- 11 Ağustos 2008
- 12.040
- 1.186
- 773
Amanınnn bir gittim bir sürü konuşmuşsunuz canlarım.
Yaralım ,iyi fikir cnm gayet pratik.Dün bir sitede gördüm milföy hamuruna nasıl şekil vermişler biliyor musun,aynen eski şekerler gibi.Ortasına malzemeyi koyup iki tarafını ortada birleştirmişler,sonra yanları parmakla bastırıp fiyonk gibi şekil vermişler.Benim çokkk hoşuma gitti.Milföy hamuru çok nadir kullanırım ama hafta minik tatlı yeğenim 1 yaşına giriyor,onun için aile arasında bir parti yapacağım,milföyde yapacağım dediğim şekillilerden.
DR.Su ,hoşgeldin cnm.İnan hepimizin bir sürü sıkıntısı var bende çok badireler atlattım.Biraz daha sabret cnm birşeylerin oturması için.
Jnazcım ,güle güle cnm iyi sohbetler.
Dirimcim ,işyerinde yasaklı olduğu için göremiyorsun sanırım.Akşam senin için tekrar linlk olarak eklemeye çalışacağım.
teşekkür ederim mısra,zahmet verdim,perdelerini merak ettim de o yüzden.kızlar nasıl yağmur yağıyor burda,hı yağmur deyince aklıma geldi,dün eşim beni almaya geldi,aşırı bir yağmur,obama gelince trafikte felç tabi,beni almaa gelirken akıllı kocacığım arabaya 3 kişi almış,acımış ıslandıklarını görünce(3 kişide bizim oturduğumuz yerde oturuyor şans),bende tam kapıyı açtım,arkadakileri görmedim tabi,eşime beni sevdiğini söylersen binerim yoksa binmem dedim :asigim:arkadan bir gülüşme