğu gibi, incelemede bulunmak faydalıdır. Ayrıca iş ortaklarınızla aranızdaki bölüşümün adil bir şekilde gerçekleşmesi için her iki tarafın da özen göstermesi gerekir. Finansal konularda yaratıcı düşünmek, yapıcı şekilde hareket etmek, gerektiğinde ihtiyacı olan insanlara yardım eli uzatmak böyle bir enerji altında gayet faydalıdır. Yani paylaşım duygusu ön planda olmalıdır. Eğer maddi konularda desteğe ihtiyacınız varsa bugün, yakın bulduğunuz kişilerden size yardımcı olmalarını isteyebilirsiniz.

TERAZı
Sevgili Teraziler saat 06:23 itibariyle burcunuzda seyretmeye başlayacak Ay gezegeninin etkisi altında duyarlılık gücünüz ve yaratıcı yönleriniz daha fazla ön plandadır. Burcunuza doğuştan verilmiş, güzellik, estetik görünüm, zarafet ve nazik olma özelliklerinizin iki misli artışı anlamına gelen bugünkü enerji girdiğiniz ortamlarda gözlerin üzerinize daha yoğun bir şekilde çevrilmesi anlamına gelebilir. Şefkatli, dengeli ve uyumlu olacağınız bugün, sevgi alışverişinizle, yardım severliliğinizle yürekleri fethedebilirsiniz. Duygularınızla renklenen sözleriniz, paylaşmadaki ruh cömertliğiniz takdire şayandır. ılişkinizde kendinizi ön planda tutma isteğiniz her ne kadar yoğun olsa da, gerektiğinde uzlaşmak için ödün vermeniz mümkündür. Bugün fiziksel açıdan canlı, sosyal açıdan popüler, aşkta söz sahibi olan siz, çevrenizdeki insanları destekleyici şekilde hareket etmeye çalışabilirsiniz. Doğadaki ve sanattaki güzelliklerin, estetiğin keyfini çıkarma ihtiyacınız da bugün yoğun olabilir.

Renk duygunuz bugün gayet yüksektir. Giydiğiniz kıyafetten, seçtiğiniz objelere kadar herşeyde uyum ve armoniye özellikle dikkat edebilirsiniz. Kendinizi dış dünyada güçlü, güzel ve çekici göstermek istediğiniz bugün, kendi değerinizi yüceltir ve herşeyin en özel olanına layık olduğunuzu düşünebilirsiniz. Bunda da açıkçası haklısınız. Fakat ilişkinizle ilgili konularda karşı evinizde bulunan yöneticiniz Venüs gezegeninin geri hareketinin devam ettiğini unutmadan, yeri geldiğinde partnerinizle uyum içinde olmanız gerektiğini bilerek hareket ederseniz bugünü gayet verimli bir şekilde geçirebilirsiniz.

AKREP
Sevgili Akrepler gün boyu Terazi burcunda ilerlemesini sürdürecek Ay gezegeni, kendi içinizde uyum ve paylaşıma açık olduğunuzu, fakat bunu dışa yansıtmanız ve ifade etmenizde kimi zaman çekimser kalabileceğinizi göstermektedir. Oysaki tam tersine bugün sevginizi çevrenizdekilerle paylaşmanız gayet faydalıdır. Çünkü sevme duygunuz oldukça yoğundur. Ayrıca bu çekimserliği üzerinizden atabilmenin bir yolu da, yaratıcı aktivitelerde bulunmaktır. Örneğin sanatsal uğraşılar, yazı yoluyla kendinizi ifade, hoşlandığınız konularda araştırma, kişisel ilgi alanlarınızı genişletme çalışmaları moral duygunuz üzerinde pozitif bir tesir yaratabilir. Kimi anlarda da, sessizlik ihtiyacınız yükselebilir. Özellikle iş yoğunluğunuz esnasında bu daha fazladır.

Bunu sağlayabildiğiniz oranda odaklanma gücünüz artabilir. Gün içinde ilişkinizle alakalı konularda bazı kararlar vermeniz gerekebilir. Böyle durumlarda, gerçekçi düşünmek en doğrusudur. Karşınızdaki kişi üzülecek veya kırılacak diye sorunları ertelemek, daha sonra bu olaylarla tekrar karşılaşmanız anlamına gelebilir. Bu durumda iki misli çaba sarfetmek zorunda kalabilirsiniz. Huzur duygunuzun ön planda olacağı bugün, iş hayatınızdaki sorumluluklar, kendi ihtiyaçlarınızın önüne geçebilir. Böyle durumda dengeyi sağlamaya çalışmak gayet yararlıdır.

mrb kızlar ben bu topice yeni katılıyorm ben nişanlıyım ama tayin istemek için nikah da yaptık düğünüm haziran da cok heyecanlıyım yeni bir hayata başlayacağım için

YAY
Sevgili Yaylar saat 06:23 itibariyle Terazi burcunda ilerlemeye başlayacak Ay gezegeni, sosyal faaliyetlerin ön plana gelmesini sağlayıcıdır. Tasasız, neşeli bir şekilde etrafınızla ilişki kuracağınız bu enerji altında, uyum sağlama ihtiyacınız belirgindir. Duyarlılığınız sayesinde size ihtiyacı olan kişilere yardımcı olduğunuz gibi, çevrenizdeki olaylara da kayıtsız kalmaz ve elinizden geldiğince müdahalede bulunmaya çalışabilirsiniz. Size yapılacak bir iyiliğin kıymetini gayet iyi bildiğiniz için, karşılığını elinizden geldiğince ödemeye çalışabilirsiniz. Amacınız etrafınızdaki insanların takdirini kazanmak ve huzurlu, mutlu bir gün geçirmektir.

Partnerinizle sıradışı ve arkadaşça paylaşımlarda bulunmaktan hoşlanacağınız bugün, eğer sorunlarınız varsa, bunları iyi niyetli bir şekilde çözmeye çalışabilirsiniz. Bencil düşüncenin yerini işbirliğinin aldığı bugün, imece usulüyle çalışmanın faydası büyüktür. Sizinle aynı yolda ilerleyen kişilerle bir çatı altında toplanmak veya bir işi ortaklaşa sürdürerek kısa yoldan sonuca ulaşmak gayet faydalı ve akıllıca bir yöntemdir. Bu yöntem, özel ilişkinizle alakalı konularda da geçerlidir. Yani partnerinizle, geleceğiniz veya hedefleriniz adına ortak hareket etmek size zaman kazandırabilir.

OĞLAK

Sevgili Oğlaklar güne, Ay gezegeninin Terazi burcu enerjisi altında başlamaktasınız. Saat 06:23 itibariyle etkisi hissedilecek bu oluşum, işiniz ve ailenizle ilgili sorumluluklarınızı işbirliği duygusu içinde yerine getirmeniz gerektiğinin işaretidir. Yani her iki alanda da dengeyi iyi sağlamanız gerekiyor. Böylece hem işinizi hem evinizi ihmal etmemiş olursunuz. Bugünkü enerjiniz, mesleki konulardaki seçimlerinizde kararsızlık duymanıza neden olabilir. Karşınıza çıkan teklif veya öneriler kafanızı karıştırabilir. Acele etmek kadar, yavaş davranmak da sakıncalı olabilir. Böyle durumlarda özellikle konusunda tecrübeli kişilere danışmanız yararlı olabilir.

ıçinde bulunduğunuz koşulların isteklerinizle çelişkili olabileceği bugün, tutkularınızı dizginlemeniz, geleceği olmayan girişimlerde bulunmamanız gerekmektedir. Ayrıca bugün otoritelerle aranızdaki işbirliğini kuvvetli tutmakta fayda vardır. Bu işbirliği size yeni fırsat kapıları aralamanızda destekleyici olabilir. ılişkilerinizi belli bir düzey ve ılımlılıkta tutmak günü verimli geçirmenizde gayet önemlidir. Toplum içinde iyi bir konuma yükselme ihtiyacınızın ana nedeni, daha iyi koşullarda yaşamak, maddi açıdan güçlenmek ve hayatınıza yeni bir yön çizmektir. ışte bütün bunları gerçekleştirmek için, güçlü insanlarla iş birliğinde bulunmayı kesinlikle ihmal etmeyiniz.

KOVA
Sevgili Kovalar saat 06:23 itibariyle Terazi burcunda ilerlemeye başlayacak Ay gezegeni, kendi dünyanızın sınırları dışına çıkarak, başka kişilerle işbirliğinde bulunmanızın faydalı olabileceğini göstermektedir. Yani sınırlarınızı genişletmenizde fayda var diyebiliriz. Bu ister özel ilişki isterse iş anlamında olsun farketmez, gelişiminizi sağlayacaksa, paylaşımda bulunmak gayet akıllıcadır. Üst konumda bulunan bilgili insanlarla olan ilişkinizi uyumlu bir şekilde sürdürmeniz halinde, ufkunuzu genişletebilir, hayatı farklı açılardan ele alarak girişimlerde bulunabilirsiniz. Belki de bugüne dek, yanlış yollardan sonuca varmaya çalışıyordunuz. ışte bugünkü etkiler altında, sığ sularda yüzmek yerine, okyanusları keşfetmenin tadına varabilirsiniz.

Özel ilişki anlamında da etkili olacak bugünkü enerjiniz, yabancı ülke bağlantılı kişilerle irtibat kurabilmeniz konusunda sizi destekleyicidir. Bu insanlar sizinle aynı dili ve inancı paylaşmıyor olsa da, onlara karşı hoşgörü göstermeniz, içinizdeki sevgi duygusunun yücelmesini sağlayabilir. Yabancı ülke seyahatinizle ilgili her türlü işinizi bugünkü enerjiniz sayesinde gerçekleştirebilir, başkalarından destek alabilir, rutin hayatınıza bir parça renk katabilirsiniz. Uzaklara yapılacak yolculuklarınız inancınızla birebir alakalı olduğu gibi, güzellik, konfor ihtiyacı veya kültürel paylaşımlarla da ilgili gerçekleşebilir.

BALIK
Sevgili Balıklar gün boyu devam edecek Ay gezegeninin Terazi burcu enerjisi, saat 06:23 itibariyle hissedilmeye başlayacaktır. Bu etki altında, duygusal ve ruhsal açıdan paylaşım ihtiyacınız oldukça yoğundur. Bu paylaşım kimi zaman kısa süreli yaşanacak cinsel bir birlikteliği işaret edebilir. Burada söz konusu olan, değişim ve yenilenme ihtiyacınızdır. Çünkü yaşamınızdaki durağanlık size sıkıcı gelmiş olabilir. Hayatınıza birkaç gün veya birkaç saatlik de olsa aktivite kazandıracak bir kişinin varlığı rahatlamanızı sağlayabilir. ılişkisi olanlar açısından bu enerji, sevgi, ilgi görme arzunuzun göstergesidir. Partnerinizle her türlü paylaşıma açık olabilirsiniz. Uyum ve huzuru birlikte yaratmak ve ona olan tutkunuzu hissettirmekten zevk alabilirsiniz.

Ayrıca maddi konularda da isteklilik yaratacak bu enerji, başkalarından destek görmeye fazlasıyla ihtiyacınız olduğunun göstergesidir. Hatta bu doğrultuda size yardımcı olacağını düşündüğünüz kişilerle irtibata geçebilir veya para elde etmek amaçlı işbirliğinde bulunabilirsiniz. Sahip olma arzunuzun yoğunlaştığı bugün, kimi zaman tutkularınızı dizginlemekte zorluk çekebilirsiniz. Gevşemek ve rahatlamak amaçlı her türlü aktivite size iyi gelebilir. Konfor duygunuzun yüksek olduğu bugün, elinize ekstradan geçecek bir para, keyfinizin yerine gelmesini sağlayabilir. Tabi harcama konusunda sınırınızı aşmadığınız sürece.

mrb kızlar ben bu topice yeni katılıyorm ben nişanlıyım ama tayin istemek için nikah da yaptık düğünüm haziran da cok heyecanlıyım yeni bir hayata başlayacağım için

günaydın cnm hoşgeldin aramıza
eh hayırlı olsun şimdiden sana

Canlarım yarım saat kadar sonra geleceğim inşallah özleyin beni :))))))))

sağol mısracım eline sağlık
özlemezmiyiz hiç seni çabuk gel tamam mı:emir_bebek:

off burdada 9 30 tan önce çay olmuyor
ve 9 30 tan önce mesaide başlamıyor doğal olarak
bu da yeni moda oldu eskiden biz gelince hazır olurdu çay şimdi patron 9 30 tan önce çay yasak demiş
şu patronun uğraştığı işlere bakın ya
millet ne yedi ne içti ne kadar tuvalet kağıdı kullandı vs..:kızgın:

canım kendine göre önlem alıyor,batarsa felan diye kaydirigubbakcemile3,çaydan ne kar yapacaksa,canım sizde paralı mı çay,değildir tabi soru mu kaydirigubbakcemile2
ilerde belki işi paraya felan döker patron

bizde paralıydı ve sadece sabah ve öğlen içme şartı vardı 10 lira kesilirdi maaştan vee ben hiç çay içmezdim çünki sevmem ama yinede kesilirdi hatırladım şimdi kızdım o adama:(

Burası yatılı bir kurum olduğu için çay geliyor ama gelde zevkle iç şu çayı berbat bir tadı var :((((

canım eski işyerimdede öyleydi benim,içmesekte toplu herkeste aynı para alınırdı.şimdi herkes parayla içiyor.:dilcikar:

Back
X