- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 815
- 448
- 43
gunaydin guzellerim
nasilsiniz bakalim ?
aksam misafirim gelecek
soyle 1 saat içinde hazirlayabilecegim kolay tarif var mi acaba ??
bende bi bakayım tariflerime tatlımcım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydin guzellerim
nasilsiniz bakalim ?
aksam misafirim gelecek
soyle 1 saat içinde hazirlayabilecegim kolay tarif var mi acaba ??
günaydın kızlarrrr
bugün gitmedim kursa keyif yapıcam öğlene kadar öğleden sonrada komşuya gideceğim oturmaya havuçlu kek yaptım üzerinede çikolata sosu döktüm ama bölmemek için zor tutuyorum kendimi:)
yani şimdi her iki hamuruda üst üste dökünce öyle kendi kendinemi alıyor halka halka şekli ay çok enteresan ben daha tarifi anlayamadım evlenince nasıl yapacaksam hihoyyytCanım dün ben iyice inceledim kekin tarifini,ben sanmıştım ki hamuru her kepçeyle döküşümüzde kalıba yayılmasını sağlayacağız,öyle değilmiş.Ben öyle zannedip hamuru spatulayla yayma hatası yapmışım.Birde her zaman yaptığım gibi kalıbı yağladıktan sonra kek yapışmasın diye un eklemiştim.Un da koyma yayılmıyor çünkü hamur.
Şöyle;kabını iyice yağlayacaksın.Sonra (istediğin sırayla başlayabilirsin kakaolu yada sade hamurdan yani);bir kepçe kakaolu olandan döktün ,üstüne hemen sade olandan,sonra yine kakaolu hamur bitinceye dek böyle devam edeceksin.
Umarım anlatabilmişimdir cnm
hoşbuldum canımcımm sağolasınnHoşgeldin cnm,kekin kokusu buralara kadar geldi ellerine sağlık.:1hug:
Jnazcim guzel dostum hosgeldin
ne olur ne olur akil verin bana
tamam tuzlu bisi yapiyim ama ne????
ne yapabilirim yaa...
dusunuyorum dusunuyorum...
delirmeye az kaldı -tatlicadiarzu-,sanki herkes şaka yapıyor kafamçokkarıştımısracım çok hoş salonun
delirmeye az kaldı -tatlicadiarzu-,sanki herkes şaka yapıyor kafamçokkarıştı
jnaz canım hoşgeldin,iyi yapmışsın,nasılsın ya hiç göremiyoruz seni :sm_confused:
kızlar annemde kakolu kek yapıyor.sade hamurun yarısı döküyor.sonra üstüne kakaolu hamurun tamamını döküyor.en üstede kalan sade hamuru döküyor.piştiği zaman kekin tam ortasında kakaosu görünüyor.zor değil aslında sanırım yani,bu kek de bi ondan bi ondan gibi yani :sm_confused:
ne oldu dirim resimleri mi göremiyorsun :uhm:delirmeye az kaldı -tatlicadiarzu-,sanki herkes şaka yapıyor kafamçokkarıştı
delirmeye az kaldı -tatlicadiarzu-,sanki herkes şaka yapıyor kafamçokkarıştı
h.g canımmmerhaba kızlar bende 15 aylık evliyim bildiklerimi paylaşmak bilmedikerlimide öğrenmek için burdayım herkese slmlar
yaralım tuzlu olarak kandil simidi,yada küçük smitlerden yapabilirsin,ay ay yemekten bahsedince,karnımdaki guruldamaları hissediyorum sanki cokacimcoook:sm_confused:
merhaba kızlar bende 15 aylık evliyim bildiklerimi paylaşmak bilmedikerlimide öğrenmek için burdayım herkese slmlar