Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam canım,gelinliğini seçmedin mi hiç?canım 2 ay kaldı,en azından 1 ay önce gelinlikle anlaş,canım en azından modelini beğenirsin
iyidir canım,burda nasıl yağmur var,şemsiyesi olmayan yandı
oraletimde geldi,dışarda yağmur kaydirigubbakcemile2,ay kızlar dün 5 torba ayakkabı poşetledim,çizmelerde vardı tabi,giymediklerimi vericem artık ya
kıyafetlerde öyle atamıyorum ya,inanırmısınız ta lisede giydiğim kazak duruyor :1shok:napim eskimedi,oluyoda,hepsini götürmem gerekecek
eh işte o daha çok koordinasyonu sağlıyormuş,yani şunu götür,şunu paketle vs.uyanıkklava:
annemle yaptım birazını,bugün yine gitmeyi düşünüyorum.bişeyler daha götüreceğim
işin komik tarafı kombide sızdırmazlık denen bişey varmış.müteahit daha taktırmamış.1 hafta içinde hazır diyor.sızdırmazlık gelene kadar kombi çalışmayacak.yani hem ev buz gibi olacak hemde sıcak su akmayacak :1shok:,ocakta çalışmayacak.bizimkisi doğalgaz çıkışlı.yemekte yapmam uzun bir süre artıkın kafamçokkarıştı
canım gelinlikçiler daraltma işini yapıyor,tabi çok fark olmaması gerekir.1 beden daraltmışlardı benimkini,düğüne 1 hafta kala.
pronovias tan modellere bakınıyorum ay sonu alıcaz inşallah canım. zayıflayayım da bi hihoyyyt
evet bende eğer oluyosa ve eskimediyse atıyorum
bazen küçük gelenleri teyzemin kızına veriyorum
canım gelinlikçiler daraltma işini yapıyor,tabi çok fark olmaması gerekir.1 beden daraltmışlardı benimkini,düğüne 1 hafta kala.
angel ben kıyafetlerimi çok güzel koruyorum,hatırası var diye :çok üzgünüm:
atamıyorum giyindiğim günlerim aklıma geliyor.birde evde felan giyerim diye atmıyorum,
ne olacaksa bu halimama ayakkabılarımdan atacaklarım var kesin görmek istemiyorum artık :dilcikar:
keyifsizim kışlar öğleden beriiii
hoşgeldin canımslm kızlar ben gldimmmmm
annemlerden tüp alıp,su kaynatıcaz artık,hadi ya
yemek yapmadan annenlerde falan idare edersinde canımcım banyo olayını napcan sıcak susuz![]()
cuma akşamı canımdan çok sevdiğim eltim ve kaynım gelicekler ve bide ankara içinde yatılı geliyorlar nasıl keyifli olabilirim kızlar
ay ya aynı ben,aldığım şeyleri forma yaparım resmen,sanki başka bir şeyim yokmuş gibi :asigim:,bende aynen canımcım teyzemler falan şaşırır temizliğime
benim de şöyle bi takıntım var mesela bu yıl 5 6 kazak aldım ya genelde onları giyerim geçen senekiler durur sonra aradan çıkarır onları giyerim herkes onu yeni sanar ben bile aa bunu unutmuşum bunu giyerim derim
ankarada oturuyorlar ama size yatmaya geliyorlar öyle mi?cuma akşamı canımdan çok sevdiğim eltim ve kaynım gelicekler ve bide ankara içinde yatılı geliyorlar nasıl keyifli olabilirim kızlar
hoşgeldin canım
annemlerden tüp alıp,su kaynatıcaz artık,
of ya ne zormuş,hala elektriğe abone olmadık kızlar,sokağın elektriği yokmuş daha.sokağa gelmesini bekliyoruz,bende anlamadım nasıl gelmemiş daha diye.binanın elektriğini kullanacağız artık,
kızlar çok para gidiyor ya suya abonelik 800,elektrik 200 küsür,doğalgazda bir okadar.herşey para olmuş tapu bile 2milyarın üstünde,sinir olmaya başladım.bunların dışında kombiciyi çağırırsın o para ister,vs...nakliye şirketiylede anlaştık keşke imkan olsaydıda eşyalarımızı garanti kapsamında taşıtsaydık :1no2:
bekarken evdeki masrafı,annemin markette yaptığı masrafı bilmiyordum.ama herşey ateş pahası,yok aidat parası,elektrik süpürgesi bozulur onun tamiri,kombi çalışmaz ona masraf,su borusu çatlar ona masraf,bazen verdiğimiz paraları düşünüyorum da çıldırıyorum resmen alışverişe gitsek bir sürü para tutuyor,kredi kartı borcunu öderken bu kadar nasıl harcamışız şaşırıyorum
cuma akşamı canımdan çok sevdiğim eltim ve kaynım gelicekler ve bide ankara içinde yatılı geliyorlar nasıl keyifli olabilirim kızlar
canım tanımıyorum ki anlaşayım sözde nişanda kına ve düğünde gördümmm