• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

OOOO 6 kg verdin demek tebrik ederim cnm.
Nasıl başardın?

günde 70 ila 100 dk arasında yürüdüm. sabah kepek ekmekle normal kahvaltımı yaptım. öğlen yada akşam açlık durumuma göre sadece yoğurtlu sebze haşlaması yedim. limonlu soda ve yeşil çay içtim 2 haftada gitti 6 kilo hihoyyyt aslında sağlıksız ama gelinlik almak için zamanım az kaldığı için bir an evvel vermem gerekti.

günde 70 ila 100 dk arasında yürüdüm. sabah kepek ekmekle normal kahvaltımı yaptım. öğlen yada akşam açlık durumuma göre sadece yoğurtlu sebze haşlaması yedim. limonlu soda ve yeşil çay içtim 2 haftada gitti 6 kilo hihoyyyt aslında sağlıksız ama gelinlik almak için zamanım az kaldığı için bir an evvel vermem gerekti.

selam canım,gelinliğini seçmedin mi hiç?canım 2 ay kaldı,en azından 1 ay önce gelinlikle anlaş,canım en azından modelini beğenirsin

mrb kızlar nasılsınız
iyidir canım,burda nasıl yağmur var,şemsiyesi olmayan yandı

yağmur mu hmm burda hava güzel görünüo aslında burdada hafif hafif yağsa tülü açsam dışarıya doğru bakarak yağmuru dinleyerek üzerimde battaniyeyle uyusam ne güzel olur dimi

ayy ne güzel anlattın ya cssa cım cnm istedi uykum geldi
bende çok severim yağmurlu havada uyumayı

bende çok severim canım ya neyse benim şuan imkanım var yağmurum yok senin imkanın yok yağmurun var vee ikimizde yapamıcaz ii oldu böle ikimizede:)

su yok mu dirimcim
kaydirigubbakcemile3var-tatlicadiarzu-
şimdi oralet söyledim,gelir birazdan

yağmur mu hmm burda hava güzel görünüo aslında burdada hafif hafif yağsa tülü açsam dışarıya doğru bakarak yağmuru dinleyerek üzerimde battaniyeyle uyusam ne güzel olur dimi
senağlama of ya ne battaniyesi ne uyuması ya:çok üzgünüm:

oraletimde geldi,dışarda yağmur kaydirigubbakcemile2,ay kızlar dün 5 torba ayakkabı poşetledim,çizmelerde vardı tabi,giymediklerimi vericem artık ya:utangac:
kıyafetlerde öyle atamıyorum ya,inanırmısınız ta lisede giydiğim kazak duruyor :1shok::utangac:napim eskimedi,oluyoda,hepsini götürmem gerekecek

Back
X