Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Buyrunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn;
Alıntıdır
Koç
Sevgili Koçlar bugün, parasal konularda sabah saatlerinden itibaren yoğunluk göze çarpabilir. Kendinizi güçlü hissetmek isteğinizin özünde, para ve parayla ilgili olan her türlü detay önem taşır. Hatta adım atacağınız her mevzuda bu gereklilik ön planda diyebiliriz. Gün içinde başkalarına yardım amaçlı hizmetler sayesinde maddi kazanç elde etme olanağı bulabilirsiniz. Bu nedenle, çevrenizdeki insanlarla ve otorite konumundaki kişilerle iyi bir ilişki ve iletişim içinde olmak faydalıdır. Ayrıca sizinle aynı doğrultuda düşünmeyen kişilere karşı dikkatli olmanız, çıkarlarınızı düşünerek mümkün olduğunca sabırlı davranmaya çalışmanız faydalıdır. Böylece işlerinizi daha rahat yapabilir, gerginliklerden uzak durmuş olursunuz.

Bugün, iş çevrenizle olan iletişiminiz günlük aktivite içinde oldukça yoğundur fakat bu iletişim kimi zaman tartışmalara veya sizin minicik detaylarla bile ilgilenmenize neden olabilir. Özellikle kendinizi ifade etmeye çalıştıkça karşıt görüşlerin fazlalaştığına tanık olabilirsiniz. Saat 19:53-Çarşamba 06:53 arasında Ay gezeni Başak burcunda boşluğa girdiğinde, parasal mevzularda dikkatlilik, ılımlı hareket ve güvenli duruşun muhafaza edilmesi, ani kararlardan veya karar değiştirmelerden uzak durulması gerekmektedir. Harcamalarınızı belirli bir sınır içinde tutmanız kesinlikle şarttır.

Boğa
Sevgili Boğalar dünden bu yana Başak burcunda ilerlemesini sürdüren Ay, duygularınız ve düşünceleriniz arasındaki bağın kuvvetli olmasını ve çevrenizdeki insanlarla olumlu kontak kurmanızı sağlayıcıydı. Bugünkü enerjiler altında ise, özellikle sabah saatlerinde dış dünyayla olan temasınızda bazı karşıt görüşler nedeniyle sıkılabileceğinizi göstermekte. Fakat bunlar halledilmeyecek kadar zorlu değildir. Ne de olsa kendi içinizde çelişkiler yoktur. Bu nedenle bir terslikle karşılaştığınızda en azından ortamı ılımlı hale getirecek gücü kendinizde bulabilirsiniz. Ayrıca benlik duygunuz bugün, son derece ön plandadır. Dış görünümünüze yansıyan canlılığınız, bazı durumlara sinirlenseniz bile, duygularınızı gizlemenizde size destektir. Sadece fikirlerinizi paylaşırken biraz daha dikkatli olmanız faydalıdır.

Zaten, mantıklı ve sakin düşünmesini bilen bir kişi olarak, tartışmalar oluştuğunda bunları çok iyi idare edebilir ve nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini her zaman bilen bir kişi olduğunuz için sorun çıkmayacaktır. Saat 19:53 itibariyle Ay gezegeni boşluğa girdiği andan, Çarşamba günü 20:32 dek, dikkatli olmak gerekliliği vardır. Bu sadece sizin açınızdan değil, tüm burçlar için önemlidir. Bu süre içinde ani kararlardan kaçınmak veya düşünmeden girişimde bulunmamak gerekir. Koşullar sizi ne kadar öne itmeye çalışsa da, siz ılımlı hareket etmeye ve günün akışına göre kendinizi ayarlamaya çalışırsanız hiçbir problem kalmayacaktır.

ıkizler
Sevgili ıkizler, dünden bu yana Başak burcunda ilerlemesini sürdüren Ay gezegeni bugün almış olduğu görünümler nedeniyle, yaşamınızı yakından ilgilendiren konularda memnuniyetsizlik duymanızda etkili olabilir. Hani bazen ufak şeyleri bile büyütür ve iyice içinden çıkılmaz hale getiririz ya, işte bugün sizin de haliniz buna benzerdir. Herşeyin dikkatlice ve titiz bir şekilde yapılması gerekliliği veya insanların sizin ruh halinizi önemsemeden sürekli olarak görevlerinizi yerine getirmenizi beklemeleri can sıkıcıdır. Bir ıkizler için zorunluluklar ve birilerinin üzerinizde baskı kurması kadar sinir bozucu başka bir şey yoktur. Bütün bunları göz önüne alırsak, öncelikle sabah saatlerinde, olayları büyütmeden çözümlemeye çalışmak faydalıdır.

Günlük aktiviteniz içinde, memnun edilmesi güç bir insan gibi davranmak yerine, içinde bulunduğunuz koşullara göre hareket etmek yararlı olabilir. Etrafınızdaki insanlar sizinle bağlantı kurmaya kalktıklarında erişilmesi güç bir insan gibi davranmak yerine sakin ve ılımlı bir şekilde kontak kurmaya çalışınız. Saat 19:53-Çarşamba 06:53 arasında Ay gezeğeni boşluğa girdiğinde, yarım kalan işlerinizi tamamlamak, rutin hayatın gerekleriyle uğraşmak sizi en azından gerilimden koruyacaktır. Bu kısa saatler içersinde, kendinizi fazla dinlemeyiniz, inancınızı koruyunuz ve ben güçlüyüm diyerek kendinize telkinde bulununuz. Ayrıca akşam saatlerini dinlenerek geçirmeniz ertesi güne daha zinde uyanmanızı sağlayabilir.

Yengeç
Sevgili Yengeçler güne, dünden bu yana devam eden Başak burcundaki Ay etkisi altında adım atmaktasınız. Yalnız bugünkü enerjiler, sabah saatlerinde sakin olmayı gerektiricidir. Öncelikle, organize yapılan işler açısından aşırı bir titizlik göstermeniz mümkündür. ışlerin arzuladığınız şekilde yürümesini istediğiniz için doğal olarak başkalarına güven duymakta zorluk yaşamanız ve herşeyi kontrol altına almaya çalışmanız normaldir. Bu arada çevrenizdeki insanlara hizmet arzunuz yüksektir. Hedeflerinizi gerçekleştirmek isteğinizin altında yatan nedenlerin başında, hem kendinizi göstermek, hem yeteneklerinizi sergilemek hem de başkalarına kendi bildikleriniz doğrultusunda destek vermektir.

Bu arada günlük enerjilerin yansıması olarak etrafınızdaki kişilerle aranızda gerilimli tartışmalar görülebilir, bunları eğer belirli bir dengede tutabilirseniz, işlerin yolunda yürümesi adına yapıcı yönde kullanılabilir. Saat 19:53-Çarşamba 06:53 arasında Başak burcunun son derecelerinde boşluğa girecek Ay gezegeninin etkisi altında, ani tepkilerden uzak durmak gayet faydalıdır. Yarım kalan işler için olumlu olan bu etkiden yararlanarak hedeflerinize ulaşmak adına yaptığınız planları gözden geçirebilir, eksiklerinizi tespit edebilir tamamlayabilirsiniz.

Aslan
Sevgili Aslanlar sabah saatlerindeki enerjiler, dünden bu yana devam eden Başak burcundaki Ay etkisini biraz daha sert şekilde hissetmenize neden olabilir. Bu durumda mesleki konularda daha dikkatli olmaya çalışmanız lazımdır. Otoriter konumundaki kişilerin sizin üzerinizde etkili olabileceği sabah saatlerinde, çatışmalardan uzak durmaya çalışmak en faydalı yoldur. Sonuçta herkes kendince işlerin düzgün yürümesi adına titiz davranmaktadır. Belki siz işlerinizi bir an önce bitirmek için detaylarla boğuşuyorsunuzdur fakat bunun farkında olmayan bazı kişiler sizin oyalandığınızı düşünebilirler veya siz en iyi hizmeti verebilmek adına çaba sarfederken etrafınızdaki kişiler işi yokuşa sürdükleri yetmiyormuş gibi, sizi eleştirmeye kalkabilirler.

Bunlar sabah saatlerinin oldukça sevimsiz geçmesine neden olabilir. Bu enerjilerin bir başka etkisi ise, genç yaşta olan kardeşlerimizin aile büyükleriyle olan iletişimlerindeki gerginliktir. Siz gönlünüze göre günü planladığınız halde, onlar farklı düşünmeleri nedeniyle sizi engellemeye kalkabilirler. Saat 19:53-Çarşamba 06:53 arasında Ay gezegeni boşluğa gireceğinden üst paragraftaki konularda dikkatli olmayı sürdürmeli ve günlük akış içinde ılımlı davranışlar sergilemeye çalışmalısınız. Boşluktaki saatlerde, yarım kalan işlerinizi tamamlamak, eksikleri görmek, rutin hayatınıza devam etmek gibi aktivitelerde bulunmanız gayet yararlıdır.

Başak
Sevgili Başaklar dün olduğu gibi bugün de, burcunuzda seyrini sürdürecek Ay enerjisi, sabahki görünümleri dolayısıyla dikkatli olmayı gerektiriyor. Bu dikkat özellikle, çalışma hayatının gündelik koşuşturmasını pratik bir şekilde düzenlemek, detaylarla uğraşmak veya düşüncelerinizi belirli kıstaslar üzerine oturtarak gözden geçirmek anlamı taşımakta. Bu sizin gibi çalışkan bir kişi için gayet olumludur. Çünkü bir Başak için günlük aktivite içindeki sorumluluklarının üstesinden gelmek gayet önemlidir. Yani kendinizi mutlu ve huzurlu hissetmeniz için planladığınız şekilde işlerinizi bitirmeniz gerekmektedir.

Bugünkü enerjiler altında, dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta, sorunları çözmeye çalışırken çevrenizdeki kişilerle ve bilhassa partnerinizle aranızdaki iletişime daha fazla özen göstermeniz lazımdır. Sorumluluklarınızın, üzerinizde yarattığı gerilim ve fiziksel açıdan hissedilen yorgunluklar istemeden de olsa, en ufak bir sözü bazen kaldıramamanıza, tepki vermenize neden olabilir. Bu yüzden kullandığınız sözcüklerin ılımlı tarzda olması gayet önemlidir. Saat 19:53-Çarşamba 06:53 arasında Ay boşlukta olacağından akşam saatlerinde sakinliği korumak faydalıdır. Günün stresini dinlenerek veya sevdiğiniz dostlarınızla sohbet ederek üzerinizden atmaya çalışmak yararlı olabilir.

Terazi
Sevgili Teraziler güne, Ay gezegenin Başak burcu seyrinin ikinci gün etkileri altında devam etmektesiniz. Bugünkü görünümler biraz daha dikkatli olmayı gerektireceğe benziyor. Hangi konularda derseniz, özellikle parayla alakalı işlerinizde ve paylaşım gerektiren konularda. Daha titiz düşüneceğiniz bugün, doğal olarak özgürlük duygusunu hissetmek pek mümkün olmayabilir. Çünkü siz ne kadar düşünmeye çalışmasanız da, bir şeylerin tadına varmak için ödün vermeniz gereken başka durumlar gelip sizi bulabilir. Örneğin gün içinde, iş yaşamınızın huzurlu olması için birileriyle iyi geçinmeniz, belli kurallara uymanız, düzenli ve organize çalışmanız lazımdır. Beklediğiniz maddi desteği elde etmeniz için düzenli bir gelir sahibi olmanız gerekmektedir. ılişkinizde veya genel olarak ilişkilerinizde tatmin duygusu hissetmeniz için, özgürlüğünüzden taviz vermeniz gerekmektedir.

Bilirsiniz bir Terazi için bunlar oldukça sıkıntı vericidir. O toplum içinde kendini dilediği gibi ifade etmeye çalışırken, birileri veya bazı nedenler yüzünden bedel ödemesi pek sevimli bir durum değildir.
Yapmanız gereken en azından sabah saatlerinde çevrenizdeki insanlarla her türlü alış verişinizde sakin ve kontrollü hareket etmeye çalışmaktır. 19:53-Çarşamba 06:53 saatleri arasında Ay gezegeni boşlukta olacağından benim tavsiyem gündelik akışının yarattığı sıkıntıları üzerinizden atabilmek için bu saat dilimi içinde sakin ve kontrollü hareket etmeye çalışmanızdır. Böylece akşam saatlerini gerilimsiz geçirebilirsiniz

anladım canım herkeste aynı sorun desene birçok kişi aynı şeyi söylüyor

Akrep
Sevgili Akrepler, dünden bu yana Başak burcunda ilerlemesini sürdüren Ay gezegeni, bugün aldığı bazı görünümler nedeniyle ciddi ilişkiniz, özellikle evliliğinizle ilgili konularda birbirinizle uyum içinde olmanız veya birbirinize karşı anlayış göstermeniz anlamına gelmektedir. Özellikle sabah saatleri tüm burçlar üzerinde etkisi hissedilecek enerjileri eğer doğru manada kullanabilirseniz, fikirlerinizi ortak bir noktada birleştirmeniz kolay olabilir. Tabi bunun oluşması için neler yapabilirsiniz bir bakalım. Öncelikle, her ikiniz de negatif duygularınızı bir kenara koymalı, inatlaşmadan ortak bir noktada buluşmaya dikkat etmelisiniz. Ayrıca eleştirel davranması, mümkün olan partnerinize karşı bugün daha anlayışlı davranmaya çalışmanız faydalıdır. Ayrıca sabit fikirli düşünmemek de oldukça işe yarayabilir. Gördüğünüz gibi hiç zor değil.

Aşk ve flört ilişkileri açısından güne bakarsak, sizler açısından, öyle büyük bir problem çıkmayabilir. Sadece kuruntulu ve kuşkulu yaklaşımlar içinde olmanız mümkündür. Hatta bu durum, 19:53-Çarşamba 06:53 saatleri arasındaki Ay boşluk zaman dilimi içinde daha fazla ön planda olabilir. Boşluktaki saatlerde, her ikiniz de gerekli anlayışı birbirinizden esirgemezseniz, günü olumlu bir şekilde geçirebilirsiniz.

Yay
Sevgili Yaylar, sabah saatlerindeki iş yoğunluğunuz veya gündelik aktivitenizin özünde, çevrenizdeki insanlara hizmet olgusu ön planda yer alabilir veya karşılaştığınız insanlar kendilerine yardımcı olmanızı bekleyebilirler. Bu yardımlaşma veya birebir iletişimde bazı insanların üzerinize gelmesi mümkündür. Çünkü haberleşme trafiği bugün yoğundur ve doğal olarak gecikme veya aksilikler yaşamanız olasılık dahilindedir. Bilirsiniz Yaylar, kendilerine lüzumsuz yere baskı uygulanması karşısında özgürlüklerinden taviz vermemeye çalışırlar. Ben böyle durumlarda elinizden geldiğince sakin olmanızı öneriyorum. Detaylar bugün yaptığınız her işte etkindir. ışlerinizi sabah itibariyle moral gücünüzü ve özgüveninizi ön planda tutarak yapmaya çalışabilirsiniz. Böylece gerilim yüklenmemiş hem de çabucak bitirmiş olursunuz.

Saat 19:53-Çarşamba 06:23 arasında Başak burcunun son derecelerinde boşluğa girecek Ay gezegeni, başta sağlık, beslenme konuları olmak üzere, partnerinizle iletişiminiz ve günün geri kalanındaki aktivitenizde sakin olmanız gerektiğinin işaretidir. Düzen duygunuz veya kişisel çabalarınız bazı konularda yetersiz olabilir. Kendinize fazla yüklenmeyiniz, elinizden geldiğince bu saat diliminde ruhsal yönden sizi dinlendiren ne varsa uygulamaya çalışınız.

Oğlak
Sevgili Oğlaklar güne, Ay gezegeninin dünden bu yana devam eden Başak burcu etkinliği altında başlamaktasınız. Bugünkü diğer enerjileri göz önüne aldığımızda, mükemmellik arzunuz nedeniyle, sevdiğiniz kişiyi daha fazla mercek altına alabileceğinizi, bazı davranışlarını düzenlemesi adına sözel olarak ikazda bulunabileceğinizi görmekteyiz. Aslında bütün bunları ilişkinizin daha sağlıklı yürümesi adına yaptığınız halde, sizi yanlış anlaması mümkündür. Onu yönlendirmeye ve yönetmeye çalıştığınızı düşünebilir. Bu nedenle aranızda bazı gerilimli durumlar oluşabilir. ışte bu durum bir Oğlak için oldukça sıkıcıdır. Kimileriniz için bugünkü enerjinin anlamı, sosyal hayatın içinde diğer insanlara kendinizi ifade etmeye çalışmanız ve fikirlerinizi aktarma isteğiniz anlamına gelebilir.

Farklı görüş yapısında olan kişiler, düşüncelerinize karşı çıkabilirler. Gerek ilişkiniz gerekse çevrenizdeki insanlarla bugün aranızda oluşabilecek yanlış anlaşılmaların şimdiden bilincinde olarak ayarlamalarda bulunursanız günü sakin bir şekilde geçirmeniz mümkün olabilir. Saat 19:53-Çarşamba 06:23 saatleri arasında boşlukta olacak Ay gezegeni, maddi ve manevi paylaşımlar konusunda zihninizin meşgul olabileceğinin göstergesi gibidir. Yani nereden para bulabilirim endişesi taşıyabilirsiniz. Boşluktaki saatlerde de dikkat etmeniz gereken nokta insanlar, sizinle aynı frekansta değilse sakin olmayı sürdürmeniz ve boş yere enerjinizi tüketmemenizdir.

Kova
Sevgili Kovalar, güne Ay gezegenin Başak burcuyla seyriyle devam ediyorsunuz. Dünden bu yana devam eden bu enerji, bugünkü bazı görünümler nedeniyle, ailevi ilişkileriniz veya iç dünyanızda arzuladığınız güven duygunuzu hissetmek için daha fazla efor sarfetmeniz anlamına gelebilir. Bazı beklenmedik durumlarla karşılaşma riskiniz olduğunun bilinciyle hareket etmeniz faydalıdır. Belki siz bazı açılardan kendi bildiklerinizin doğru olduğunu düşünmektesinizdir fakat diğer kişiler böyle bir şeyi kabul etmiyor olabilirler. Gerilime düşmek yerine yapıcı ve ılımlı bir şekilde düşünmeye çalışırsanız sorun çıkmayabilir.

ıletişim bugün yoğun olduğu için, ister istemez tersliklerle karşılaşılması doğaldır. Bu gibi durumlarda yapılacak en doğru hareket sakin olmak ve bir çıkış yolu bulmak adına mantıklı düşünmektir. Saat 19:53-Çarşamba 06:23 arasında boşlukta olacak Ay gezegeni, yukarıda sözü edilen durumları daha fazla göz önüne almak gerektiğinin işaretidir. Bu saatlerde, ılımlı davranmaya çalışmak sizin lehinizedir. Çarşamba günü Ay Terazi burcuna girdiğinde, canlılığınız yükselmeye ve moral duygunuz yerine gelmeye başlayacağından, boşluktaki zaman diliminde sabırlı ve sakin davranmak gayet yararlıdır.

Balık
Sevgili Balıklar, bugün, yakın çevrenizle olan temasınızda yardımlaşma, iletişim ve bağlantı kurma ihtiyacınız yoğun olabilir. Her zamanki duyarlılığınızla hareket etmeye çalışırken, bazı kişilerle aranızda sabah saatlerinde tartışmalar yaşanabilir. Aslında bunlar, genel enerjilerin yarattığı durum olup, tüm burçlar için farklı yaşam alanlarında görüleceğinden sakin davranmanız halinde herhangi bir sorun çıkmadan halledilebilir. Ayrıntılar dün olduğu gibi bugün de etkilidir. Hangi konuyla ilgilenirseniz ilgilenin, önce detaylar karşınıza çıkabilir.

Doğal olarak bütüne ulaşmak veya bir işi halledebilmek için acil olarak bunların yoluna koyulması şarttır. Diğer dikkat edeceğiniz bir nokta ise, kuruntulu davranmamak ve iyimserliğinizi muhafaza etmektir. Fikirlerinizi ifade ederken, tartışmalar yaşanmaması için kendinizden emin olmanız karşı taraf üzerinde öncü gücünüzü göstermenizde etkili olacaktır. Bunun sonucunda ise, sizin haklı çıkmanız mümkündür. Saat 19:53-Çarşamba 06:53 arasında Ay gezegeni boşluğa girdiğinde her zaman olduğu gibi sakinlik, ani kararlardan uzak durmak ve ortama uyum sağlamaya çalışmak en faydalı yöntemdir.

gunaydin guzellerim
nasilsiniz bakalim ?
aksam misafirim gelecek
soyle 1 saat içinde hazirlayabilecegim kolay tarif var mi acaba ??

:dance:cokacimcoookhihoyyyt
ya canım mısra resimleri kaldırdı ama sabah mı baktın :uhm:
neee dirimle pınartuncay hamilemiii
yok artık yani kaydirigubbakcemile3
gunaydin guzellerim
nasilsiniz bakalim ?
aksam misafirim gelecek
soyle 1 saat içinde hazirlayabilecegim kolay tarif var mi acaba ??
ay ay kimler gelmiş yahu hihoyyyt,hoşgeldin canım,mısra sana tarif verir,bende copy paste yaparım hemen :jeyyar:

mısracım ellerine sağlık canım,yine döktürmüşsün burçları :asigim:

Misraam, soyle çayin yanina yiyeceklerden
arkadasimin esi illa ki yas pasta istiyor...hadi onun tarifi var kolay birsey
biskuvili, uzerine punding yapiyorum ve en uste krem santi, sonunda hindistan cevizi serpiyorum
iyi...
baska ne yapsam ?
malzeme olarak...hemen hemen herseyden var galiba, yeni yaptim alisverisimi
kek mi yapsam ?
kurabiye mi ?
peynirli borek mi ?

ya canım mısra resimleri kaldırdı ama sabah mı baktın :uhm:

evet sabah gördüm canım ay bende hayırlısıyla bir düzsem evimi tamamen herşeyi bi arada çok mrk ediyorum ya

Dirimimmmmmmmmmm
Nassinnnnnnnn guzummmm ???
Ya ozledim hepinizi yaa
ay ya kocaman bi muckkkk,bende özledim kız seni,kaç zamandır giremiyosun valla,dedik yaralım nerelerde :sm_confused:
kız özletme öyle ya :dance:

ya dünkü zebra kek tarifi vardı ya kızlar ben onun tepsiye nasıl döküleceğini nasıl o hali aldığını kavrayamadım hala, uykuluyum ondan mı acep mirmirmirmir

ya mısra ya,akşam kaldırmamışmıydın,ben sabah 9 a doğru baktım :çok üzgünüm:

Ayyyyyyy kızlar çok özür,yine tarif sitelerine bir girdim dalmışım sizi unutmuşum :)))))

Resimler duruyor canlarım bakmak isterseniz.

Yaralım pasta yapacakmışsın o zaman tuzlu bişeyler yapalım ama ne?
Fikri olan söylesin bşr tarif yazalım can dostumuza

günaydın kızlarrrr
bugün gitmedim kursa keyif yapıcam öğlene kadar öğleden sonrada komşuya gideceğim oturmaya havuçlu kek yaptım üzerinede çikolata sosu döktüm ama bölmemek için zor tutuyorum kendimi:)

ya dünkü zebra kek tarifi vardı ya kızlar ben onun tepsiye nasıl döküleceğini nasıl o hali aldığını kavrayamadım hala, uykuluyum ondan mı acep mirmirmirmir

Canım dün ben iyice inceledim kekin tarifini,ben sanmıştım ki hamuru her kepçeyle döküşümüzde kalıba yayılmasını sağlayacağız,öyle değilmiş.Ben öyle zannedip hamuru spatulayla yayma hatası yapmışım.Birde her zaman yaptığım gibi kalıbı yağladıktan sonra kek yapışmasın diye un eklemiştim.Un da koyma yayılmıyor çünkü hamur.

Şöyle;kabını iyice yağlayacaksın.Sonra (istediğin sırayla başlayabilirsin kakaolu yada sade hamurdan yani);bir kepçe kakaolu olandan döktün ,üstüne hemen sade olandan,sonra yine kakaolu hamur bitinceye dek böyle devam edeceksin.
Umarım anlatabilmişimdir cnm

canım tarifte 3'er kaşık sade ve kakaolu hamurundan dökerek diyor ama sanıeım.önce 3 kaşık sade hamuru halka şeklinde tepsiye döküyor.sonra arkasından 3 kaşık kakaolu hamuru halka olacak şekilde üstüne döküyosun benim anlamadığımda,kakaolu hamuru sade hamurun mu tam üstüne gelecek şekilde döküyosun yoksa.kakaolu hamuru,sade hamuru döktüğün yerin yanına mı döküyosun.ayyy çok mu karşık anlattım :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…