• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

hoşgeldin canım
jnaz resimleri göremiyorum da o yüzden,benden başka herkes görüyor senağlama
sanırım çalıştığım yer onuda yasaklamış :oklava: ya hayret bişey senağlama
else canım ben de kandil simidini çok severim,olsada yesek valla

hımm anladım tatlım bende gördüm resimleri:)
bu arada kızlarya size bişey danışayım hani dünde demiştimya benimde salon perdelerimin kanatları iki renk krem ve kahve tonlarında kahve kısmı dışta kalıyor asıl sorunum şu salon takımım son anda değiştiği için bende renkler uymuyor diye takmadım bazanın altında yatıyor acaba kahve tonunu çıkarsam aradan da tek renk olarak kullansam nasıl olur sizce?

hımm anladım tatlım bende gördüm resimleri:)
bu arada kızlarya size bişey danışayım hani dünde demiştimya benimde salon perdelerimin kanatları iki renk krem ve kahve tonlarında kahve kısmı dışta kalıyor asıl sorunum şu salon takımım son anda değiştiği için bende renkler uymuyor diye takmadım bazanın altında yatıyor acaba kahve tonunu çıkarsam aradan da tek renk olarak kullansam nasıl olur sizce?
jnaz canım koltukların lila mıydı,yanlış hatırlamıyorsam sandalyelerinde farklı renk idi,kahvemiydi tam hatırlamıyorum :uhm:,kahve mobilyanda yada koltuklarında varmıydı

jnaz canım koltukların lila mıydı,yanlış hatırlamıyorsam sandalyelerinde farklı renk idi,kahvemiydi tam hatırlamıyorum :uhm:,kahve mobilyanda yada koltuklarında varmıydı
canımcım koltuklarımın rengi lame deri kısımlarıda kahve yemek odam kahverengi ama ton olarak kahveyle uymuyor sandalyelerimin rengide lame olacak inşallahh bekliyorum 5 aydır:(
bi bakayım resimleri duruyordu sanki

ne güzel tek sorunun perde olsun...ben yeni evliyim daha 2 aylık ve evlendiğim günden beri boşanma fikrini aklımdan atamıyorum..üstelik sağlık problemlerim de var...bu sene herşey üstüste geldi..

canımyaa inşallah hakkında hayırlısı ne ise o olsun sağlık problemlerinide takma tatlımya benimde ciddi bi sorunum var ama kendimi kasmamaya çalışıyorum ve böyle daha mutluyum

ne güzel tek sorunun perde olsun...ben yeni evliyim daha 2 aylık ve evlendiğim günden beri boşanma fikrini aklımdan atamıyorum..üstelik sağlık problemlerim de var...bu sene herşey üstüste geldi..

teşekkürler..ben yeni üye oldum ve biraz acemiyim..

hoşgeldin su
Allah yardımcın olsun canım evlendiğin günden beri boşanma fikrini düşündüren nedir sana canım ya? tabi paylaşmak istemeyebilirsin
isteyerek evlenmedin mi?

canım geçmiş olsun inşallah sorunlarını atlatabilirsin,evlendiğin günden beri demen şaşırttı beni,inşallah düzelir,böyle sohbet ettiğimize bakma,hepimizin türlü türlü sorunları var burda,benimde öyle :çok üzgünüm:

canımcım koltuklarımın rengi lame deri kısımlarıda kahve yemek odam kahverengi ama ton olarak kahveyle uymuyor sandalyelerimin rengide lame olacak inşallahh bekliyorum 5 aydır:(
bi bakayım resimleri duruyordu sanki

canımyaa inşallah hakkında hayırlısı ne ise o olsun sağlık problemlerinide takma tatlımya benimde ciddi bi sorunum var ama kendimi kasmamaya çalışıyorum ve böyle daha mutluyum
canım lame rengi ama sanki lila gibi mi gözüküyor demiştim sana.evet bi düşünelim.canım koltuğunda lame rengi ve kahve varsa kahverengi perde uyar,ama koltuğundaki lame ve kahveyi canlandıramadım birtürlü,zıt renkler gibi sanki:uhm:

dirimcim sen resimleri göremiyordun dimi tatlım ?

canım aslında evim güzel evim bölümündeki resimleri görebiliyorum.hani sayfada adres ismi oluyor ya onu tıklayarak görebiliyorum.ama sayfada resmi direk göremiyorum sanrıım
bide albüm bölümündeki resimleride görüyorum.mısranın resimlerini göremedim

hımm anladım tatlımm o zaman albüme eklerim bi ara
bende çıkayımda hazırlanayım canım e malum yeni gelin havalarındayız daha:)

Dr Su hosgeldin gulum...hayirdir...neden bosanmak fikrini atamiyorsun aklindan ? henuz 2 aylik evliyken ??

Kizlar...tuzlu olarak patates salatasi yada milfoy hamurundan peynirli borek dusunuyorum ne dersiniz ?

Jnaz'cim hadi hazirlan yeni gelin havasindan :-)

Canlarim ya bugun gozlerim asiri agri yapiyor...hayirdir insallah...gozluklerimi henuz alamadim daha

Bu arada hava o kadar çok guzel ki burda anlatamam size
Resmen gunes derece 20 - 22
Tsort le geziyoruz ne guzel

hımm anladım tatlımm o zaman albüme eklerim bi ara
bende çıkayımda hazırlanayım canım e malum yeni gelin havalarındayız daha:)
tamam canım görüşürüz.ay ya ya keşke hiç eskimesek,balayı günlerini özledim sırf tatil için tabi,ailemden ayrılmanın üzüntüsü dışında,eşimle daha iyi anlaşıyordum.en azından beni hiç kırmıyordu :dilcikar:

Dr Su hosgeldin gulum...hayirdir...neden bosanmak fikrini atamiyorsun aklindan ? henuz 2 aylik evliyken ??

Kizlar...tuzlu olarak patates salatasi yada milfoy hamurundan peynirli borek dusunuyorum ne dersiniz ?
canım şahsen ben misafirliğe gitsem patates salatasını yeğlerim,basit olmasından ziyade hem hamur işi değil,hemde güzel oluyor.ben çok severim.milföy hamurundan 1 tane alırken,diğerinden kaşık kaşık alabilir.

Amanınnn bir gittim bir sürü konuşmuşsunuz canlarım.

Yaralım ,iyi fikir cnm gayet pratik.Dün bir sitede gördüm milföy hamuruna nasıl şekil vermişler biliyor musun,aynen eski şekerler gibi.Ortasına malzemeyi koyup iki tarafını ortada birleştirmişler,sonra yanları parmakla bastırıp fiyonk gibi şekil vermişler.Benim çokkk hoşuma gitti.Milföy hamuru çok nadir kullanırım ama hafta minik tatlı yeğenim 1 yaşına giriyor,onun için aile arasında bir parti yapacağım,milföyde yapacağım dediğim şekillilerden.

DR.Su ,hoşgeldin cnm.ınan hepimizin bir sürü sıkıntısı var bende çok badireler atlattım.Biraz daha sabret cnm birşeylerin oturması için.

Jnazcım ,güle güle cnm iyi sohbetler.

Dirimcim ,işyerinde yasaklı olduğu için göremiyorsun sanırım.Akşam senin için tekrar linlk olarak eklemeye çalışacağım.

slm kıslar
ssk ya gittim geldim rapor parası için aman ya hep dert
gönderdiler yanlış diye onlar düzelicek:mymeka:

merhaba kızlar bende 15 aylık evliyim bildiklerimi paylaşmak bilmedikerlimide öğrenmek için burdayım herkese slmlar

Hoşgeldin cnm.
Kaç yaşındasın?
Çalışıyor musun?
Eşin ne iş yapıyor?
Evlilik nasıl gidiyor?
Bebiş var mı?
Düşünüyor musun ?......vs

Tamam kizlar karar verildi
Patates salatasi yapacagim
hem bizde yemis oluruz cunku çoooooookkkkk aciktim:-)
yanina yas pasta
ve cevizli kek
umarim begenirler
tesekkurler fikirleriniz için

yaralım mrb cnm nasılsın
havaların güzel olmasına sevindim çünkü burda deli gibi yağmur yağıyor hava da kapalı

jnaz cım sana da güle güle iyi oturmalar cnm

tamam canım görüşürüz.ay ya ya keşke hiç eskimesek,balayı günlerini özledim sırf tatil için tabi,ailemden ayrılmanın üzüntüsü dışında,eşimle daha iyi anlaşıyordum.en azından beni hiç kırmıyordu :dilcikar:

canım şahsen ben misafirliğe gitsem patates salatasını yeğlerim,basit olmasından ziyade hem hamur işi değil,hemde güzel oluyor.ben çok severim.milföy hamurundan 1 tane alırken,diğerinden kaşık kaşık alabilir.

keşke hiç eskimesek di mi?
ilk günlerin keyfi kalmıyo ister istemez :çok üzgünüm:
sen kaç aylık evliydin?

Back
X